Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Singura pâine din România obținută din materii prime ecologice care susțin echilibrul întregului organism

Singura pâine din România obținută din materii prime ecologice care susțin echilibrul întregului organism

Pâinea rumenă și perfectă de sub ochii noștri e unica pâine toast BIO din România, produsă de cea mai modernă fabrică din sud-estul Europei.

Singura pâine din România obținută din materii prime ecologice care susțin echilibrul întregului organism
Sursa foto: Freepik.com
de Georgiana Adam    |    05 Dec 2023   •   16:16

Cea mai modernă fabrică din sud-estul Europei și-a deschis porțile în 2010, nu departe de Capitală.

De atunci, tot ce are mai bun natura se adună în fiecare zi în singura pâine din țară obținută din materii prime ecologice.

Brandul premiat Savoria beneficiază de o linie de producție de ultimă generație, de un proces tehnologic la standarde europene, complet automatizat și continuu, care produce 25t de pâine la fiecare 24h.

Gustul inconfundabil vine din rețetele create special pentru fabrica Savoria de institute renumite din Austria, Germania și Olanda, dar și din ingrediente de calitate- făina și uleiul bio, la care se adaugă minerale, vitamine, dar niciodată conservanți sau e-uri.

În lanțul de producție intră apoi roboții care calculează cu precizie fiecare gram. Un proces foarte important încă de la început este stabilirea exactă a cantității.

Și cuptorul de ultimă generație are un rol important în procesul de fabricație al pâinii. După 30 de minute, aspectul, mirosul și gustul sunt garanția unui produs altfel. Fiecare pâine introdusă într-un ambalaj special trece printr-un tratament termic realizat tot cu tehnologie modernă.

Pâinea ajută la menținerea greutății sub control

Carbohidrații și proteinele provenite din pâine contribuie la restabilirea dezechilibrului organismului, ținând sub control, prin acțiunea lor, fluctuațiile de greutate. Compoziția de pâine care combină fibrele și glucidele complexe, oferă o senzație de sațietate îndelungată care previne nevoia gustărilor dintre mese, reducând astfel senzația de foame. Acesta este un avantaj real pentru persoanele care aspiră la un stil de viață sănătos sau care urmează diete alimentare stricte.

Pâinea ajută și susține funcționarea normală a tranzitului intestinal

Prin conținutul ridicat de minerale și fibre, pâinea este o sursă indispensabilă pentru buna sănătate a sistemului digestiv al organismului, contribuind la funcționarea tranzitului intestinal. Pâinea Savoria conține atât fibre solubile, care au rol în modularea absorbției de glucide și lipide, cât și fibre insolubile, care facilitează tranzitul intestinal și contribuie la sănătatea colonului.

Pâinea stimulează creierului și susține sănătatea funcțiilor cognitive

Cu toate că reprezintă doar 2% din greutatea corporală, creierul folosește aproximativ 20% din energia totală a organismului, atunci când se află în repaus. Glucidele complexe ale pâinii sunt principala sursă de energie în metabolizarea și buna funcționare a creierului, cât și a sistemului nervos central, ajutând totodată și la stocarea energiei de către creier și susținând performanța acestuia.

×
Subiecte în articol: pâine
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close