Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum întreții corect vesta de blană naturală

Cum întreții corect vesta de blană naturală

Cum întreții corect vesta de blană naturală?

Cum întreții corect vesta de blană naturală
de Georgiana Adam    |    12 Noi 2021   •   15:49

Blana naturală va oferi întotdeauna un plus de senzualitate outfit-urilor tale și se va menține în stare perfectă foarte mulți ani, însă trebuie tratată cu respect și trebuie să fii foarte atentă la condițiile de păstrare.

Fie că alegi să integrezi vesta blana naturala în ținute de zi, cu jeanși sau ținute casual, fie că preferi să îți completeze outfit-urile elegante, această piesă va fi întotdeauna un obiect vestimentar care te va asigura că nu vei trece neobservată.

Carolina Design are o gama variată de veste de blană 100% naturală, de vulpe polară, vulpe argintie sau chinchilla. Indiferent că alegi un model elegant, cu guler, cu glugă sau cu fermoar – acesta se adaptează perfect oricăror preferințe și stiluri vestimentare.

Odată cu achiziționarea unui astfel de produs din blană naturală, nu doar că te vei bucură de confort termic și apariții memorabile, ci și de un obiect vestimentar rezistent în timp, dacă este păstrat corespunzător.

Cum întreții corect vesta de blană naturală?

Blana naturală are nevoie de o atenție aparte pentru a-și păstra strălucirea și a se menține în stare perfectă. Nu depozita vesta de blană naturală într-un spațiu strâmt, îngust și fără aerisire.

Blană necesită o anumită ventilație a aerului atunci când este depozitată.

Totodată, nu o păstra într-o pungă de plastic, ci într-un loc în care aerul să poată circula natural.

O atenție sporită va trebui să acorzi și dacă intenționezi să o iei cu ține în altă localitate. Astfel, atunci când o transporți, pune-o într-un sac de pânză.

O altă metodă de păstrare a vestei de blană naturală este pe un umeraș potrivit și acoperit cu o husă de bumbac subțire. Dacă nu ai un spațiu suficient de depozitare adecvat, atunci cel mai bine găseșți un depozit profesional.

Cum porți corect vestă de blană naturală, fără să o strici?

Calitatea blănii naturale poate fi afectată și de modul în care o porți.

Trebuie să fii extrem de atentă la câteva detalii, atunci când îmbraci o vestă de blană naturală. Astfel, alege să porți o eșarfă cu ajutorul căreia să eviți patarea blănii cu transpirație sau machiaj.

De asemenea, se recomandă evitarea folosirii în exces a parfumului atunci când porți produse din blană naturală.

Orice tip de uleiuri care s-ar putea imprima în blana naturală o vor face, în cele din urmă, să râncezească. Mirosul ar fi aproape imposibil de eliminat.

Un alt lucru de care trebuie să ții cont este atenția pe care o acorzi accesoriilor, atunci când porți blană naturală. Specialișții recomandă să nu lași bijuterii agățate în vesta de blană naturală fiindcă pielea se poate perfora.

Poți purta accesorii sau bijuterii aplicate chiar pe haină, dar după folosire scoate-le și pune-le la locul lor.

Atenția la aceste mici detalii îți va garanta că te vei putea bucură mult timp de vestă ta preferată.

Nu mai ezita! Intră pe site-ul Carolinadesign.ro, consultă oferta completă de produse din blană naturală și alege ceea ce ți se potrivește cel mai bine.

Magazinul de blănuri naturale are o experiență de piață de peste 30 de ani și o gama de produse pentru toate gusturile.

Dacă nu găseșți pe site modelul dorit de ține, este suficient să contactezi consilerii Carolina Design, să le transmiți o fotografie cu modelul dorit și dorința ta va deveni realitate, în cel mai scurt timp posibil.

×
Parteneri
Se schimbă CNP-ul românilor! Cum va arăta
x close