Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Tot ce trebuie să știi despre noua generație de telefoane Samsung

Tot ce trebuie să știi despre noua generație de telefoane Samsung

Anul acesta vine cu noutăți și în ceea ce privește brandul Samsung. Noua generație S23 este una dintre cele mai așteptate lansări ale acestui an, datorită caracteristicilor și specificațiilor impresionate cu care vine și fiind una dintre cele mai bune opțiuni dacă îți dorești să îți achiziționezi un nou telefon mobil.

Tot ce trebuie să știi despre noua generație de telefoane Samsung
Sursa foto: Pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Feb 2023   •   15:46

Aceasta va aduce pe piață o nouă generație de telefoane de la Samsung fiind disponibile pe piață Galaxy S23, S23 Plus și Ultra, similar generației 2022. 

Iată tot ce trebuie să știi despre noile telefoane de la Samsung:

  1. Designul 

Această ediție nu face excepție, motiv pentru care aceasta va continua în stilul caracteristic Samsung pentru variantele S23 și S23+. Beneficiile aduse prin designul generației anterioare se vor păstra pe aceste 2 modele de S23, existând totuși o modificare majoră în ceea ce privește designul camerelor de pe spatele device-urilor. Cele 3 camere ies direct din carcasa telefonului, astfel că fiecare dintre ele constituie o insulă individuală față de insula ce înglobează toate camerele la modelele S22.

Când vine vorba de varianta Ultra, pe lângă schimbarea blocului foto, designul telefonului a suferit la rândul său o modificare, astfel că noul S23 Ultra va prezenta un cadru mai unghiular, efectul curbat fiind mai scăzut decât în cazul modelul S22 Ultra.

Cele trei modele din acest an vor avea o dimensiune puțin mai mare decât predecesoarele sale, tocmai pentru a oferi utilizatorilor o experiență mult mai bună.

  1. Performanța hardware

De la an la an Samsung dorește să aducă prin variantele Samsung Galaxy cele mai bune telefoane din punct de vedere hardware. Astfel, anul 2023 nu iese din acest tipar, aducând prin cele 3 modele un nou procesor mult așteptat de toți utilizatorii Samsung. Dacă în ultimii ani la baza telefoanelor din această gamă se afla un procesor Exynos, luând în considerare și feedback-ul utilizatorilor, compania a decis semnarea unui parteneriat cu Qualcomm, astfel că Samsung S23, S23+ și Ultra se vor livra cu un procesor Snapdragon 8 Gen 2. 

  1. Autonomie 

Având în vedere modificare dimensiunilor celor 3 modele propuse este clar faptul că există o îmbunătățire a autonomiei telefoanelor. Acest lucru poate fi observat în cazul modelelor Samsung S23 și S23+, iar pentru varianta Ultra aceasta va fi similară modelului trecut, nefiind un upgrade realizat. Totodată, autonomia va fi crescută și prin intermediul noului procesor introdus pe modelele din acest an. 

Gama Samsung S23 este una dintre cele mai așteptate ale acestui an, mai ales pentru clienții loiali a companiei, dar și pentru iubitorii ale sistemului de operare Android. Mai mult, telefoanele vin cu o cameră impresionantă, ce pot capta detalii impresionante, fiind una dintre caracteristicile cele mai așteptate și dorite de către utilizatori. Mai mult, telefoanele oferă un spațiu de stocare suficient pentru toate pozele, video-urile sau fișierele tale, motiv pentru care nu va trebui să îți faci probleme niciodată pentru acest aspect. 

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close