Antena 3 CNN Economic Conținut plătit De ce să alegi un pat de o persoană și ce paturi pentru copii să alegi

De ce să alegi un pat de o persoană și ce paturi pentru copii să alegi

Astăzi se crede că dormitorul este destinat unei familii, care în mod normal este formată dintr-un cuplu căsătorit.

De ce să alegi un pat de o persoană și ce paturi pentru copii să alegi
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Iun 2023   •   12:34

Prin urmare, se acceptă ca dormitorul să aibă un pat dublu și nu pot exista alte opțiuni, chiar dacă în această cameră locuiește o singură persoană. Dar un pat de o persoană oferă mult mai multe avantaje decât paturile duble mari, care ocupă jumătate din cameră, sau chiar întregul dormitor. 

Există multe situații în care există doar o singură persoană, care are nevoie de un pat în dormitor. Un pat de o persoană este potrivit pentru o persoană care locuiește singură, ori pentru un adolescent care are propria sa cameră. În astfel de situații, nu are sens să cumperi un pat dublu. 

Există și situații în care soțul și soția dorm separat în camere diferite. Și acest lucru nu este cauzat de probleme de relație, ci de faptul că le plac diferite lenjerii de pat, temperaturi diferite ale aerului din cameră, niveluri diferite de duritate a saltelei și așa mai departe. Astfel, este mult mai bine să echipezi dormitorul cu un pat de o persoană. 

Pat de o persoană - Caracteristici

Un pat de o persoană poate fi găsit în dimensiuni diferite. Dar cel mai relevant este cel cu lățimea de 90 cm, care este și o soluție excelentă, dacă nu există spațiu suficient. Această soluție îți va permite să simți confortul unui somn odihnitor. Abundența materialelor din care sunt realizate modele populare de paturi de o persoană îți permit să alegi cea mai bună opțiune pentru orice design interior. O saltea confortabilă va crea un mediu confortabil pentru dormit. De asemenea, poți alege un pat de o persoană cu o structură ortopedică, care îți va menține sănătatea spatelui, a coloanei vertebrale și a articulațiilor.

Paturi pentru copii. Ce să alegi?

Paturile pentru copii sunt piese de mobilier special adaptate pentru cei mici. Dormitul în astfel de paturi este confortabil, deoarece sunt produse ținând cont de nevoile copiilor. La alegerea unui pat pentru copii, mai întâi trebuie să determini schema de culori a camerei și locul unde va fi amplasat. Modelele trebuie să fie alese în funcție de vârsta copilului. Acum piața de mobilier pentru copii oferă o selecție uriașă de paturi pentru copii, precum transformator, cu acoperiș, supraetajate, de o singură persoană etc.

Paturile pentru copii sub formă de casă au câștigat rapid popularitate în ultimii doi ani. Și nu este de mirare, deoarece un astfel de pat arată foarte elegant și modern în camera copiilor, iar pentru copii este o adevărată plăcere. Astăzi este un castel frumos, mâine este un sediu secret, iar poimâine este coliba unui indian și toate într-un singur pat. Cumpărarea de paturi pentru copii nu mai este o sarcină dificilă și poți găsi multe modele pentru fete și pentru băieți. Materiale pentru paturi pentru copii sunt de înaltă calitate, fiind realizate din materiale ecologice, toate colțurile sunt protejate, iar cadrul este acoperit cu vopsea de înaltă calitate și sigură. Avantajele modelelor casă, includ orientarea și stilul lor de joc. 

Un pat supraetajat pentru copii este potrivit pentru doi copii sau pentru un copil și prietenul său venit în vizită. Cel mai adesea, modelele de paturi pentru copii supraetajate sunt orientate unul deasupra celuilalt. Avantajul acestor modele, este funcționalitatea incredibilă. Aceste modele de paturi pentru copii îți permit să organizezi spațiul copiilor cu costuri minime. O scară sigură duce la patul superior, iar sub patul inferior sunt adesea sertare pentru depozitarea lenjeriei de pat și a copiilor. Alegerea unui pat supraetajat nu este utilă doar din punct de vedere al funcționalității, ci și din punct de vedere financiar. Adesea, achiziționând paturi pentru copii, economisești o mulțime de bani pe mobilier.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close