Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Idei inspirate de cadouri de Paște

Idei inspirate de cadouri de Paște

Parcă nici bine nu a trecut perioada cadourilor din luna femeii, că deja se apropie alte ocazii pentru care ți-ai promis că te pregătești din timp.

Idei inspirate de cadouri de Paște
de Georgiana Adam    |    21 Mar 2024   •   09:48

Știm toți cât de agitate pot fi perioadele de sărbători pentru români și mai ales cât stres provoacă descoperirea cadourilor perfecte pentru familie și cei dragi. Dacă lași acest aspect și pe ultima sută de metri, lucrurile se complică și mai mult. Ca să te scap de o grijă, ți-am pregătit o listă cu câteva de idei de cadouri, împreună cu motivele pentru care toți apropiații îți vor mulțumi pentru atențiile inspirate.

Nu știm exact de ce românii aleg să achiziționeze cadouri de Paște mai ceva ca cele aduse de Moș Crăciun. Poate că este marketingul inteligent al retailerilor de top, poate este bucuria membrilor familiei sau pur și simplul obiceiul că nu poți merge în vizită “cu mâna goală”.

Experții în sociologie apreciază că acest obicei a apărut în țara noastră după anii 1990. Până atunci, sărbătoarea era destinată copiilor, care primeau dulciuri sau haine.

Indiferent de motivele care stau în spatele acestei decizii, cert este că mai toți românii împart bugetul de sărbători în câteva categorii principale: pentru masa de Paște, cu băuturi și mâncăruri tradiționale, vacanțe și cadouri pentru cei dragi.

Și, dacă nu vrei să te numeri printre invitații care aduc la masa de Paște clasicul coș compus dintr-o sticlă de vin, cozonac, dulciuri și produse tradiționale, ci vrei să-ți bucuri apropiații cu cadouri pline de însemnătate, citește mai departe.

Cadouri pentru ea, el și întreaga familie

Este destul de dificil să pregătești cadouri pentru mai multe persoane, în special pentru că perioada sărbătorilor de Paște este acum mai costisitoare ca niciodată. Ca să nu facem alegerea și mai complicată, am pregătit o listă cu cadouri atât pentru ea și el, cât și pentru întreaga familie, iar tu poți alege în funcție de buget și posibilități.

Cadouri pentru ea

  1. Magazinele de tip drogherii sunt cele mai căutate în perioada sărbătorilor, în special pentru că oferă cele mai bune reduceri. Aici ai la dispoziție o mulțime de opțiuni. Pentru ea, posibilitățile sunt nelimitate! O idee minunată este un parfum Good Girl Carolina Herrera sau o paletă de farduri în nuanțe simple de bej și strălucitoare, potrivite pentru orice ocazie și eveniment. Produsele de îngrijire a tenului sunt din nou o alegere ideală, atât pentru ea, cât și pentru el!
  2. Lumânările parfumate, sărurile de baie și loțiunile de corp delicate sunt rețeta de succes pentru a-ți ajuta prietena să se relaxeze după perioada agitată a sărbătorilor.
  3. Colier cu floare naturală – nu poți da greș când vine vorba despre bijuterii pentru prietenele tale. Un colier cu o floare naturală este un accesoriu finuț, ideal pentru ținutele vesele de primăvară. Dacă vrei să personalizezi acest cadou și mai bine, alege floarea specifică lunii de naștere a prietenei tale!

Cadouri pentru el

  1. Dacă tot vorbim despre produse cu care nu poți da greș, fii cu ochii după ofertele pentru un whisky de calitate. În această perioadă poți găsi fără prea mult efort o sticlă elegantă de Jack Daniels la preț avantajos. Dacă chiar vrei să-ți impresionezi prietenii, combină acest cadou cu un set de decantor de whisky cu pahare, pentru a-și putea savura băutura preferată corect și cu stil.
  2. Un aparat multifuncțional pentru tuns barba, cu diverse capete pentru îngrijirea zonelor specifice, este un cadou excelent, care nici nu îți va face o gaură masivă în buget.  
  3. Și, pentru că primăvara și Paștele vestesc perioada preferată a românilor, poți alege pentru el un set cu ustensile de grătar, pentru a-și demonstra măiestria în sezonul cald. Adaugă o notă amuzantă și personalizează-i și un șorț de bucătar cu un text sau o imagine sugestivă.

Cadouri pentru întreaga familie

  1. Un puzzle cu tematică de Paște este o idee excelentă de cadou de care întreaga familie se poate bucura. Dacă nu găsești modelul potrivit, te poți reorienta către gama de jocuri de societate, care îți pune la dispoziție opțiuni nelimitate, de care te poți bucura atât cu prietenii, cât și cu familia.
  2. Dacă ai un talent înnăscut pentru lucrul manual și ai și câteva mici ajutoare, poți organiza o activitate super distractivă pentru copii, din care vor rezulta niște cadouri foarte drăguțe! Cu doar câteva accesorii, precum vopsea, ștrasuri colorate și lipici, poți crea obiecte de decor personalizate din ouă, care ar fi invidiate chiar și de faimoasele Fabergé.
  3. O tigaie pentru vestitele mini-clătite olandeze este un cadou minunat pentru întreaga familie. Este ușor de folosit, iar fiecare membru poate participa la pregătirea ingredientelor, gătirea propriu-zisă și mai ales degustarea lor.

Sper că aceste idei te pot ajuta măcar pe post de ghid, dacă nu cât să-ți stârnească imaginația. Nu uita: tot ce trebuie să faci este să pui suflet în alegerea cadourilor și să te orientezi după dorințele, gusturile și preferințele celor dragi!

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close