Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Top idei de cadouri inedite cu ocazia sărbătorii Paștelui

Top idei de cadouri inedite cu ocazia sărbătorii Paștelui

Sărbătorile pascale vin de regulă nu doar cu reuniuni de familie și povești în jurul meselor îmbelșugate, ci și cu cadouri pentru cei dragi.

Top idei de cadouri inedite cu ocazia sărbătorii Paștelui
Sursa foto: Freepik.com
de Georgiana Adam    |    23 Apr 2024   •   11:11

Dacă anul acesta vrei să ieși din tipare și să oferi cadouri cu adevărat memorabile, avem câteva sugestii pentru tine:

Un voucher la SPA sau la masaj

Dacă vrei să îți surprinzi iubita sau mama cu un cadou inedit de Paște, uită de geanta sau de parfumul pe care plănuiai să îl cumperi și orientează-te către un voucher SPA sau o ședință de masaj.

Îți garantăm că un astfel de cadou va fi mult mai apreciat, mai ales dacă persoana dragă pe care vrei să o surprinzi a petrecut mult timp gătind sau făcând curat înainte de sărbătorile pascale. Nicio femeie nu va spune ”pas” relaxării, așa că, oferă-i câteva momente doar pentru ea.

O escapadă într-o zonă cu tradiții

Dacă nu vrei să rămâi acasă de Paște, îți poți surprinde partenerul/a cu o escapadă într-o zonă cu tradiții, cum ar fi Maramureș. Aici veți simți cu adevărat atmosfera de Paște, vă veți bucura de interacțiunea cu localnicii, dar și de bucatele bune pregătite după rețete străvechi.

O astfel de vacanță reprezintă unul dintre cele mai bune cadouri de Paste pe care le poți oferi unor persoane care iubesc să exploreze destinații noi, să descopere tradiții și ritualuri și să trăiască momentul prezent.

O activitate plină de adrenalină

Avem idei de cadouri inedite și pentru persoanele care nu pot să trăiască fără adrenalină, nici măcar de Paște. Te-ai gândit să oferi cuiva cadou un salt cu parașuta sau o plimbare cu balonul cu aer cald? Reprezintă o alternativă perfectă la cadourile materiale, tradiționale – în acest fel, oferi nu doar senzații tari, ci și o experiență care va rămâne în amintirea persoanei pentru tot restul vieții.

Dacă vrei să surprinzi pe cineva cu un astfel de cadou, ar fi bine să te asiguri că persoana respectivă iubește aventurile și nu are rău de înălțime. Un salt cu parașuta asigură o doză mare de adrenalină și poate fi acea oportunitate de a ieși din zona de confort și de a experimenta ceva nou și incitant.

Te poți inspira din ideile de mai sus pentru a surprinde pe cineva drag sau te poți gândi la o altă experiență pe care să o faci cadou. În orice caz, astfel de cadouri sunt întotdeauna mult mai apreciate pentru că denotă multă atenție pentru pasiunile și interesele persoanei dragi.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close