Antena 3 CNN Economic eMAG alimenteaza stocurile: a scos iar la vanzare masti de protectie fara adaos comercial

eMAG alimenteaza stocurile: a scos iar la vanzare masti de protectie fara adaos comercial

eMAG alimenteaza stocurile: a scos iar la vanzare masti de protectie fara adaos comercial
13 Apr 2020   •   09:13

eMAG reduceri. Magazinul online emag.ro a scos din nou la vanzare seturi de masti de protectie fara adaos comercial.

Un set contine 50 de bucati si costa 146,83 de lei, cu 100 de lei mai putin decat costa un astfel de set anterior.

Mastile la pret redus sunt AICI.

Mastile de protectie sunt de unica folosinta.

"Avand in vedere perioada grea prin care trecem cu totii si pentru ca este un produs de care oricine are nevoie in acest moment, dar care se gaseste foarte greu, am decis sa-l vindem fara adaos comercial. Pretul produsului va fi actualizat saptamanal, lunea si joia, iar eventualele fluctuatii vor depinde de pretul practicat de furnizorii de la care vom procura mastile, precum si de pretul transportului", au anuntat reprezentantii magazinului.

Mastile la pret redus sunt AICI.

eMAG reduceri masti de protectie fara adaos comercial

Iata caracteristicile unei astfel de masti de protectie:

- Este un dispozitiv modelat, flexibil, care se pozitioneaza p

este nas si gura pentru a asigura protectie respiratorie. 

- Impiedica purtatorul sa inhaleze praf, aburi si alte particule in suspensie, inclusiv bacteriile si virusi prezenti in mediu.

- Stratul exterior si interior este format din fire tesute de polipropilen iar materialul filtrant din fire topite de polipropilena.

- Sistemul de ajustare din zona nasului este confectionata din metal acoperit cu plastic.

- Sistemul de prindere este realizat din fire elastice din poliester si spandex.

Mastile la pret redus sunt AICI.

eMAG reduceri masti de protectie ieftine

eMAG a anuntat saptamana trecuta ca pune la vanzare 7 milioane de masti pentru clienti, fara adaos comercial.

Primele masti au inceput sa fie vandute in data de 9 aprilie, iar duminica, 12 aprilie, a venit in tara un nou transport de masti de protectie din cele 7 milioane.

“Începând de azi, setul de măști simple cu trei pliuri este disponibil la eMAG și poate fi livrat rapid, în orice localitate. Ne dorim ca fiecare român să aibă acces la măsuri de protecție de bază, astfel că am decis să vindem fără profit acest produs. Fără a fi specializați în această categorie de produse, am învățat și ne-am adaptat, din mers, astfel încât să putem veni în întâmpinarea unei nevoi pe care oamenii o au în aceste zile și care vizează sănătatea publică”, a spus pe 9 aprilie Iulian Stanciu, CEO eMAG. 

Mastile la pret redus sunt AICI.

eMAG reduceri masti de protectie - stocuri noi

În această perioadă, pe fondul prevenirii infecției cu COVID-19, eMAG le recomandă clienților să urmeze îndeaproape anunțurile autorităților și să efectueze plata online cu cardul, evitând astfel plata cu cash.

Pentru a-și proteja angajații și clienții, eMAG a luat un set de măsuri pe care le adaptează în funcție de evoluția situației și de recomandările autorităților. 

Astfel, tuturor angajaților de la depozite li se ia temperatura de două ori pe zi și poartă mănuși și măști, în timp ce toate spațiile de lucru, de la aprovizionare la livrare, inclusiv mașini, sunt dezinfectate periodic și zonele comune sunt dotate cu dezinfectanți pe bază de alcool 80%.

De asemenea, curierii poartă mască și mănuși, livrează coletele fără contact și sunt instruiți cum să se protejeze pe ei și pe cei din jurul lor, iar consolele easybox sunt dezinfectate la fiecare alimentare.

Mastile la pret redus sunt AICI.

Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close