Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Pampers, în parteneriat cu eMAG și ARNIS, continuă să fie un sprijin pentru bebelușii născuți prematur, prin donația de incubatoare de transport în trei maternități din România

Pampers, în parteneriat cu eMAG și ARNIS, continuă să fie un sprijin pentru bebelușii născuți prematur, prin donația de incubatoare de transport în trei maternități din România

Anul acesta, Pampers, o marcă Procter & Gamble, alături de ARNIS (Asociația Română pentru Nou-Născuții Îndelung Spitalizați) și eMAG, continuă campania dedicată bebelușilor născuți prematur, prin donația de incubatoare de transport în trei maternități din România care au nevoie de această aparatură.

Pampers, în parteneriat cu eMAG și ARNIS, continuă să fie un sprijin pentru bebelușii născuți prematur, prin donația de incubatoare de transport în trei maternități din România
de Georgiana Adam    |    12 Dec 2023   •   14:53

În România, se nasc prematur peste 15.000 de bebeluși (8% din numărul total de nașteri), fiecare zi reprezentând pentru ei o nouă reușită. Trupurile lor mici și firave pot ajunge să cântărească doar 800 grame, iar îngrijirea și protejarea lor este extrem de importantă și complexă. În momentul în care un bebeluș se naște prematur, acesta are nevoie de un anumit mediu în care să se dezvolte și să fie în afara oricărui pericol. Special concepute pentru bebelușii născuți înainte de termen, incubatoarele de transport le asigură temperatura și condițiile de care au nevoie, însă nu toate maternitățile dispun de această aparatură atât de necesară prematurilor.  

„Atunci când bebelușul nu mai este protejat de uterul matern și vine pe lume mai devreme, este vital să i se asigure mediul potrivit, în care să supraviețuiască. Transportul prematurului (fie că este vorba de transport intraspitalicesc de la sala de nașteri la terapie intensivă neonatală sau de transfer între spitale) trebuie să se facă cu incubatoare care să îi asigure un mediu cât mai aproape de cel intrauterin și să fie permanent monitorizat. Salut inițiativa Pampers de a dota 3 maternități care îngrijesc prematuri născuți de la 32-34 de săptămâni de gestație, cu incubatoare de transport, pentru a le oferi protecția de care au nevoie!”, spune Corina Croitoru, Președinte și Membru Fondator ARNIS.

În perioada 1 – 31 Decembrie, Pampers desfășoară pe eMAG o campanie de donație către Asociația Română pentru Nou-Născuții Îndelung Spitalizați ARNIS. Cu ajutorul consumatorilor, brandul P&G oferă 2 RON din valoarea fiecărui pachet Pampers vândut în Romania de către eMAG, în limita a 175,500 RON, pentru achiziția de incubatoare de transport. Pentru detalii consultați regulamentul campaniei aici: https://ro.pg.com/regulamente/.

„Suntem alături de copiii născuți prematur, de părinții lor și de medicii neonatologi care își dedică timpul și sufletul pentru acești micuți încă din prima zi. Prin donația de incubatoare special create pentru prematuri, ne propunem să facilităm procesul de transport al bebelușilor născuți înainte de termen în maternități care nu dispun de acest tip de echipament, pentru ca ei să fie în siguranță și să ajungă sănătoși în brațele părinților lor”, spune Răzvan Resmeriță, Communications Director Procter & Gamble.

Despre Pampers® 

La Pampers, credem în puterea de a lucra împreună - cu părinții, experții și partenerii noștri valoroși - pentru a face lumea bebelușilor mai bună, astăzi și în viitor. De aceea, de mai bine de 60 de ani, părinții au încredere în Pampers pentru a avea grijă de dezvoltarea fericită și sănătoasă a bebelușilor. Pampers face parte din The Procter & Gamble Company (NYSE: PG) și este scutecul numărul 1 în vânzări la nivel mondial. În fiecare zi, peste 25 de milioane de bebeluși din 100 de țări din întreaga lume poartă Pampers. Pampers oferă o gamă completă de scutece, șervețele și scutece-chiloțel concepute pentru a oferi protecție și confort în fiecare etapă a dezvoltării bebelușului. Accesați www.pampers.com pentru a afla mai multe despre produsele Pampers și sfaturi pentru părinți. Pampers, împreună facem lumea bebelușilor mai bună. 

Despre P&G 

P&G deservește consumatori oferind unul dintre cele mai puternice portofolii ce include branduri de încredere, de calitate și superioare precum Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Fairy®, Febreze®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, SK-II®, Tide®, Vicks® și Whisper®. Comunitatea P&G desfășoară operațiuni în aproximativ 70 de țări din întreaga lume. Vă rugăm să vizitați http://www.pg.com pentru cele mai recente noutăți şi informații suplimentare despre P&G şi brandurile sale.

Despre ARNIS

ARNIS este Asociația Română pentru Nou-născuții Îndelung Spitalizați și reprezintă vocea pacienților cu afecțiuni la naștere din România începând din 2013. Misiunea ARNIS este de a îmbunătaţi sănătatea nou-născuților îndelung spitalizați din România prin proiecte de prevenţie, informare şi educare a societăţii civile privind naşterea înainte de termen, implementarea principiilor Family Centred Care în terapiile intensive neonatale și alinierea Standardelor naționale la nivelul Standardelor Europene de îngrijire elaborate de EFCNI, precum și oferirea de suport familiilor lor în procesul de recuperare medicală al copiilor, până la vârsta de 18 ani.

Pentru mai multe informații accesați https://arnis.ong/ 

Despre eMAG  

Înființat în 2001, eMAG este un pionier al pieţei de comerţ online care a dezvoltat un ecosistem regional bazat pe tehnologie, în România, Ungaria și Bulgaria cu obiectivul de a ajuta clienții din întreaga regiune să economisească timp și bani. Cu o gamă de produse în continuă creștere pe care le pune la dispoziția clienților împreună cu partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, oricând și oriunde. Clienții din România ai platformei beneficiază de servicii cu valoare adăugată, cum ar fi aplicația mobilă, livrare rapidă la easybox, abonamentul cu livrare gratuită Genius în patru aplicații de comerț electronic (eMAG, Tazz, Fashion Days, Freshful), 30 de zile timp de retur, rambursare rapidă prin Instant Money Back, deschiderea pachetului la livrare, servicii flexibile de plată din contul eMAG/MyWallet, și aplicația de mobil. Cu ajutorul eMAG Marketplace, antreprenorii români care vând pe platformă au la dispoziție de programe și instrumente care îi ajută să își scaleze business-ul în Europa Centrală și de Est: eMAG Ads, cross-border, Fulfilment, aplicația mobilă sau campaniile desfășurate pe platformă sunt doar câteva dintre acestea. Pentru mai multe informații despre eMAG. accesați about.emag.ro.

 

 

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close