Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Masajul facial sau cum să alungi ridurile cu un cod reducere Notino

Masajul facial sau cum să alungi ridurile cu un cod reducere Notino

În timp, fața noastră prezintă primele semne de îmbătrânire: pielea își pierde tonusul, fața este mai brăzdată și apar ridurile. Pentru a întârzia apariția lor, soluția este la îndemână datorită masajelor feței. Practicarea regulată a acestor masaje redă fermitatea feței, luptă împotriva pielii lăsate și promite un ten luminos.

Masajul facial sau cum să alungi ridurile cu un cod reducere Notino
de Georgiana Adam    |    29 Oct 2021   •   14:29

Pentru a alege produsele potrivite pentru un masaj facial, accesați site-ul și beneficiați de un cod Notino.

Ridurile – ce sunt și de ce apar

Fața este formată din aproximativ cincizeci de mușchi, mai mult sau mai puțin folosiți zilnic. Acești mușchi diferiți dau tonus feței noastre și o sculptează. În timp, fibrele se întind, trăsăturile se relaxează și pliurile de expresie devin permanente. Producția de colagen, elastină, acid hialuronic și reînnoirea celulelor sunt reduse. În diferitele straturi ale pielii au loc mai multe modificări și se formează ridurile. Printre acestea, găsim:

- liniile de încruntare: situate între sprâncene, aceste linii verticale încep să apară în jurul vârstei de 30 de ani. Ele se datorează plierii mușchilor din această zonă, legate de expresiile noastre.

- ridurile frunții: ridurile frunții sunt desenate orizontal. Ele pot apărea la 20 de ani ca linii fine și pot deveni mai adânci odată cu vârsta. Ele se formează că urmare a contracției mușchiului frontal.

- linii de zâmbet (pliu nazolabial): desemnează liniile verticale care pornesc de la colțul gurii până la aripile nasului. După cum sugerează și numele, aceste riduri sunt vizibile la un zâmbet, dar se intensifică odată cu pierderea grăsimii faciale.

- riduri de amărăciune: aceste riduri încep de la colțurile buzelor, coboară până la bărbie și dau impresia unui zâmbet inversat. Aceste pliuri apar de obicei în jurul vârstei de 50 de ani.

Beneficiile masajului facial la achiziția unor produse cu un cod de transport gratuit Notino

Foarte răspândit în Asia, mai ales în medicina chineză sau în Japonia cu practica „Kobido”, masajul facial este o metodă naturală antirid care aduce multe beneficii tenului tău. Datorită diferitelor mișcări exercitate, masajul stimulează pielea prin restabilirea circulației sângelui și oxigenării. Stimulează reînnoirea celulară și producția de colagen, care încetinește și atenuează îmbătrânirea pielii. Pielea își recapătă treptat tonusul, elasticitatea și un aspect mai tineresc. Ridurile sunt netezite, mai puțin vizibile, fața este mai luminoasă și pielea își recapătă toată strălucirea! Este important să combinați aceste masaje antirid cu un stil de viață sănătos pentru a beneficia pe deplin de toate avantajele lor.

De asemenea, apar diferite variante de masaj facial, cum ar fi gimnastica facială, numită și „yoga facială”. La fel ca masajele, aceste alte tehnici au beneficii similare asupra semnelor îmbătrânirii. Practicarea acestora va fi exercitată prin contracții ale mușchilor feței și gâtului, pentru a recăpăta o piele tonifiată și fermă.

Pe lângă prevenirea și reducerea ridurilor, masajul fetei este deosebit de benefic pentru a oferi o senzație de relaxare fizică și psihică. Masajul eliberează tensiunile feței, dar le eliberează și pe cele ale corpului. Sprijină relaxarea țesuturilor și a minții, în special prin masarea tâmplelor și a scalpului. A-ți face timp pentru a-l practica folosind creme la un preț special cu un cod reducere notino este întotdeauna benefic!

×
Parteneri
România, măturată de vijelii puternice și inundații
x close