Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Radu Drăgușin curtat de formații din Premier League? Unde ar putea ajunge fundașul român

Radu Drăgușin curtat de formații din Premier League? Unde ar putea ajunge fundașul român

În ultimul an, Radu Drăgușin a fost unul dintre cei mai consistenți fundași din Serie A, și se pare că începe să-și atingă potențialul la Genoa. Mai multe nume grele din Premier League par să fie interesate de fundașul român.

Radu Drăgușin curtat de formații din Premier League? Unde ar putea ajunge fundașul român
de Georgiana Adam    |    07 Dec 2023   •   13:31

Chiar dacă a semnat pe 16 noiembrie o prelungire a contractului cu Genoa, conform surselor din presa italiană acesta ar avea un “gentleman’s agreement” în contract care i-ar permite să plece în ianuarie pentru o sumă de 30 milioane euro.

Agentul lui Radu Drăgușin a confirmat că a purtat discuții cu Tottenham Hotspur, Newcastle United și Arsenal, și că există interes pentru fotbalistul român. Fotbalistul român a admis în trecut că este un fan al Premier League, dar că momentan se concentrează pe fotbalul de la actuala echipă de club și de la naționala României.

Cele mai bune case de pariuri online îl văd pe Drăgușin ca și mutat în Anglia, pentru că oferă o cotă de 1.44 pentru transferul său la oricare club din Premier League. În fruntea listei se află Newcastle United și Tottenham Hotspur cu aceeași cotă 3.33 pentru a-l transfera pe fundașul român, echipe urmate de AC Milan (cotă 4.44), Arsenal (7.77), AS Roma (11.00) și altele.

Toate aceste echipe, în special cele plasate mai sus în clasament, au accidentări serioase în linia defensivă și ar putea considera un transfer în ianuarie, în special pentru un preț ce poate fi considerat atractiv pentru un fundaș de perspectivă, și pentru standardele unei ligi de top.

Tottenham încearcă să-l înlocuiască sau măcar să acopere absența lui Micky van de Ven care a suferit o accidentare serioasă ce îl va ține pe tușă măcar până în februarie - martie 2024. Newcastle - care conform zvonurilor ar fi făcut o ofertă deja, îl văd pe Drăgușin ca un înlocuitor bun pe termen lung pentru Fabian Schar, ajuns la 31 de ani.

Arsenal îl au accidentat pe fundașul olandez Jurrien Timber care foarte probabil va lipsi întreg sezonul, cu toate acestea, “tunarii” s-au descurcat foarte bine până acum, în special pe faza defensivă, și au reușit să acopere absența lui Timber, fapt care i-a dus în fruntea clasamentului Premier League.

Zvonurile din lumea transferurilor sunt adesea lansate chiar de către agenții fotbaliștilor pentru a crea interes pentru jucătorii pe care îi reprezintă, dar nivelul și ambițiile lui Radu Drăgușin par să fie peste ceea ce poate realiza la Genoa. Cu toate acestea, agentul fundașului a subliniat că deocamdată nu este nimic concret, sunt doar discuții.

Drăgușin este cotat de Transfermarkt la 10 milioane euro, în prezent cel mai valoros jucător român și foarte probabil un viitor transfer record, peste cele 19 milioane de euro plătite de Chelsea pentru Adrian

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close