Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Povestea lemnului din inima târgului

Povestea lemnului din inima târgului

Târgul este un loc plin de viață, în care mirosul delicateselor și al vinului fiert se împletește cu voia bună a comercianților, creând o atmosferă pitorească. Este un loc în care frânturi din trecut ies la suprafață, iar tradiția și autenticitatea își fac loc în sufletele oamenilor.

Povestea lemnului din inima târgului
de Georgiana Adam    |    05 Dec 2023   •   13:36

Târgul este un loc plin de viață, în care mirosul delicateselor și al vinului fiert se împletește cu voia bună a comercianților, creând o atmosferă pitorească. Este un loc în care frânturi din trecut ies la suprafață, iar tradiția și autenticitatea își fac loc în sufletele oamenilor.

În inima târgului, ca simboluri ale meșteșugurilor tradiționale, stau cuminți așteptând cumpărători, căsuțe târg ce spun povestea afaceriștilor locali, o poveste dulce, gustoasă sau de luat acasă.

Pornind de la farmecul tradițional al târgurilor și adăugând o notă de unicitate, firma Rexal Accent a creat chioșcuri din lemn, extrem de versatile, potrivite indiferent de specificul evenimentului. 

Ai nevoie de o căsuță pentru târg marca Rexal ca să îți spui povestea

Adu povestea afacerii tale în inima târgului cu ajutorul Rexal Accent, care oferă o gamă largă de chioșcuri fabricate din lemn chertat, lustruit cu stil și uscat complet. 

Comandate online și livrate sub formă de kit, modelele fabricate și comercializate de fabrica din Bistrița sunt ușor de montat, într-un timp record de 4 - 10 minute, în funcție de modelul ales. Fabricantul nu asigură montajul, dar oferă schițe extrem de detaliate pentru a veni în ajutorul și celei mai neîndemânatice persoane.

Căsuțele cel mai ușor de montat sunt din panouri pliabile din lambriu de 19 mm, cu balamale și fixare rapidă cu zăvorașe, iar cele mai greu de montat, dar în maxim 10 minute, prezintă un sistem cu șuruburi și piulițe încastrate în lemn, în loc de balamale.

Un alt model, extrem de aspectuos și usor de montat, este fabricat din lambriuri îmbinate cu nut și feder. Spre deosebire de celelalte modele, acesta nu prezintă structură metalică dedesubt și trebuie depozitat în forma sa finală, montat.Primele modele prezintă beneficiul de a putea fi împachetate după utilizare și stocate pe verticală. Pentru că sustenabilitatea și durabilitatea sunt aspectele cheie de care se ține cont mereu în procesul de fabricație, iar responsabilitatea față de mediu este un atribut pe care fabrica îl aduce naturii.

Tocmai de aceea, lemnul este alegerea numărul 1, un material regenerabil și prieten cu mediul, care poate fi refolosit sau reciclat. Și pentru că totul este bine gândit, toate modelele pliabile prezintă un pasaj pe structura metalica la bază, pentru furcile stivuitorului. Din grijă pentru căsuțe târg, din grijă pentru antreprenori.Detaliile fine, materialele de calitate și elementele rustice fac din chioșcurile de lemn o alternativă prietenoasă la tarabele clasice. Iar versatilitatea și diversitatea, le fac utile pentru toți comercianții care își doresc să își expună munca, de la opere de artă, bijuterii handmade sau suveniruri și până la delicatese culinare tradiționale, vin fiert sau dulciuri de casă. 

Căsuța din lemn cu ferestre către tradiții și obiceiuri

Căsuțele din lemn au o lungă istorie în spate, care începe încă din Evul Mediu, pe când negustorii vindeau hrană pe câțiva arginți, la standuri simple din lemn. Odată cu trecerea vremii, acestea și-au îmbunătățit aspectul, dar mai ales funcționalitatea, oferind cumpărătorilor o experiență plăcută, care-i duce cu gândul la vremuri demult apuse.

Căsuțele pentru târg aduc cu ele bucuria comerțului tradițional în plina ascensiune a digitalizării și încurajează interacțiunile călduroase dintre oameni, creând o atmosferă primitoare, ca la mama acasă.

Din dorința de a păstra fragmente din moștenirea meșteșugurilor tradiționale, firma Rexal Accent a creat o sinteză a tradiției și a confortului prin chioșcurile din lemn, potrivite oricărui tip de afacere locală.

Cu design modern și gândit pentru a optimiza fiecare spațiu, căsuțe târg sunt alegerea perfectă pentru micii afaceriști care doresc să aducă în ochii lumii creații, mâncăruri sau băuturi artizanale.

Lemnul, un adevărat element rustic, se încadrează perfect în peisajul vibrant al târgurilor și creează o conexiune între diferite culturi, generații și gusturi, între trecut și prezent, între tradițional și modern.

Iar aceste minunății nu ar fi putut ieși decât din mâinile unor adevărați meșteșugari autohtoni. 

Cunoaște meșteșugarii tradiției

Pentru oamenii de bază ai Rexal Accent, satisfacerea clienților este cea mai importantă. Tocmai de aceea, catalogul lor este plin de minunății mereu recomandate de clienți, datorită calității lor și a farmecului pe care îl dau oricărui loc în care sunt montate.

Bineînțeles că nu doar lucrurile contează, ci și oamenii. Pentru că relațiile trainice se mențin prin respect și susținere reciprocă, iar cei de la Rexal au renumele de a fi prietenoși și mereu săritori pentru a rezolva orice problemă și pentru a îndeplini orice dorință.

Din respect pentru natură și pentru tradițiile românești, creațiile lor au amprenta meșteșugului tradițional românesc, căruia i-au adăugat un praf de practicitate, inovație și eficiență. 

Studiază portofoliul și catalogul cu minunății al echipei Rexal Accent din Bistrița, alege modelul potrivit afacerii tale, comand-o și așteaptă piesele de puzzle și, la final, bucură-te de valoarea adăugată produselor tale, dar și întregului eveniment.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close