Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Congelatoare compacte care te ajută să economisești (P)

Congelatoare compacte care te ajută să economisești (P)

Pentru cei mai mulți dintre noi, cuvântul „congelator” se referă la acel spațiu mic de deasupra frigiderului sau de la baza combinei frigorifice, unde ținem 3 pungi de mazăre, o pizza și 2 cutii de înghețată.

Congelatoare compacte care te ajută să economisești (P)
06 Mai 2020   •   15:50

Însă congelatorul ar putea să ajute mai mult decât ne-am obișnuit, dacă este suficient de încăpător.

Am fost învățați că proaspăt e mai bun. Dar la raftul de congelate din supermarket, majoritatea alimentelor sunt pline de prospețime, pentru că au fost congelate rapid, imediat după recoltare. Un congelator de sine stătător îți poate schimba complet modul în care faci cumpărături. Și te poate ajuta să economisești bani, să nu mai arunci mâncare și să-ți menții bucătăria mereu aprovizionată. Iată câteva modele mai compacte, pe care le poți găsi în rate la Altex.

Mai mic

Din păcate, spațiul din bucătărie este, de cele mai multe ori, limitat. Din fericire, un congelator independent nu trebuie să fie la fel de mare ca frigiderul. Cei de la Zanussi au creat un congelator cu volum de 168 de litri și doar 125 ce centimetri înălțime, ușor de integrat și în spații mici.

Nume: Zanussi ZFU19400WA

Dimensiuni complete: 125 x 54,5 x 64 cm

Mai ieftin

Printre cele mai accesibile mărci de electrocasnice de pe piață se numără Vortex. La fel stă situația și la congelatoare. Cu un volum de 153 de litri, clasa A+ de consum și sertare transparente, cel mai ieftin congelator de la Vortex are de toate, fără detalii complicate.  

Nume: Vortex VO1009

Dimensiuni complete: 142 x 55 x 55 x cm

Mai mult confort

Dar dacă nu-ți place să depui prea mult efort pentru a-ți întreține congelatorul, No Frost este răspunsul. Sharp a creat un congelator cu volum uriaș în raport cu dimensiunile: 194 l la doar 155,5 cm înălțime. Și, pe lângă răcirea No Frost, care nu necesită decongelare periodică, mai e dotat cu protecție pentru copii, ușă reversibilă și congelare rapidă.

Nume: SHARP SJ-S1212E2W-EU

Dimensiuni complete: 155.5 x 54 x 60 cm

Mai mult volum

Pe de altă parte, dacă ai nevoie de mai mult spațiu de congelare, Indesit îți pune la dispoziție un model foarte încăpător, fără să-ți aglomereze bucătăria. Cei 222 de litri îți vor permite să-ți faci provizii pentru luna întreagă. Iar prin compartimentarea inteligentă poți să organizezi ușor alimentele și să le găsești fără să ții ușa deschisă foarte mult timp.

Nume: INDESIT UI6F1TW

Dimensiuni: 167 x 59,5 x 64,5 cm

Mic dar încăpător

Însă cea mai înțeleaptă soluție este întotdeauna cea de mijloc. Dacă vrei și volum, și dimensiuni compacte, și compartimente ușor de folosit, opțiunile nu sunt multe, dar există. Sharp propune un model de 182 de litri, la doar 145,5 centimetri, cu toate funcțiile de care ai nevoie.

Nume: SHARP SJ-S1182E2W-EU

Dimensiuni: 145,5 x 54 x 59,5 cm

Cu un congelator independent acasă, ai mai multe avantaje la cumpărături. Poți să profiți de oferte speciale, fără teama că alimentele se vor altera. Poți să cumperi mai multe produse proaspete, pentru a le congela rapid. Poți să faci mai puține drumuri la supermarket și să-ți faci provizii pe termen mai lung. Iar dacă folosești CardAvantaj pentru a plăti congelatorul, poți să te bucuri imediat de noua achiziție și să o împarți în rate fără dobândă*.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close