Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Garea.ro. De ce trebuie să alegi un electrician autorizat pentru lucrările casei

Garea.ro. De ce trebuie să alegi un electrician autorizat pentru lucrările casei

Instalația electrică a casei este cea ce îi dă viață. Proprietarii unei locuințe nu trebuie sub nicio formă să încerce ei să facă anumite reparații sau modificări. De asemenea, atunci când au nevoie de un electrician trebuie să reziste tentației de a întreba printre rude dacă știu un meseriaș bun.

Garea.ro. De ce trebuie să alegi un electrician autorizat pentru lucrările casei
Sursa foto: Garea
de Georgiana Adam    |    16 Noi 2021   •   15:48

Domeniul energiei electrice este foarte complicat și periculos, de aceea se va apela mereu la serviciile unui electrician autorizat ANRE. Foarte multe dintre problemele casei cum ar fi arderea constantă a becurilor, conexiunile slabe de cablu, împământări defectuoase, circuite supraîncărcate, siguranțe căzute, apar când lucrarea este realizată de un amator. Iar unele dintre acestea sunt periculoase atât pentru siguranța casei, cât și pentru a familiei sau pentru afacerea ta.

Un electrician autorizat a investit timp și bani în cursuri și alte instruiri pentru a obține această dovadă că este calificat. Echipa de electricieni autorizați de la Garea este cea pe care te poți baza atunci când ai nevoie.

Schimbare tablou electric și alte servicii

Atunci când alegi un electrician autorizat știi că poți dormi liniștit în propria locuință. Paza bună trece primejdia rea, așa că dacă apelezi la un amator cresc riscurile de producere a incendiilor. Și, oricât de priceput crezi tu că ești, îți poți pune viața în pericol, electrocutându-te când te aștepți mai puțin. Iată cu ce te pot ajuta cei de la Garea:

  • schimbare tablou electric ce nu mai face față și îți dă sentimentul de nesiguranță;

  • schimbarea instalației electrice vechi;

  • împământare corespunzătoare;

  • remedierea problemelor instalației electrice;

  • montarea corpurilor de iluminat precum lustre, plafoniere, spoturi, bandă led etc.;

  • montarea și înlocuirea prizelor, întrerupătoarelor, comutatoarelor, becurilor;

  • montarea contorului pasant;

  • remedierea problemelor electrice în caz de urgență.

De ce să apelezi la un electrician de la Garea

Echipa Garea are vastă experiență în acest domeniu, deci fiecare lucrare efectuată este una calitativă, dar și avantajoasă financiar pentru tine. Nu risca niciodată să apelezi la serviciile unei persoane necalificate, fiindcă poți avea mai multe de pierdut decât bani. Motive pentru care vei dori să colaborezi cu echipa Garea:

  • asigură calitatea lucrărilor, oferind certificat de garanție;

  • intervenție rapidă indiferent de gradul de complexitate al lucrării;

  • îți oferă consultanță gratuită și soluțiile optime;

  • folosesc doar materiale de calitate înaltă;

  • îți oferă dovada autorizațiilor.

Ce poate rezolva un electrician autorizat

Electricianul autorizat poate instala prize suplimentare în casă sau poate să le convertească. Poate verifica instalația și poate efectua reparații ale circuitelor sau poate să schimbe întregul sistem.

Când mai multe aparate din casă se folosesc simultan și siguranțele tabloului electric sar, cu siguranță devine obositor să te tot ridici ca să rezolvi problema. Același lucru se va întâmplă și cu electrocasnicele din casă, ce este destul de frustrant atunci când vrei să utilizezi mai multe. Electricianul autorizat va doza corect circuitele, astfel încât scurtcircuitele să nu apară. În cazul unor fluctuații de tensiune, ce pot fi observate când becurile din casă pâlpâie minute în șir, acestea pot duce la arderea aparatelor electrocasnice. Acest lucru poate fi costisitor dacă trebuie să le repari sau înlocuiești.

Acestea sunt doar câteva exemple de situații în care trebuie să apelezi la un electrician autorizat. Alege-i pe cei de la Garea, atunci când îți dorești calitate și siguranță.

Contact: [email protected]

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close