Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cota 2: de ce este atât de populară în rândul pariorilor

Cota 2: de ce este atât de populară în rândul pariorilor

Cota 2 este foarte populară în rândul pariorilor din România deoarece este una din cele mai simple metode prin care îți poți dubla banii investiți la pariuri. La fel ca și biletul zilei, cota 2 este la mare căutare în rândul pariorilor.

Cota 2: de ce este atât de populară în rândul pariorilor
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Mar 2022   •   09:00

Fie că e vorba de un pariu simplu pe un meci la care te-ai gândit că sigur o să iasă, fie că e vorba de un bilet cu mai multe opțiuni, cota 2 este una din cele mai frecventate cote și strategii la pariuri. Această cotă putem spune că a devenit un punct fix al limbajului parioristic. De ce?

Este foarte flexibilă

Cu o cota de 2 pariorii au parte de mai multe posibilități și oportunități de a ajunge la acest coeficient. Poți aplica zeci de strategii și metode care să îți dubleze banii pariați. Foarte mulți pariori folosesc metoda celor 5 pași în care folosesc cote de 2 la fiecare pas pentur a ajunge la suma dorită.

E o cotă la modă pe majoritatea site-urilor de pariuri

Foarte multe site-uri de pariuri pun accent pe cota 2 pentru pariurile simple. Această cota este populară și în rândul comunitățiilor care se ocupă de furnizarea ponturilor pentru pariurile sportive. La fel ca o cotă de 1.20, nici cota de 2.00 nu oferă vreo garanție că pariul tău este unul sigur. Întotdeauna trebuie să analizezi cu atenție și inspirație meciurile pe care urmează să pariezi.

E potrivită pentru pariurile de valoare

Pariurile de valoare sunt foarte populare în rândul pariorilor profesioniști. Aceștia preferă să caute oportunități, în loc să mizeze pe formația favorită. Pentru a avea profit pe termen lung, e bine să cauți meciuri în care cotele sunt mai mari decât ar trebui să fie în realitate. Poate fi un avantaj de luat în seamă atunci când pariezi pe termen lung. Rezultatele strategiei pariurilor de valoare se pot vedea după o serie foarte lungă de pariuri.

Cum formezi cota 2?

Poți forma cota 2 dintr-un singur meci cu variante multiple de pariere. Poți alege să mizezi pe un pronostic simplu ce oferă o cota minim 2, sau să grupezi pe aceeași opțiune de parieze mai multe pronosticuri: victorie gazde și peste 2.5 goluri.

De asemenea, mai poți obține cota 2 formând un bilet din 2 sau 3 partide. Alegi evenimente cu cote de până în 1.5 care de regulă au șanse mai mari de a ieși câștigătoare și formezi un bilet cu o cota de 2. Verifică cu atenție opțiunile de pariere și pariază responsabil.

Există 3 strategii foarte populare pe care pariorii mizează cu cota 2:

Strategia Martingale

Cel mai probabil ai pus în aplicare cel puțin o dată această strategie chiar dacă nu știai că este o strategie populară. Pentru a putea crește șansele de profit, biletul trebuie să aibă minim cota 2. Mecanismul nu e dificil de înțeles.

Trebuie doar să dublezi miza după fiecare pariu pe care l-ai pierdut. De aceea este indicat ca un pariu să nu reprezinte mai mult de 10% din bugetul alocat. Astfel, ai posibilitatea să testezi aceasta strategie eficient, în cazul în care ai mai multe pariuri consecutive necâștigătoare.

Strategia Labouchere

Această strategie e puțin mai complexă deoarece necesitp parierea după o anumită serie de cifre, de la 1 la 9 (de exemplu). Dacă alegi un anumit tip de șir, să zicem 2-4-6-9, atunci miza pariului tău va fi 11, adică suma dintre prima și ultima cifră din șirul ales.

Dacă pariul e necâștigător, atunci miza urmează să apară în șir. De exemplu, ai acum 2-4-6-9-11. Miza următorului pariu este 13. Dacă de această dată ai un pariu câștigător, se elimină prima și ultima cifră din șir, astfel următorul pariu pornește de la șirul 4-6-9.

Strategia D’Alembert

În această strategie miza crește după un pariu necâștigător cu o unitate/valoare, iar dacă pariul e câștigător, pe următorul pariu se scade miza cu o unitate/valoare. În acest fel se cresc șansele de câștig după un număr mare de pariuri.

Acestea sunt doar câteva din zecile de strategii pe care le poți aplica la pariuri folosind cea mai populară cotă.

×
Parteneri
Ion Iliescu, mesaj surpriză pe blogul personal
x close