Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Philip Morris International investește 30 de milioane de dolari într-o nouă unitate de producție din Ucraina

Philip Morris International investește 30 de milioane de dolari într-o nouă unitate de producție din Ucraina

Compania a anunțat înființarea unei noi unități de producție în Ucraina, investiție care se ridică la 30 de milioane de dolari.

Philip Morris International investește 30 de milioane de dolari într-o nouă unitate de producție din Ucraina
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Iun 2023   •   13:52

Investiţia de milioane de dolari va permite companiei să îndeplinească pe deplin cererea internă, să genereze sute de noi locuri de muncă și să sprijine creșterea economică actuală și viitoare a Ucrainei.

Lucrările pregătitoare pentru noua fabrică vor începe în luna iulie a acestuia an, iar compania îşi doreşte ca producţia să înceapă în anul imedit următor.

Peste 250 de persoane vor fi angajate în domeniul producţiei, iar locurile de muncă vor fi acordate primordial angajaților Philip Morris Ucraina, de la fabrica din Harkov.

"Suntem mândri să anunțăm această nouă investiție în Ucraina. Noua noastră fabrică va asigura o aprovizionare fiabilă cu produse pentru Ucraina și oportunități de angajare pentru oamenii din Ucraina. Dar aceasta este mai mult decât o simplă investiție în infrastructura și capacitățile companiei noastre; aceasta este o demonstrație a angajamentului nostru față de Ucraina și față de poporul său. Această investiție este un semnal puternic pentru alți investitori internaționali - un semnal de încredere în economia Ucrainei, de încredere în poporul ucrainean și de încredere în viitorul Ucrainei.", a spus Massimo Andolina, președintele regiunii europene a Philip Morris International.

“Prin deschiderea acestei noi fabrici, demonstrăm încă o dată sprijinul nostru pentru Ucraina. Această investiție arată angajamentul nostru ca partener economic pe termen lung. Noua producție în locația propusă de UkraineInvest va crea locuri de muncă, va satisface cererea pieței ucrainene cu produse de înaltă calitate și va sprijini economia într-o perioadă dificilă pentru țară. Nu așteptăm sfârșitul războiului; noi investim acum.”, a mai spus şi Maksym Barabash, directorul general al Philip Morris Ucraina.

×
Subiecte în articol: Philip Morris International
Parteneri
Vladimir Putin, învestit pentru încă 6 ani ca preşedinte al Rusiei
x close