Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Gestionați finanțele dumneavoastră și cumpărați mai responsabil cu Kaufino

Gestionați finanțele dumneavoastră și cumpărați mai responsabil cu Kaufino

Vă este tot mai greu să țineți sub control cheltuielile făcute zilnic pe produse alimentare, dar și nealimentare? Nu aveți timp să căutați diverse cataloage și să comparați ofertele și promoțiile din magazine?

Gestionați finanțele dumneavoastră și cumpărați mai responsabil cu Kaufino
de Georgiana Adam    |    04 Aug 2021   •   10:01

Există o soluție eficientă, care vă va ajuta să faceți toate aceste lucruri mult mai ușor și rapid. Este vorba despre Kaufino - o platformă concepută pentru toți cei care vor să economisească la cumpărăturile zilnice, și nu doar. Ce mai exact puteți face pe această platformă?

Găsiți toate cataloagele promoționale într-un singur loc

Cataloagele promoționale sunt de mare ajutor atunci când doriți să beneficiați de cele mai bune prețuri la cumpărăturile zilnice și astfel să reduceți cheltuielile dvs. Kaufino distribuie cataloagele și revistele promoționale ale celor mai populare magazine din România pentru ca dumneavoastră să nu mai fiți nevoiți să le colectați fizic.

Acum sunteți la un pas mai aproape de toate reducerile și promoțiile magazinelor, ceea ce vă va ajuta să economisiți considerabil. Intrați pe Kaufino, iar pe pagina principală veți găsi cataloagele actuale, pe care le răsfoiți de cele mai dese ori. Spre exemplu, aici puteți explora cel mai recent catalog Lidl și astfel să fiți la curent cu ultimele oferte la fructele și legumele de sezon. De asemenea, puteți afla ce săptămână tematică este acum la Lidl și astfel vă puteți inspira cu idei de rețete originale.

Vă plănuiți cumpărăturile oricând și de oriunde

Atunci când doriți să vă gestionați finanțele, un lucru foarte important este să vă plănuiți din timp cumpărăturile și să le limitați pe cele spontane. Tot ce trebuie să faceți este să intrați pe Kaufino înainte de a merge la cumpărături și să explorați ofertele magazinelor care vă interesează.

Vă recomandăm să comparați prețurile la produsele similare în mai multe magazine pentru ca să beneficiați mereu de cele mai avantajoase cumpărături. În acest caz de mare ajutor vă pot fi categoriile de magazine de pe Kaufino, care vă permit să navigați printre ofertele magazinelor conform tipului de produs căutat.

Fie că dumneavoastră sunteți în căutare de materiale de construcții: accesați categoria casă și grădină și lăsați-vă inspirați de ofertele magazinelor din acest sezon. Pe Kaufino veți găsi catalogul magazinului Dedeman, dar puteți răsfoi și cataloagele altor magazine cu oferte similare, precum Brico Depot și Hornbach. Analizați în detaliu toate ofertele actuale de pe Kaufino și cumpărați mai ieftin unelte și materiale de construcții pentru eventualele dvs. proiecte de renovare.

Vă inspirați pentru viitoarele cumpărături

Ați observat că atunci când cumpărați în grabă, sunteți obișnuiți să cheltuiți mai mult decât de obicei? Achizițiile neplănuite, spontane sau în grabă pot fi ușor de evitat, dacă dumneavoastră v-ați aloca timpul necesar pentru a vă inspira și ulterior plănui cumpărăturile.

Acum nu mai trebuie să alergați prin toate magazinele pentru a profita de cele mai bune prețuri. Accesând în prealabil cataloagele și broșurile promoționale pe Kaufino, dumneavoastră le puteți răsfoi în liniște oricât timp aveți nevoie. Un exemplu frecvent de cheltuieli nedorite sunt cumpărăturile de accesorii și decorațiuni pentru casă.

De obicei, acestea sunt achiziționate fără a le analiza și potrivi cu stilul locuinței și de cele mai dese ori ajung să nu fie folosite. De aceea, este necesar să răsfoiți din timp ofertele magazinelor de accesorii și decorațiuni, pentru ca ulterior să alegeți articolele care se potrivesc perfect interiorului dvs. Pe Kaufino veți găsi broșurile Jysk, un magazin care cu siguranță vă va inspira în alegerea decorului perfect.

Doriți și dumneavoastră să cumpărați mai responsabil și să aveți un control mai mare asupra cheltuielilor dvs.? Atunci intrați pe Kaufino și explorați toate serviciile oferite de această platformă.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close