Antena 3 CNN Economic Conținut plătit DDM - Un nou început

DDM - Un nou început

DDM Marketing, actuala DDM reprezintă începutul unei noi ere pentru toate brandurile și companiile care își doresc să fie cunoscute pe piață.

DDM - Un nou început
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Oct 2022   •   11:35

O eră în care marketingul digital a crescut în popularitate pe măsură ce lumea a devenit din ce în ce mai mult bazată pe tehnologie. Internetul a făcut ca întreprinderile să se conecteze mai ușor cu clienții și să creeze relații.

Există o serie de motive pentru această creștere, însă unul dintre cele mai importante este modul în care marketingul digital poate fi folosit pentru a ajunge la noi clienți.

De ce ai nevoie de o agenție de marketing digital?

Marketingul digital este unul dintre cele mai importante aspecte ale oricărei afaceri. Acesta te ajută să ajungi la noi clienți și îți crește vizibilitatea online. O agenție de marketing digital te poate ajuta cu toate sarcinile pe care le implică desfășurarea unei campanii online de succes. Aceasta poate crea și gestiona site-ul tău web, dezvolta strategii eficiente de social media, concepe campanii de e-mail eficiente și multe altele. De asemenea, o agenție de marketing te va ajuta să îți urmărești progresul și să te asiguri că eforturile tale dau roade. Există o serie de motive pentru care ar trebui să alegi o agenție de marketing digital în loc să faci aceste sarcini de unul singur. 

În primul rând, este mult mai eficient din punct de vedere al costurilor să ceri unei agenții să facă treaba pentru tine, decât să încerci să faci totul pe cont propriu. Campaniile de marketing digital pot fi costisitoare, dar de multe ori merită, deoarece pot duce la creșterea traficului pe site-ul tău web, la creșterea vânzărilor și la o mai bună rată de retenție a clienților.

În al doilea rând, agențiile au o experiență vastă în crearea de campanii digitale de succes și vor putea să le adapteze în mod special pentru afacerea ta. Acestea utilizează o varietate de tehnologii digitale, inclusiv optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO), marketingul în rețelele sociale, marketingul prin e-mail și designul sau dezvoltarea web.

Și, în cele din urmă, agențiile sunt capabile să vină cu idei creative pe care este posibil ca întreprinderile individuale să nu le poată executa singure. Te pot ajuta să creezi anunțuri targetate care să ajungă eficient la publicul țintă.

DDM - obține mai mult trafic pe site-ul tău web cu ajutorul experților digitali

DDM este o agenție cu renume pe piață, ajutând de ani buni brandurile și companiile să fie în top. Pentru a le oferi clienților mai multă inovație și creativitate, compania a decis că este momentul unei schimbări, motiv pentru care a făcut rebranding tranziție de la ddmmarketing.ro la ddm.ro. DDM vine de la Digital Disruptive Marketing, ceea ce presupune un marketing digital cu accent pe rezultate, ROI, accent pe oameni, ambiție, creștere de impact și disrupție în piață.

Scopul agenției este să facă marketingul mai accesibil și transparent. Ajută companiile să dezvolte strategii care să le permită să ajungă la publicul lor țintă. În acest sens, folosește atât metode tradiționale, cât și netradiționale pentru a transmite mesajul clienților peste tot în lume.

Viziunea DDM este să creeze inovație și să remapeze marketingul digital spre integritate – prin excelență, accesibilitate și siguranță. Dacă și compania ta are nevoie să-și extindă brandul sau să își îmbunătățească strategiile de dezvoltare pe piață, DDM te va ajuta să îți atingi scopurile. Alege ddm.ro și profită de numeroasele servicii oferite de o colaborare de lungă durată: 

  • Promovare Social Media;

  • Adwords și PPC;

  • Optimizare SEO;

  • Web Design și Logo;

  • Email Marketing;

  • Dezvoltare Software;

  • Copywriting;

  • Marketing Intelligence;

  • Consultanță Marketing;

  • Automatizări;

  • Baze de date;

  • Search Engine Marketing. 

Care sunt beneficiile colabărării cu DDM?

Marketingul digital este un domeniu care utilizează diverse strategii pentru a atrage trafic către un site web sau către prezența online a unei organizații. DDM poate ajuta companiile să își atingă obiectivele de marketing prin crearea și executarea unor campanii digitale disruptive. De asemenea, echipa are o experiență vastă în analizarea datelor și în descompunerea informațiilor în bucăți ușor de gestionat, ceea ce facilitează înțelegerea de către agenție a modului optim de a ținti și de a se implica cu potențialii clienți.

Principalele beneficii ale colaborării cu DDM sunt următoarele: 

  • angajament sporit – agenția te va ajuta să ajungi la publicul țintă într-un mod mai eficient. Acest lucru înseamnă că va folosi cele mai recente tehnologii și strategii pentru a ajunge la clienții tăi și pentru a stimula conversiile. La rândul său, acest lucru va duce la o creștere a traficului și a ratelor de conversie ale site-ului web;

  • oferă servicii complete care acoperă atât strategia online, cât și cea offline; 

  • dispune de expertiza necesară pentru a crea conținut care să atragă vizitatori; 

  • te poate ajuta să măsori eficiența campaniilor tale și să le optimizezi; 

  • te ajută să obții un ROI mai mare decât ai putea obține pe cont propriu. Dispune de experiența și expertiza necesară pentru a personaliza campanii de marketing care sunt atât eficiente, cât și accesibile. Acest lucru înseamnă că vei putea economisi bani, obținând în același timp rezultatele dorite;

  • îți poate oferi instrumente și resurse care te vor ajuta să îți asiguri locul în fața concurenței;

  • echipa dispune de o experiență vastă în Business Process Outsourcing (BPO) – Pharma/ Healthcare și în soluționarea conflictelor de marketing în cadrul companiilor multinaționale;

  • este specializată în Social Media Marketing, marketingul conținutului, publicitatea social media, campaniile și promoțiile. Drept dovadă este experiența dobândită pe diferite marketplace-uri precum eMag, eBay și Amazon, care include printre altele cercetarea produselor și a cuvintelor cheie, lansarea produselor, strategiile de optimizare și clasificarea plăților per clic;

  • agenția beneficiază de un fundament solid în Search Engine Optimization (SEO) și analiză digitală;

  • oferă, de asemenea, proiectarea web și logo-uri, crearea aplicațiilor, baze de date și automatizări. Echipa cuprinde specialiști IT - experți în PHP - CodeIgniter, Laravel, WordPress, Joomla, Prestashop, JavaScript - Vue.js, Angular, jQuery, baze de date RDBMS - MySQL, Postgres și NoSQL - MongoDB, Redis.

Specialiștii de la DDM au experiența și resursele necesare pentru a te ajuta să creezi o campanie eficientă, care va aduce numeroase beneficii afacerii tale. În cele din urmă, lucrul cu agenția de marketing te va ajuta să îți atingi obiectivele de afaceri într-un ritm mult mai rapid. Dintre toate beneficiile enumerate mai sus, unul iese în evidență: experiența. Poți avea încredere în faptul că vei porni cu dreptul în extinderea brandului tău după ce faci echipă cu DDM.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close