Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Iată ce simplu poți obține fișa medicală pentru permisul auto în sectorul 2

Iată ce simplu poți obține fișa medicală pentru permisul auto în sectorul 2

Dacă vrei să dobândești dreptul de a conduce un autovehicul pe drumurile publice, trebuie să dovedești că nu reprezinți un pericol nici pentru tine, nici pentru ceilalți participanți la trafic.

Iată ce simplu poți obține fișa medicală pentru permisul auto în sectorul 2
de Georgiana Adam    |    12 Iul 2023   •   11:09

În acest scop, examenul pentru permisul auto verifică dacă stăpânești temeinic regulile de circulație, iar o serie de examinări medicale probează faptul că ești apt din punct de vedere medical.

Așadar, nu poți deveni șofer fără a obține în prealabil fisa medicala permis auto sector 2. Pentru a intra rapid în posesia acestui document, poți apela cu încredere deplină la o clinică medicală acreditată, precum Standard Med, situată pe Bulevardul Carol I, nr. 45, apartament 5, la parter.

Programul clinicii, pentru cei care doresc să obțină fișa medicală permis auto sector 2, este următorul: luni, marți și joi între orele 14:15 și 18:30 sau până la ultima programare, iar miercuri și vineri între orele 9:00 și 12:30 sau până la ultima programare.

Doritorii au la dispoziție două variante de realizare a praogramării: fie prin trimiterea unui e-mail la adresa [email protected], fie telefonic, printr-un apel la numerele 0722.435.435 sau 0314.053.950.

Odată ce te-ai programat, clinica garantează faptul că vei obține cu maximum de promptitudine documentul necesar. Medicii de diferite specializări sunt prezenți concomitent pentru a efectua analizele, astfel încât se elimină timpii de așteptare inutilă. De asemenea, toate documentele premergătoare și finale necesare sunt completate rapid.

Prin urmare, certificatul medical pentru permisul auto este încheiat în aceeași zi de către medicul coordonator al clinicii și poartă ștampila instituției autorizate de Direcția de Sănătate Publică și de Poliția Rutieră.

Pașii necesari pentru obținerea fișei medicale

Odată ce ai făcut programarea, online sau telefonic, va trebui să te prezinți la clinică, la data convenită de comun acord. Pentru a obține fără probleme fișa medicală pentru permisul auto în sectorul 2, va fi necesar să ai asupra ta următoarele documente referitoare la identitate și la starea ta generală de sănătate:

  • cartea de identitate;
  • fișa de școlarizare, pentru obținerea carnetului de șofer, dacă este cazul;
  • o adeverință emisă de medicul de familie, din care să rezulte dacă figurezi sau nu, în evidența acestuia, ca suferind de boli cronice;
  • pentru pacienții care suferă de diabet de tipul 1, este necesară și o scrisoare medicală emisă de specialistul în diabetologie. Documentul respectiv trebuie să cuprindă următoarele informații: diagnosticul exact, tratamentul urmat și, mai ales, recomandarea dacă ești sau nu apt pentru a conduce un autovehicul.

În plus, pacienții care poartă în mod obișnuit ochelari de vedere trebuie să îi aibă și pe aceștia asupra lor atunci când sunt consultați de medicul oftalmolog. Doar în acest fel, este posibilă evaluarea acuității lor vizuale exact în condițiile în care urmează să conducă automobilul.

Analizele medicale care atestă starea de sănătate și aptitudinea de a conduce sunt efectuate de medici aparținând următoarelor specializări: Medicină internă, Oftalmologie, ORL, Ortopedie/Chirurgie, Neurologie și Psihiatrie. Fișa medicală pentru permisul auto în sectorul 2 este obținută dacă nu se constată existența unor probleme sau tulburări grave, precum abuz și dependență de alcool, epilepsie, retard mental sau probleme care afectează grav capacitatea de locomoție, văzul ori auzul.

Astfel, în cel mult 2 sau 3 ore, la o clinică medicală acreditată, obții fișa medicală pentru permis auto în sectorul 2. Alege calea cea mai sigură și mai rapidă!

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close