Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Parfumat.ro - parfumuri orientale ce încântă simțurile tale și a celor din jur

Parfumat.ro - parfumuri orientale ce încântă simțurile tale și a celor din jur

Parfumul pe care îl utilizăm zilnic înainte de a pleca de acasă este un alt accesoriu. Parfumul folosit, notele aromate ce le lăsăm în urma noastră, pot stârni oamenilor curiozitate, pot oferi mister, pot revigora complet pe cineva, ba pe unii îi oprește în loc ca să mai adulmece un pic mireasma încântătoare.

Parfumat.ro - parfumuri orientale ce încântă simțurile tale și a celor din jur
de Georgiana Adam    |    06 Sep 2021   •   15:20

Totuși, când vine vorba de parfumurile clasice ce conțin alcool, din păcate acestea nu persistă destul de mult pe pielea și hainele noastre. Însă, există o alternativă și cu siguranță ai auzit și tu de pe la vreun prieten de parfumuri orientale.

Parfumurile orientale se deosebesc de cele clasice prin două lucruri și anume persistență mult mai îndelungată, dar și o combinație de arome și mirodenii diferite. Un parfum oriental te poate însoți timp de 12 ore sau chiar mai mult de atât, unele dintre ele rămânând imprimate pe hainele tale zile întregi. Un magazin de nișă ce importă parfumuri originale 100% de la unele dintre cele mai recunoscute branduri precum Lattafa, Armaf, Asdaaf și multe altele, le regăsești pe parfumat.ro.

De ce să investești într-un astfel de parfum

Prețurile acestor parfumuri sunt chiar mai accesibile decât ale celor clasice, ceea ce este ironic având în vedere că persistă mai mult. Alegând astfel de parfumuri îți poți face o colecție cu unele dintre cele mai inedite miresme ce te vor încânta mult timp de acum încolo. Datorită faptului că au și un miros intens, nici nu este necesar să aplici mult. Asta înseamnă că vei face economie financiară și din acest punct de vedere, fiindcă parfumul se va termina mai greu.

La parfumat.ro regăsești parfumuri orientale pentru femei, bărbați, dar și variantele unisex. Poți comanda de la parfumat chiar și mostre înainte de a achiziționa parfumurile, astfel încât să știi exact ce se potrivește pentru personalitatea ta.

Miresme încântătoare și pentru casă și mașină

Când în locuința noastră domnește un miros preferat, poate al unei flori, poate al unui “fruct” precum ciocolata, de cum intrăm în interior inspirăm adânc și parcă simți că în câteva secunde corpul se relaxează.

Odorizantele de cameră ne ajuta să ne schimbăm starea generală în bine, ne relaxează psihicul și oferă casei senzația de curățenie și prospețime constantă. La parfumat.ro poți regăsi o varietate de arome din care poți alege pe cea preferată care să te aștepte zilnic atunci când ajungi acasă. De asemenea și în mașină îți dorești ca simțul tău olfactiv să fie mereu răsfățat de un parfum preferat, așa că la parfumat.ro regăsești chiar și o gamă completă de astfel de odorizante ce pot fi agățate la oglinda retrovizoare.

Fiecare parfum ce ne înconjoară, de la mâncare, băuturi, flori, la unul ce îl utiliza o anumită persoană din viață noastră, este strâns legat de câte o amintire. De aceea, de multe ori când treci pe undeva și simți un anumit miros cunoscut, stai și te gândești câteva minute încercând să identifici memoria asociată acelui miros. Alege de la parfumat.ro miresmele ce te vor însoți întreaga zi, găsește aici parfumul care să devină semnătura ta personală.

Contact: 0730204204

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close