Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Programul Femeia Antreprenor 2024: 200.000 lei nerambursabili pentru firmele conduse de femei

Programul Femeia Antreprenor 2024: 200.000 lei nerambursabili pentru firmele conduse de femei

Într-un mediu dinamic caracterizat de un interes crescut pentru dezvoltarea afacerilor, Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) a anunțat în data de 1 Martie lansarea unui proiect de procedură pentru Programul Femeia Antreprenor 2024.

Programul Femeia Antreprenor 2024: 200.000 lei nerambursabili pentru firmele conduse de femei
de Georgiana Adam    |    07 Mar 2024   •   10:58

Această inițiativă vine cu modificări semnificative față de edițiile anterioare și oferă oportunități noi pentru femeile antreprenoare care conduc întreprinderi mici și mijlocii (IMM-uri), a anuntat firma de consultanta pentru accesarea fondurilor europene, VELCEA & PARTNERS.

Grupul VELCEA & PARTNERS a depus pentru clientii sai, peste 300 de proiecte, care au fost ulterior aprobate spre finantare, la ultima editie a programelor FEMEIA ANTREPRENOR si START-UP NATION, in cadrul carora s-au depus proiecte in anul 2022.

Ce Aduce Programul Femeia Antreprenor în 2024?

Femeile antreprenoare din România au acum posibilitatea de a accesa fonduri nerambursabile de până la 200.000 lei pentru fiecare firmă, conform proiectului de procedură lansat în consultare publică. Aceste sume provin dintr-un buget de 200 de milioane de lei destinat programului, adresat microîntreprinderilor și firmelor mici și mijlocii (IMM-uri) deținute în proporție de cel puțin 50% de către femei.

Valoarea Ajutorului Nerambursabil este de 200.000 lei pentru beneficiarii care își asumă crearea și menținerea a două locuri de muncă.

Cofinanțarea este de minimum 5% din valoarea eligibilă a proiectului.

Cheltuielile eligibile includ, printre altele:

  1. Echipamente tehnologice.
  2. Spații de lucru.
  3. Mijloace de transport.
  4. Salarii.
  5. Servicii de contabilitate.
  6. Utilități.
  7. Cursuri de antreprenoriat.
  8. Consultanță.
  9. Site de prezentare a activității.
  10. Magazin online.
  11. Echipamente IT.
  12. Tehnică de calcul tip PC.
  13. Sisteme specifice în scopul obținerii unei economii de energie.
  14. Consultanță.

Echipa Velcea & Partners, recunoscută pentru expertiza sa în accesarea fondurilor europene și guvernamentale, poate asista femeile interesate în redactarea și verificarea proiectelor, precum și în gestionarea tuturor etapelor procedurale. Cu o vastă experiență în domeniu și un portofoliu impresionant de proiecte aprobate, Velcea & Partners poate oferi consultanță specializată și sprijin în obținerea finanțării necesare pentru dezvoltarea afacerilor.

Echipa VELCEA & PARTNERS reunește mai multe categorii de experți, care se ocupă de scrierea și verificarea proiectului înainte de a fi depus și de răspunsuri la clarificări/contestații și chiar acțiuni în instanță, în cazul nefericit al respingerii proiectului dumneavoastră.

Pentru mai multe informații și pentru a beneficia de expertiza echipei Velcea & Partners, puteți contacta la numărul de telefon: +4 0764447755 sau la adresa de e-mail [email protected]

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral
x close