Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Câte meciuri să joci pe biletul zilei

Câte meciuri să joci pe biletul zilei

De-a lungul timpului au apărut nenumărate strategii şi variante de pariere, astfel încât să crească şansele şi câştigurile pariorilor.

Câte meciuri să joci pe biletul zilei
de Georgiana Adam    |    26 Aug 2021   •   14:24

Ei bine, una dintre aceste strategii este biletul zilei, iar, pe parcursul acestui articol vom stabili câte meciuri să joci pe biletul zilei la pariuri astfel încât să ai suficiente şanse de câştig dar şi un câştig destul de frumuşel.

Însă, trebuie să reţii de la bun început un singur lucru: nu există nicio variantă sau strategie sigură de pariere astfel încât să înregistrezi câştiguri non-stop, totul depinde şi de puţin noroc pe care trebuie să îl ai.

Joacă un număr de 5-7 meciuri

Un prim sfat în ceea ce ţine alcătuirea biletului zilei ţine de a nu te hazarda. Rămâi cu picioarele pe pământ şi alege să joci un număr relativ mic de meciuri, astfel încât să îţi poţi creşte şansele de câştig. Tocmai de aceea, un număr de 5, 6 sau chiar 7 meciuri pariate pe biletul zilei este suficient.

Nu încerca să vânezi cotele cele mai mici, deoarece, dintotdeauna în sport au existat surprize, astfel că, nici măcar o cotă de 1.20 nu se poate dovedi a fi sigură. În ceea ce ţine selectarea meciurilor, trebuie să ai o foarte bună analiză.

Mulţi înţeleg prin analiză, doar verificarea rezultatelor ultimelor întâlniri. Da, este un lucru important, însă la fel de importante sunt şi posibilele accidentări din lot, unde se dispută partida, dacă există probleme financiare, dacă este linişte în cele două tabere.

Aşadar, analizează cu atenţie meciurile, inclusiv factorii pe care tocmai ce i-am menţionat mai sus şi încearcă să selectezi cote cuprinse între 1.40 şi 1.80-1.90, astfel încât să nu rişti prea mult. Da, cotele mici nu sunt aşa sigure, însă cu siguranţă ai mai mari şanse de câştig cu o cotă de 1.50 decât cu o cotă de 2.50.

Mizează atât cât îţi permiţi să pierzi

Foarte important este să pariezi doar atât cât îţi permiţi să pierzi. Pentru un bilet al zilei, o miză de 30-40 de lei este mai mult decât suficientă, iar, cu o astfel de miză îţi poţi aduce câştiguri de câteva sute de lei.

Să luăm drept exemplu un bilet al zilei cu 6 evenimente cu cotele 1.40, 1.60, 1.60, 1.80, 1.50, 1.80. Obţinem o cotă totală de 17,41. Înmulţind cota totală de 17,41 cu 40, obţinem un câştig total de 696,4 lei, ceea ce este mai mult decât suficient pentru o zi.

Aşadar, nu te arunca cu mize mari şi nu încerca niciodată să joci la recuperare.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close