Antena 3 CNN Economic Disponibilizări la o mare companie. Aproape 1.000 de oameni vor fi dați afară

Disponibilizări la o mare companie. Aproape 1.000 de oameni vor fi dați afară

Disponibilizări la o mare companie. Aproape 1.000 de oameni vor fi dați afară
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    27 Iul 2016   •   23:14

Complexul Energetic Hunedoara va da afară 840 de angajaţi în toamna acestui an, Ministerul Energiei pregătind în acest sens o Hotărâre de Guvern pentru acordarea sumelor necesare pentru asigurarea venitului în completare, la acest moment angajaţii care vor părăsi sistemul nebeneficiind şi de plăţi compensatorii.

Ministerul Energiei pregăteşte acum un proiect de hotărâre de Guvern pentru asigurarea veniturilor în completare, valoarea estimată până în 2018 fiind de aproape 26 milioane de lei, proiectul aflându-se în dezbatere publică până la începutul lunii august.

Ministerul Energiei arată în proiect că prin reducerea personalului ”se urmăreşte reducerea activităţii CEH”, echilibrarea bugetului de venituri şi cheltuieli şi îmbunătăţirea indicatorilor economico-financiari ai societăţii.

Societate a reintrat în insolvenţă pe data de 23 mai după ce Curtea de Apel Alba Iulia a decis, în mai, că dosarul prin care Complexul Energetic Hunedoara a intrat pe 7 ianuarie în insolvenţă trebuie rejudecat din cauza unui viciu de procedură al judecătorului sindic de la Tribunalul Hunedoara.
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: disponibilizari Hunedoara
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close