Antena 3 CNN Economic Cum își bate joc ANAF de banii publici: 26.000 de euro pe lună, paza celor trei clădiri în care au avut sediul Antenele

Cum își bate joc ANAF de banii publici: 26.000 de euro pe lună, paza celor trei clădiri în care au avut sediul Antenele

Cum își bate joc ANAF de banii publici: 26.000 de euro pe lună, paza celor trei clădiri în care au avut sediul Antenele
11 Aug 2016   •   15:42

ANAF plăteşte 26.000 de euro pe lună paza celor trei clădiri care au fost sediul Antena 1 şi Antena 3 şi care au intrat în proprietatea privată a statului după ce instanţa a decis confiscarea acestora de la Dan Voiculescu, în dosarul ICA. Informaţia a fost obţinută de Capital în urma unui interviu realizat cu Dragoş Doroş, preşedintele Fiscului.

Potrivit ANAF, acestea ar putea fi scoase la vânzare până în iarnă.

"Fiscul administrează, în premieră, bunurile intrate în patrimoniul. Sperăm să le vindem până la iarnă, însă există probleme cu instanţa.  În ceea ce priveşte cele trei imobile, ne-am făcut datoria, sunt evacuate, evaluate. În schimb instanţa cere să reluăm procedura de evaluare în comisie", a explicat Dragoş Doroş, preşedintele ANAF pentru Capital.

Informația a fost comentată pe pagina de Facebook și de Mircea Badea, care a observat cum ANAF își bate joc de banii publici doar ca Antena 1 și Antena 3 să facă emisiuni „dintr-un depozit de marfă”. „Poporul roman sa plateasca fericit pentru obsesiile mafiotilor Binomului. Niciunul dintre propagandistii Securitatii nu contribuie la banii astia”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu ANAF Intact Media Group
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close