x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX

Fii alături de noi!

Daily Income. Începutul sfârşitului petrolului

de G.S.   •   15 Ian 2016   •   10:34
Printre riscurile anului 2016, un an dificil pentru România, se numără şi câteva probleme legate de preţul petrolului. Efectele sunt directe, nu vorbim doar despre destabilizare.
 
Antreprenorul Ion Udrea a fost invitatul lui Adrian Măniuţiu, în ediţia de vineri a emisiunii Daily Income şi a explicat că s-ar putea să asistăm, în anul 2016, la o mutare a atenţiei spre alte tipuri de resurse. 
 
"Dacă ne uităm şi la China, intenţia lor este să reducă, în 25 de ani, emisiile de carbon şi intenţia lor este să aibă din ce în ce mai multe maşini electrice. Ne putem uita la faptul că preţul litiumului a crescut, în ultimele două luni, de două ori. Şi asta ne spune ceva. S-ar putea să existe o reorientare către alte surse de energie. Ne uităm şi în marile companii producătoare de energie electrică din SUA. Fac baterii uriaşe în parcurile solare, tocmai ca să păstreze energia. Ar putea fi începutul finalului petrolului", a explicat antreprenorul. 
 
poza

Actualitate

Mircea Badea: ASTA mi se pare condamnabil!

Mircea Badea crede că atitudinea românilor în faţa mesajelor propagandei şi a lucrurilor revoltătoare care se produc în România, este condamnabilă. Realizatorul ''În gura...

26 Oct 2016  •  01:26

poza

Show

Rihanna a lansat un apel disperat: "Vă rog, ajutați!"

Rihanna a lansat un apel pentru ajutor, după ce o fostă dansatoare din trupa sa a dispărut fără urmă. Poliția din New Bergen, New Jersey, susține că Shirlene Quigley a dispărut fără urmă...

25 Oct 2016  •  20:06

sati