Antena 3 CNN Economic Omul de afaceri Dragoş Anastasiu intră în acţionariatul startup-ului Epic Visits

Omul de afaceri Dragoş Anastasiu intră în acţionariatul startup-ului Epic Visits

Dragoş Anastasiu, unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România, se alătură startup-ului Epic Visits în calitate de angel investor şi advisor prin compania holding a grupului Eurolines.

Omul de afaceri Dragoş Anastasiu intră în acţionariatul startup-ului Epic Visits
de Alin Tarnovschi    |    13 Iul 2021   •   19:05

Dragoş Anastasiu a explicat că decizia de a invesi în startup-ul Epic Visits s-a bazat, în special, pe viziunea fondatorilor proiectului.

"Deși nu există o rețetă a succesului, sunt câteva trăsături pe care le consider esențiale atunci când vorbim de antreprenoriat: viziune, dedicare şi perseverenţă. Fondatorii proiectului Epic Visits împărtășesc această viziune și mă bucur să contribui la planurile globale de dezvoltare ale companiei", a declarat Dragoș Anastasiu, Președintele Grupului Eurolines România.

"Startup-ul de călătorii self-service Epicvisits.com, dezvoltat de antreprenorii Raluca Jianu, Mihai Bârsan, Bogdan Jianu și Emanuel Pasat, a început recent o campanie de crowdfunding pe SeedBlink, în cadrul unei runde totale de investiții în valoare de 150.000 de euro.

Pe lângă Dragoș Anastasiu, din grupul de angel investors care s-au alăturat proiectului mai fac parte Adrian Țuluca (Propaganda Creative Marketing), Felix Tătaru (GMP Group) și Bogdan Tudor (StarTech Team).

Un hibrid între o agenție turistică și o platformă de rezervări, Epic Visits listează top 10% proprietăți cu un factor epic (design, poveste, priveliște, locație, experiență), oferind posibilitatea personalizării unei excursii prin intermediul unui configurator special Mix and Match", se arată într-un comunicat de presă.

×
Subiecte în articol: dragos anastasiu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close