Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cutii poștale de lux pentru ansamblurile rezidențiale ieșite din tipare! Iată oferta Eurometal Box

Cutii poștale de lux pentru ansamblurile rezidențiale ieșite din tipare! Iată oferta Eurometal Box

Ansamblurile rezidențiale recent construite vin să schimbe tiparul arhitectural cu care ne-am obișnuit. Sunt diferite, au panoramă, scaldă ochii proprietarilor cu imagini de la înălțime și vin cu diverse facilități.

Cutii poștale de lux pentru ansamblurile rezidențiale ieșite din tipare! Iată oferta Eurometal Box
de Georgiana Adam    |    16 Feb 2022   •   11:07

În plus, fiecare detaliu este atent ales, astfel încât să corespundă cu zona de lux spre care merg aceste tipuri de construcții. Printre altele, cutiile poștale de lux sunt prezente în astfel de scări de bloc.

Nu ne miră faptul că un proprietar dintr-un bloc nou construit va prefera oricând una din acele cutii postale de lux. Decorul aici este unul aparte, atipic poate și pe măsura acestuia trebuie să fie ales orice element din decor. Să nu uităm însă că o cutie poștală are un dublu rol, atât practic, cât și estetic.

Cutii poștale de lux de la Eurometal Box

Deși trăim în era digitală, să nu uităm că o cutie poștală încă este utilizată. Aceasta vă permite să primiți corespondența cum se cuvine, în stil tradițional. Încă nu suntem în era puternic digitalizată și oricum instituțiile comunică spre exemplu cu publicul prin transmiterea de acte prin poșta clasică. Așadar e greu de crezut că în scările de bloc moderne ar putea lipsi cutiile poștale.

Ce s-a schimbat însă ține de stilul de cutii postale premium. Sunt preferate cele sofisticate, poate chiar cele realizate la comandă sau personalizate. Trebuie să știți că există un producător local pe această nișă. Eurometal Box poate fi răspunsul potrivit pentru voi. Produce în serie sau linii premium de cutii poștale, ba chiar poate realiza cutii poștale după schița clientului.

Cutii poștale de lux - cum sunt acestea

Așa cum veți găsi și în pagina oficială a acestui producător, cutiipostale.ro, există o gamă aparte dedicată doar cutiilor poștale de lux. Regăsim aici cutii poștale din inox sau cele placate cu sticlă vopsită LACOBEL. Asta înseamnă un finisaj aparte, ce face cutia poștală să strălucească, să iasă în evidență, să fie rezistentă și mai ales distinctă de variantele clasice de până acum.

Veți descoperii cutii poștale generoase ca dimensiuni - 300x200x125mm - realizate din tablă neagră decapată, de 1 mm, vopsite în câmp electrostatic. Nu au acel strat gros de vopsea, pe cât de inestetic, pe atât de puțin rezistent. Vopseaua nu crapă, nu sare, nu se cojește, iar cutia poștală rezistă excelent în timp.

Oferta celor de la Eurometal Box include de asemenea și yală din dotare, din oțel cromat, la care veți primi două seturi de chei. În plus, cutiile poștale sunt numerotate cu folie adezivă Oracal și au deschiderea de jos în sus.

Iar după bunul plac, pot fi alese culorile preferate. Cutia poștală trebuie să se integreze perfect în decorul scării de bloc. Așadar solicitați fie o nuanță neutră, fie una așa cum vă doriți sau care se regăsește deja în designul de interior.

Cutiile poștale sunt o actualitate. Sunt o necesitate. Sunt încă alese să facă parte din scările de bloc. Așadar alegerea de acum va fi una mulțumitoare pe termen lung, dacă știți ce și de unde să alegeți. Eurometal Box își detaliază oferta online, în pagina oficială.

Contact:

0732 55 10 55

[email protected]

×
Parteneri
Categoria de angajaţi români care vor putea primi 500 de lei
x close