Antena 3 CNN Economic Directorul Termoenergetica, în pragul iernii: "Pentru spălat există soluţia de boiler electric, e câteva sute de lei"

Directorul Termoenergetica, în pragul iernii: "Pentru spălat există soluţia de boiler electric, e câteva sute de lei"

Calorifer electric şi bolier electric - acestea sunt soluţiile pe care le recomandă directorul Termoenergetica, în această perioadă când mulţi bucureşteni stau în frig din cauza avariilor şi nu au nici apă caldă să se spele.

Directorul Termoenergetica, în pragul iernii: "Pentru spălat există soluţia de boiler electric, e câteva sute de lei"
Sursa foto: Hepta | Mediafax_Foto-Andreea_Alexandru
de Milena Niță    |    19 Oct 2021   •   09:50

Aşadar, varianta pentru cei care nu au apă caldă la robinet este boilerul electric, care e "câteva sute de lei", a spus şeful Termoenergetica, marţi, la Antena 3.

"Avariile pot apărea oriunde. Am avut săptămâna trecută câteva zile în care nu am avut apă caldă şi căldură.

Pentru spălat există soluţia de boiler electric, e câteva sute de lei, pentru momentele când există avarii. 

Da, eu mi-am pus un boiler electric din cauza acestor avarii", a spus directorul Termoenergetica, Claudiu Creţu, marţi, la Antena 3.

Directorul Termoenergetica: "Eu am pus un calorifer electric în priză şi boiler electric, pentru apă"

Cât priveşte lipsa căldurii din apartamente, acelaşi oficial ne vorbeşte de calorifer electric.

"Eu am pus un calorifer electric în priză", a continuat directorul Termoenergetica, vorbind despre perioada în care nu a avut căldură.

"Problema acestui sistem e foarte gravă, sunt câţiva ani de când spunem că există aceste probleme, cerem finanţare pentru acest sistem.

Soluţia e modernizarea acestui sistem", a încheiat şeful Termoenergetica.

Despre soluţionarea acestei probleme, Claudiu Creţu estimează că de la 1 noiembrie, situaţia va fi alta, mult îmbunătăţită pentru cei aproape 100.000 de bucureşteni care suferă acum din lipsa căldurii şi a apei calde.

În ce priveşte lipsa apei calde, şeful Termoenergetica spune că "sunt câteva mii de blocuri, ceea ce înseamnă zeci de mii sau peste suta de mii de oameni care nu au apă caldă.

Directorul Termoenergetica: "De la 1 noiembrie sistemul va funcţiona din ce în ce mai bine"

Probleme au fost în spaţiul public de câţiva ani. Faptul că nu s-a investit în ultimii 10-15 ani ani ne face să suferim acum. Sunt mii de kilometri care au probleme, spărturi, modernizarea înseamnă investiţii.

Pe termen scurt, reparăm aceste spărturi şi cred că undeva de la 1 noiembrie sistemul va funcţiona din ce în ce mai bine.

Avem promisiunea că şi celelalte CET-uri care sunt oprite vor porni de la 1 noiembrie. Estimăm că va fi mult mai bine faţă de octombrie", a declarat directorul Termoenergetica, Claudiu Creţu.

×

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Miniștrii de externe din țările NATO, la București. Măsuri de securitate la cel mai înalt nivel

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close