Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Rezerva bilete de avion in Hurghada, destinatia anului 2021

Rezerva bilete de avion in Hurghada, destinatia anului 2021

Istoria, misterul, dar si relaxarea sunt elemente care definesc perfect Egiptul. Cine ar fi putut spune ca, la doar cateva ore de zbor distanta, poti descoperi un veritabil paradis, unde sa ai aventuri ca in povesti? Tot ce trebuie sa faci este sa rezervi bilete de avion in Hurghada, una dintre cele mai populare destinatii pentru 2021! Cauta ofertele promotionale si lasa-te patruns de magia nisipurilor si a apelor stravezii, intr-un sejur de vis!

Rezerva bilete de avion in Hurghada, destinatia anului 2021
de Georgiana Adam    |    12 Mai 2021   •   17:26

In doar cativa ani, micul sat de pescari de la Marea Rosie a fost transformat intr-o statiune efervescenta, care primeste astazi turisti din toate colturile lumii! Plasata intre desertul nesfarsit si valurile Marii Rosii, Hurghada este locul perfect pentru o vacanta ideala, in care te poti relaxa la plaja!

In prezent, numeroare hoteluri de lux, care urmaresc linia tarmurilor, isi ofera serviciile impecabile miilor de turisti! Poti alege un pachet complet de vacanta sau poti rezerva direct bilete avion Hurghada!

Impatimitii de suveniruri se vor simti minunat in aceasta statiune! Alaturi de micile shop-uri, Hurghada gazduieste Bulevardul Marina, o promenada cu peste 80 de magazine de firma. Alternativ, iti poti incerca tacticile de negociere in aglomeratul bazar El Dahar din apropiere, unde cu siguranta vei gasi ceva pe placul tau sau a celor de acasa!

Optiunile de cazare sunt, de asemenea, multiple. Poti opta intre hoteluri de cinci stele, dar si pensiuni micute, ideale pentru excursiile cu mai multe familii. In centrul statiunii te poti delecta cu preparatele delicioase, care includ sushi, mancare thailandeza sau traditionala, servite la restaurantele de lux, sau te poti relaxa la o cafea si un fresh la doar cativa metri de plaja insorita! Exista chiar si un restaurant de fish and chips, sau un Hard Rock Cafe, care noaptea se tranforma in club de dans, pentru cei care vor sa se simta ca acasa!

Desigur, cei mai multi turisti isi rezerva bilete de avion in Hurghada pentru a beneficia de atractia principala: o plaja imaculata, cu nisipuri fine, scaldata in soare pe tot parcursul anului! Amatorii de sporturi acvatice se vor indragosti pe loc de multitudinea de optiuni puse la dispozitie, care include snorkeling, windsurfing sau chiar navigarea micilor ambarcatiuni!

Apele cristaline ale statiunii gazduiesc mii de pesti tropicali, care poti fi vazuti jucandu-se printre recifurile de corali multicolori. Daca esti un fan al scufundarilor, poti vizita locuri impresionante, adevarate gradini acvatice, care atrag turisti din toata lumea. De asemenea, te poti delecta cu aceste privelisti si de la bordul unui vas cu podea transparenta, in timp ce savurezi un cocktail delicios!

Pregateste-te din timp, aventura te asteapta! Indiferent de varsta, vei descoperi ca Hurghada este un veritabil paradis, iar experientele traite aici te vor face sa vrei sa te intorci! Rezerva-ti asadar din timp bilete de avion in Hurghada si beneficiaza de un sejur ca in povesti!

Vei avea cu siguranta ce povesti celor de acasa, desi frumusetea acestei statiuni cu greu poate fi descrisa in cuvinte! Cauta cele mai bune oferte de zbor, rezerva-ti unul sau mai multe bilete avion Hurghada si fii gata de relaxarea deplina!

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close