Antena 3 CNN Economic Conținut plătit De ce programul de cursuri limbi străine are ca punct forte flexibilitatea

De ce programul de cursuri limbi străine are ca punct forte flexibilitatea

Învățarea flexibilă a unei limbi străine oferă control deplin și responsabilitate.

De ce programul de cursuri limbi străine are ca punct forte flexibilitatea
de Georgiana Adam    |    28 Noi 2021   •   15:56

Flexibilitatea diferitelor cursuri limbi straine online este adesea cel mai atragator factor pentru majoritatea studentilor care aleg sa opteze pentru invatamantul la distanta, in detrimentul celui conventional.

Cand vorbim de cursuri limbi straine online in mod firesc vorbim de comoditate si mai multa libertate, iar acest lucru are, de asemenea, un impact pozitiv asupra invatarii generale a unei limbi straine.

Cum poti beneficia de pe urma invatarii flexibile?

In loc sa fii nevoit sa te prezinti la ore intr-o clasa fizica, o poti face cu usurinta in regim online, din confortul propriei case.

Acest lucru nu numai ca iti permite sa-ti coordonezi educatia in functie de angajamentele tale, dar te asigura ca vei invata in cel mai bun moment al tau, atunci cand esti pregatit sa o faci.

De exemplu, unii studenti pot lucra mai bine seara, dar invatamantul traditional ii poate restrictiona oferind cursuri doar in timpul zilei. Invatarea flexibila permite unui student sa descifreze cand si cum va invata, adaptandu-si cursul la propriile capacitati si disponibilitate.

Acest lucru contribuie in cele din urma la retinerea informatiilor mai rapid si la obtinerea de rezultate mai bune.

In cadrul cursurilor oferite de IBSEN, ai posibilitatea sa alegi din 3 tipuri de curs:

  • Individual
  • Semi-individual
  • De grup.

Totodata, in cadrul cursurilor vei beneficia de:

  1. Atentie orientata catre cursanti
  2. Profesori bine pregatiti, deschisi si empatici
  3. Un proces de invatare comod si rapid
  4. Profesionalism si flexibilitate.

Fiecare persoana invata in ritmul sau, de aceea uneori este dificil pentru un student sa se adapteze intr-un grup de 30 de oameni ca metoda si stil de invatare. Avantajul de a invata intr-un ritm propriu poate ajuta la atenuarea multor presiuni.

Astfel, flexibilitatea invatarii online permite studentilor sa inteleaga fara stres si batai de cap conceptele, metoda si stilul de invatare.

Din nou, acest lucru duce la obtinerea unor rezultate mai bune.

Daca apelezi la IBSEN, vei fi ghidat de profesori deschisi si empatici, care stiu ce inseamna intregul proces de invatare a unei limbi noi, care au rabdare si intelegere fata de tine.

Un curs online, daca ofera studentilor libertatea de a invata cand pot ei, va oferi posibilitatea de a experimenta diferite metode de invatare, iar in acest mod studentii devin mai responsabili pentru modul in care asimileaza informatiile.

Atunci cand studentii se simt mai responsabili, este mai probabil sa fie mai dedicati si, prin urmare, mai silitori si mai deschisi spre a invata.

Flexibilitatea invatarii online permite mai multa autodisciplina si, de asemenea, ii ajuta pe studenti sa dobandeasca abilitati pe care le pot implementa ulterior la locul de munca.

Prin urmare, flexibilitatea are un impact enorm asupra modului in care studentii invata si poate oferi mai multe oportutinati.

×
Parteneri
Momente cumplite pentru părinții Raisei, la înmormântarea fetiței
x close