Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce cadouri oferim anul acesta de Crăciun? I-am întrebat pe cei de la MindBlower

Ce cadouri oferim anul acesta de Crăciun? I-am întrebat pe cei de la MindBlower

Te-ai gândit ce fel de cadouri oferi anul acesta de Crăciun? Probabil în fiecare an îți pui aceeași întrebare: cum îi poți surprinde pe cei dragi cu daruri de care să se bucure peste măsură, care să îi înveselească și pe care să le folosească mereu cu drag.

Ce cadouri oferim anul acesta de Crăciun? I-am întrebat pe cei de la MindBlower
de Georgiana Adam    |    29 Aug 2023   •   15:38

 Pare a fi misiune imposibilă, însă nu și dacă alegi cele mai frumoase cadouri de la Mindblower. Și trebuie să adăugăm că sunt cadouri inedit. I-am întrebat pe cei de la Mindblower.ro care sunt cadourile în trend de anul acesta și cu siguranță răspunsurile te vor surprinde și pe tine.

Idei minunate de cadouri anul acesta

Dacă ne referim la cadouri pentru bărbați, indiferent dacă este vorba despre cadouri de Craciun 2023 pentru tați, cadouri pentru iubiți sau soți, cadouri pentru frați, cadouri pentru prieteni sau chiar și cadouri pentru șef, în topul preferintelor se află decantoarele de băuturi. Un pahar de băutură servit responsabil la întâlnirile cu prietenii sau la mesele festive este ceea ce lipsea pentru ca distracția să fie completă. De ce sunt atât de populare decantoarele?

Cei de la Mindblower ne-au dezvăluit că și în România, oamenii au început să acorde mai multă importanță artei servirii băuturilor alcoolice, indiferent dacă este vorba despre băuturi mai delicate, cum este și vinul sau de spirtoase. Pentru ca o băutură să își dezvăluie adevăratele arome și să aibă o claritate aproape de perfecțiune, este nevoie de decantarea și aerisirea acestora înainte de servire.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Spre exemplu, în cazul unui vin, decantorul separă sedimentele de vinul curat și îi permite acestuia să își dezvolte toate aromele. Când vorbim despre băuturi spirtoase, decantarea permite aerisirea acestora și domolirea notelor puternice, astfel încât să nu se simtă doar gust puternic, de alcool, ci toate aromele așa cum au fost intenționate de către producător. Un exemplu de decantor este acest Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Deluxe, care va reprezenta un dar excelent pentru orice bărbat.

Rămânem tot în zona băuturilor, iar cei de la Mindblower ne-au dezvăluit că la mare căutare anul acesta sunt și accesoriile cadou pentru vin. Fac parte tot din arta de a servi băuturile într-un mod deosebit, astfel că merită să acorzi atenție unui astfel de cadou. Spre exemplu, poți opta pentru o Caseta cu accesorii de vin Premium, Silver Classic Design, 9 piese. Acest cadou conține tot ceea ce este necesar pentru o experiență aparte a servirii vinului. Setul complet este alcătuit din 9 piese esențiale, fiecare contribuind la o deservire impecabilă a vinului. Cu un design clasic în nuanțe de argintiu, caseta include tirbușonul, o pâlnie, dopuri pentru vin, precum și alte accesorii esențiale pentru a savura vinul cu stil. Fiecare detaliu este pus la punct pentru a completa experiența vinului, transformând orice moment într-unul de eleganță și rafinament.

Mindblower: Dacă vrei să impresionezi, atunci poți alege o Cutie de vin Deluxe

Bineînțeles, la mare căutare anul acesta sunt și cutiile de sticle de vin și pot reprezenta un cadou cu adevărat reușit pentru Crăciun. Dacă vrei să impresionezi, atunci poți alege o Cutie de vin Deluxe, pentru 1 sticla, cu accesorii de vin incluse, piele ecologică de crocodil. Această cutie rafinată nu doar protejează sticla de vin, ci adaugă și o notă de eleganță, având în vedere textura de piele de crocodil. Accesoriile de vin incluse completează experiența: de la deschizătorul special până la inelul anti-picurare și dopul de sticlă. Această cutie îmbină utilitatea cu design-ul sofisticat pentru a impresiona colecționarii de vin.

Din categoria cadourilor utile si care pot servi și drept decorațiune, cei de la Mindblower recomandă cu încredere un joc de șah și de table, cu un design cu totul deosebit. Spre exemplu, poți alege un Combo Joc Sah si table Mahogany. Deși, la prima vedere ar putea părea o simplă cutie care poate găzdui un joc de șah sau unul de table, este vorba de mult mai mult de atât. În primul rând, jocul este disponibil în trei mărimi diferite. Apoi, marea diferență este dată de calitatea pieselor și a cutiei, care sunt realizate din lemn de cea mai bună calitate. Astfel, reprezintă cadoul ideal pentru orice pasionat de table și de șah.

De Crăciun, la mare căutare sunt și cadourile amuzante. Astfel, cei de la Mindblower recomandă în special cadouri care îmbină partea de amuzament cu cea practică. Un exemplu foarte bun este reprezentat de aceste Gheare de urs, din oțel inoxidabil. Cum ajută un astfel de cadou haios și practic? Cu ajutorul ghearelor, poți porționa mai ușor carnea gata gătită, legumele sau fructele. Este un mod igienic și rapid de a pregăti ingredientele pentru o cină în familie sau pentru un grătar cu prietenii. Adaugă un strop de amuzament în arta culinară cu Ghearele de Urs pentru legume și carne, transformând fiecare preparat într-o aventură savuroasă și distractivă.

Nu în ultimul rând, cei de la Mindblower ne recomandă și ceasuri deșteptătoare inedite. Probabil și tu ai un prieten care se trezește greu dimineața. Acest lucru se poate schimba dacă îi oferi cadou de Crăciun un Ceas deșteptător Emoji Mania. Acesta nu doar te va trezi într-un mod inedit, dar te va și amuza, având în vedere că poate interacționa, afișând tot felul de emoji-uri.

Sperăm că ți-au plăcut recomandările noastre de cadouri de Crăciun. Nu uita că la Mindblower găsești multe alte cadouri inedite, practice și care vor aduce zâmbetul pe buzele celor dragi.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close