Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum decorăm bradul anul acesta - DecoDepot vă inspiră

Cum decorăm bradul anul acesta - DecoDepot vă inspiră

Sărbătorile de iarnă se anunță atipice și încărcate, din păcate, de pandemia actuală. Ce nu ne poate fura acest virus este bucuria de a trăi, frumos. Așadar cel puțin în ceea ce privește organizarea cu amenajarea, decorul casei și al bradului, rămân planuri ce nu se schimbă anul acesta. Cât despre ce trenduri sunt anunțate, DecoDepot vine cu inspirație.

Cum decorăm bradul anul acesta - DecoDepot vă inspiră
de Georgiana Adam    |    15 Dec 2020   •   16:10

Magazinul perfect în care să găsiți decorațiuni cu stil, interesante, atractive și în pas cu tendințele de actualitate, DecoDepot își propune să fie o soluție pentru toate preferințele. Predomină două stiluri, cel clasic tradițional, ce pune accent pe decorațiunile din lemn, dar și cel modern, cu ale sale tonuri neobișnuite, cu detalii elegante și texturi dintre cele mai fine și pretențioase.

Bradul împodobit - cum arată în 2020

Una din opțiunile ce se remarcă anul acesta se referă la decoratiuni Craciun în tonuri de auriu. Astfel de elemente și bradul auriu au nevoie de un spațiu alb pe fundal pentru a ieși cât mai bine în evidență. Arată absolut senzațional și aduce negreșit ideea de bogăție și stil luxuriant.

Auriul este ușor de combinat și echilibrat cu alte nuanțe, așadar nu va fie frică și nu vă limitați cromatic doar la această culoare. Dar dacă sunteți fani ai clasicului, cu decoratiuni de sezon în tonuri de alb și roșu nu dați greș niciodată. Să spunem că roșul este culoarea oficială de sezon. Nu se va demoda vreodată și fie că este mixat cu alb sau cu verde, arată foarte bine.

La polul opus sunt cei care își doresc ceva neconvențional sau poate simplist, însă ceva diferit. Ei bine, stilul scandinav a fost observat cum își trasează ascensiunea în popularitate. Iată că și în acest decor ar putea să aibă un cuvânt de spus. Puteți opta de asemenea pentru zăpadă, cristale, motive florale - florile supradimensionate albe, roșii, aurii, cu sau fără sclipici sunt în continuare de senzație așezate în brad - sau pasteluri. Da, bradul poate fi chic îmbrăcat cu decorațiuni pastelate, cu un roz prăfuit, alb antichizat, culori delicate.

Bradul tematic

Poate nu la fel de popular în cultura noastră este ca bradul să fie împodobit conform unei tematici. Peste hotare este o tendință ce se menține negreșit. Pentru români o oarecare adaptare să spunem poate fi vorba despre bradul clasic, tradițional ce aduce aminte cu nostalgie de copilărie. Veți avea nevoie așadar de decorațiuni realizate din materiale naturale, din textile sau mai ales lemn. Acestea cuceresc nu doar prin textură. De preferat să mizați pe culori simple, clasice și pe forme inedite - globuri sub formă de con, patine, jucării etc.

Un brad tematic elegant poate însemna ceva mai multă strălucire - cum ar fi să adăugați paiete și pene în pomul de sărbători? Tema cu Polul Nord o puteți recrea destul de ușor cu decorațiuni ce reprezintă  personaje specifice - le găsiți și la decodepot.ro în secțiunea de ornamente de sezon, figurine pinguin, reni și nu numai.

Contact:

0771 079 952

[email protected]

Strada Poienelor, număr 8, Brașov

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close