Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Tot ce trebuie să știi despre oja permanentă și modul ei de utilizare

Tot ce trebuie să știi despre oja permanentă și modul ei de utilizare

Naturalețea a fost și este întotdeauna un concept la modă. Indiferent dacă este vorba de păr, ochi, buze sau alte trăsături, frumusețea naturală trebuie scoasă în evidență prin orice mijloace, nu ascunsă sau alterată.

Tot ce trebuie să știi despre oja permanentă și modul ei de utilizare
01 Apr 2020   •   11:04

În cazul unghiilor de exemplu, acest lucru se poate face cu ajutorul ojei semipermanente, ușor de folosit și cu un efect garantat despre care ne-am gândit să vorbim pe larg în acest articol.

De aceea, dacă și tu ești o împătimită a unghiilor frumoase, dar în același timp, sănătoase și naturale, te invităm să descoperi din rândurile ce urmează secretele folosirii ojei semipermanente, dar și care este diferența dintre manichiura de acasă și cea de la un salon profesional.

Care sunt avantajele ojei semipermanente?

Deși i se spune ojă semipermanentă, acest produs revoluționar este în realitate o combinație dintre ojă și gel. Spre deosebire de oja obișnuită, oja semipermanentă își păstrează aspectul original mai mult timp, dar fără să afecteze țesutul unghiei naturale, așa cum o pot face unele geluri. Mai mult, în comparație cu produsele profesionale din kit-urile pentru unghii cu gel, oja semipermanentă este o variantă mai convenabilă din punct de vedere financiar, dar și mai simplu de folosit deoarece nu necesită modelare, aplicându-se nu ca gelul, ci ca orice alt tip de ojă.

Oja semipermanentă se aplică în mai puțin de 30 de secunde, iar uscarea ei are loc în doar câteva minute. De asemenea, odată aplicată, își păstrează aspectul timp de 14 zile fără a se crăpa sau ciobi. În plus, pe lângă faptul că protejează unghia, o și întărește prevenind ruperea ei în timpul activităților de zi cu zi. Nu în ultimul rând, tot ca un mare avantaj, trebuie să menționăm și faptul că oja semipermanentă este mult mai lucioasă decât cea obișnuită, motiv pentru care unghiile vopsite cu ea capătă un aspect profesional.

Care sunt dezavantajele ojei semipermanente?

Judecată dintr-un punct de vedere obiectiv, oja semipermanentă nu are niciun dezavantaj. Ea nu provoacă alergii, iar aspectul său, precum și experiența de aplicare, sunt mult superioare celei ale ojei obișnuite. Pe de altă parte, la fel ca orice tip de ojă, și oja semipermanentă are o durată de viață și trebuie la un moment dat împrospătată. Odată cu creșterea unghiei și tăierea ei, oja semipermanentă trebuie curățată, la fel ca oja obișnuită sau gelul de modelare, și aplicată din nou pentru un aspect ireproșabil.

În trecut, puteam include în lista de dezavantaje ale ojei semipermanente prețul. Fiind un produs mai bun din punct de vedere calitativ, decât ojele obișnuite, oja semipermanentă era mai costisitoare, mai ales atunci când piața nu oferea prea multe variante. Dar acum, de la nailsup.ro de exemplu, poți achiziționa ojă semipermanentă, produsă la cele mai înalte standarde de calitate, dar la prețuri care nu diferă de cele ale ojei obișnuite.

Care este diferența dintre manichiura la salon și cea de acasă?

Dacă optezi pentru o manichiură cu ojă semipermanentă, nu este nicio diferență dintre rezultatele pe care le poți obține într-un salon de frumusețe sau acasă, când îți faci unghiile singură sau ceri ajutorul unei prietene. Oja semipermanentă se aplică la fel de simplu ca oricare alt tip de ojă și de aceea nu ai nevoie de exercițiu sau pregătire specială pentru a te bucura de o manichiură ca la salon.

Motivul pentru care atât de multe femei apelează la serviciile profesionale ale saloanelor de înfrumusețare când își fac manichiura cu ojă semipermanentă este necesitatea utilizării unei lămpi UV. Pentru o uscare în profunzime, oja semipermanentă, ca și cea permanentă sau gelurile de unghii, se usucă pentru câteva minute, în funcție de instrucțiunile producătorului, la lumina lămpii. De aceea, dacă nu deții un astfel de instrument, cel puțin până vezi dacă oja semipermanentă este sau nu pe placul tău, fă măcar o vizită la un salon cu renume și bucură-te de experiență!

Părerea noastră este că orice femeie se îndrăgostește iremediabil de oja semipermanentă de la prima utilizare și de aceea, pentru a te bucura mereu de efectele ei ireproșabile, odată ce i-ai prins gustul merită să investești într-o lampă UV performantă și nuanțele de ojă preferate. Astfel, fără pic te efort și în cel mai practic mod cu putință, te vei bucura mereu de o manichiură ireproșabilă cu ceva atât de simplu de folosit și convenabil ca oja semipermanentă.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close