Antena 3 CNN Economic Directorul Romgaz, declarații importante despre scumpirea gazelor: „Nu există plan de scumpire, ieftinire sau păstrare a prețului”

Directorul Romgaz, declarații importante despre scumpirea gazelor: „Nu există plan de scumpire, ieftinire sau păstrare a prețului”

Directorul Romgaz, declarații importante despre scumpirea gazelor: „Nu există plan de scumpire, ieftinire sau păstrare a prețului”
de S.T.    |    06 Sep 2018   •   10:57

Directorul general al Romgaz, Adrian Volintiru, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Mediaş, că societatea nu are un plan de scumpire, de ieftinire sau de păstrare a preţului gazelor.

„Nu există un asemenea plan (de scumpire a preţului gazelor naturale - n.r.). Nu există decât Romgaz care este un jucător pe o piaţă liberă. Nu există plan de scumpire, ieftinire sau păstrare a preţului. Romgaz trebuie să se alinieze regulilor economiei de piaţă şi se aliniază. Noi sperăm că nu se vor scumpi, dar vom vedea. Romgaz, dacă vă gândiţi subliminal la consumatorii casnici, are cele mai mici preţuri posibile în Europa şi acestea sunt cifre oficiale. România are cele mai mici preţuri pentru consumatori casnici din Uniunea Europeană”, a subliniat Adrian Volintiru.


 

×
Subiecte în articol: Romgaz ieftinire gaze
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close