x close

Daily Income. Cine se va ocupa de banii ţării

de S.T.    |    17 Mar 2015   •   10:29
Daily Income. Cine se va ocupa de banii ţării 534

Preşedintele Blocului Naţional Sindical (BNS), Dumitru Costin, a vorbit, marţi, la "Daily Income", despre proiectul noului Cod Fiscal şi cel al Codului de Procedură Fiscală.

"Am participat în ultimele zile la evaluări pe aceste proiecte. Am atras atenţia că, în opinia noastră, creşte un pic presiunea fiscală pe veniturile din salarii şi am făcut nişte propuneri pentru a creşte valoarea deducerilor personale", a declarat Dumitru Costin.

"Din păcate, propunerile BNS care vizau creşterea deducerilor personale ce se acordă persoanelor fizice nu au fost luate în considerare. Pe cale de consecinţă, din nou facem favoruri mediului de afaceri în timp ce pe salariţii continuăm să punem povară fiscală. E nefiresc şi nu putem să fim de acord cu aşa ceva", a mai spus el.


Şi preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Industria Alimentară, Dragoş Frumosu, a vorbit despre proiectul noului Cod Fiscal.

"Trebuie să luăm nişte măsuri curajoase care vin cu acest Cod Fiscal, iar clasa politică trebuie să înţeleagă fenomenul pozitiv care se poate întâmpla în economia românească. (...) Este important să gândim pozitiv şi să vedem efectul pe care îl are noul Cod Fiscal asupra economiei româneşti", a declarat Dragoş Frumosu.


Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Daily Income cu Adrian Măniuţiu".
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati