Antena 3 CNN Economic Daily Income: Mircea Geoană, măsuri pentru sănătatea economiei

Daily Income: Mircea Geoană, măsuri pentru sănătatea economiei

Daily Income: Mircea Geoană, măsuri pentru sănătatea economiei
de S.T.    |    13 Mar 2014   •   10:50

 Mircea Geoană a vorbit, joi, la "Daily Income cu Adrian Măniuţiu" despre măsurile care trebuie luate pentru a redresa economia României.

"Nu trebuie să permitem un anumit tip de contaminare a crizei din Ucraina, a crizei rublei, a crizei lirei turceşti(...). România este o ţară stabilă, cu creştere economică importantă. Suntem din alt serial, cum s-ar spune", a afirmat senatorul Mircea Geoană.

Potrivit acestuia, un alt lucru pe care trebuie să-l facem este "să încercăm să fim un pic mai creativi şi un pic mai sofisticaţi în atragerea de investiţii, capital şi bani pentru economia românească".

"Chiar dacă ar fi să se cheltuiească mai eficient banul public, chiar dacă ar fi să se atragă mai bine banul european, nu este suficient pentru nevoile uriaşe ale investiţiei din România", a punctat senatorul.

"Criza ucrainenă nu are de-a face cu economia românească, iar noi trebuie să fim mai îndrăzneţi", a concluzionat Mircea Geoană.

Acesta va participa marţi, 18 martie, la o conferinţă organizată la Banca Naţională a României.

Conferinţa “Nevoi şi resurse în finanţarea economiilor din Zona Non-Euro” este organizată de Institutul Aspen România, în cadrul Programului Aspen de Oportunităţi Economice şi Finanţarea Economiei.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Daily Income cu Adrian Măniuţiu"



×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close