Antena 3 CNN Economic eMAG are reduceri fantastice la frigidere. TOP 10 produse si cu 3.950 de lei mai ieftine

eMAG are reduceri fantastice la frigidere. TOP 10 produse si cu 3.950 de lei mai ieftine

eMAG are reduceri fantastice la frigidere. TOP 10 produse si cu 3.950 de lei mai ieftine
19 Apr 2017   •   14:06
eMAG desfasoara pana pe 24 aprilie o ampla campanie de reduceri eMAG la electrocasnice. In cadrul campaniei de reduceri de pe emag.ro sunt incluse sute de aparate frigorifice.
 
Combinele frigorifice, frigiderele, lazile frigorifice, congelatoarele, combinele frigorifice incorporabile sau spatioasele frigidere side by side au acum preturile reduse chiar si cu peste 40%.
 
eMAG reduceri aparate frigorifice – toate reducerile sunt AICI.
 
Reducerile sunt foarte mari si ajung pana la 3.950 de lei.
 
Iata cele 10 aparate frigorifice care ne-au atras atentia datorita reducerilor substantiale:
 

eMAG reduceri combine frigorifice Arctic

 
1. O combina frigorifica Arctic ANK326B+, cu volumul de 295 de litri, clasa de eficienta energetica A+, inaltimea de 185,3 cm, are o reducere de 38%. Combina frigorifica ofera un consum optim de energie electrica si o economie substantiala, de 24%, fata de produsele similare din clasa A. Eco Buzz avertizeaza sonor, in cazul neinchiderii sau inchiderii incorecte a usii. Astfel, poti preveni cresterea temperaturii in interiorul aparatului tau frigorific, dar si cresterea consumului de energie electrica. Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic vin cu un termostat usor de folosit, care permite reglarea rapida a temperaturii, in functie de nevoi si temperatura ambientala. Combina frigorifica Arctic este inclusa in campania de reduceri eMAG electrocasnice. Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Beko

 
2. Pentru cei care isi doresc un aparat frigorific spatios, combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+, cu un volum de 325 de litri, clasa de eficienta energetica A+, inaltimea de 201 cm, cu dispenser apa,  este alegerea perfecta. In plus, tehnologia cu lumina albastra Smart Blue de la Beko iti ofera o functie special creata pentru a pastra gustul fructelor si legumelor cat mai mult timp. In cadrul campaniei de reduceri eMAG, combina frigorifica are o reducere de 41%. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri frigidere Whirlpool

 
3. Frigiderul cu doua usi Whirlpool ARC2353WH, 218 de litri, clasa de eficienta energetica A+, inaltimea de 143 cm, are o reducere de 30%. Frigiderul beneficiaza de sertar cu sina, raft pentru sticle, separator de sticle, raft pentru lactate si usa reversibila. Pretul frigiderului este foarte accesibil in aceasta saptamana de reduceri eMAG la electrocasnice. Oferta este AICI.
 
eMAG reduceri aparate frigorifice – toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Star-Light

 
4. Un alt frigider care ne-a atras atentia este frigiderul cu doua usi Star-Light CDD-210AP, cu volum de 207 litri, clasa de eficienta energetica A+, inaltimea de 142 de cm. Frigiderul are o reducere de 21% si are un pret foarte bun. Fiind proiectat pentru a imbina perfect managementul spatiului si consumul redus, frigiderul cu 2 usi Star-Light CDD-210AP este ideal pentru mentinerea alimentelor proaspete, fara grija facturilor incarcate la energia electrica. Spre deosebire de modele anterioare, frigiderul cu 2 usi Star-Light CDD-210AP consuma cu pana la 20% mai putine resurse energetice, pastrandu-si calitatile de racire. Pretul este AICI.

eMAG reduceri congelatoare Arctic

 
5. Congelatorul Arctic ANC195+, cu volumul de 162 de litri, clasa de eficienta energetica A+, inaltimea de 136,2 cm, beneficiaza de o reducere de 39% in aceasta saptamana a reducerilor eMAG la electrocasnice. Garnitura usilor contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor si a mucegaiului. Astfel poti pastra mancarea in conditii de maxima igiena si sanatatea familiei in perfecta siguranta. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG reduceri congelatoare Heinner

 
6. Un alt congelator care are acum o oferta foarte atractiva este congelatorul Heinner HFF-260NF+, 260 de litri, clasa de eficienta energetica A+, No Frost, Display, cu inaltimea de 185 de cm. Congelatorul beneficiaza de afisaj LED si are un consum de 314 kWh/an. Congelatorul are 7 compartimente si sistem de dezghetare automat. Capacitatea de congelare este de 20 kg/24 ore. Congelatorul are o reducere de 26%. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri aparate frigorifice – toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri lazi frigorifice Gorenje

 
7. Lada frigorifica Gorenje FH331W, cu volum de 307 de litri, clasa de eficienta energetica A+, are o reducere de 37% in cadrul campaniei de reduceri eMAG electrocasnice din aceasta saptamana. Lada frigorifica are o capacitate de congelare de 19 kg / 24 ore. Are un compresor, functie de racire rapida si autonomie de 35 de ore fara curent. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri frigidere side by side Haier

 
8. Cei care viseaza de mai mult timp la spatioasele frigidere side by side au acum sansa de a cumpara unul la reducere in cadrul campaniei eMAG. Astfel, frigiderul side by side Haier HRF-521DM6, cu un volum de 518 litri, clasa de eficienta energetica A+, No Frost, inaltimea de 180 de cm, are o reducere de 1.360 de lei. Tehnologia No Frost asigura ca sectiunea de congelare ramane libera la inghet si asigura o mai buna distributie a aerului rece pe tot frigiderul. Rafturile din sticla securizata sunt special concepute pentru a sprijini obiecte grele, iar panoul de control LCD extern permite reglarea fara efort a temperaturii fiecarui compartiment. Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere side by side Liebherr

 
9. Un alt frigider side by side care ne-a atras atentia este frigiderul Liebherr Premium SBSes 7353, formata din SKes 4210 + SBNes 3210, cu un volum foarte mare de 667 de litri, BioFresh, NoFrost. Tehnologia profesionala NoFrost de la Liebherr va scuteste de decongelarea aparatelor. In mod suplimentar, aparatele NoFrost ale firmei Liebherr sunt deosebit de economice din punct de vedere al consumului de energie si dispun de o functie super confortabila BioFresh. Sertarele BioFresh va ofera mediul perfect pentru a va bucura de prospetime de durata. Atunci cand sunt pastrate la o temperatura putin peste 0°C si la nivelul corect de umiditate, fructele, legumele, carnea, pestele si produsele lactate isi pastreaza intregul continutul nutritiv, aroma delicata si aspectul apetisant pentru mult mai mult decat intr-un frigider conventional. In cadrul campaniei de reduceri eMAG electrocasnice, frigiderul side by side Liebherr are una dintre cele mai mari reduceri de pe emag.ro, de 3.950 de lei. Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice incorporabile Whirlpool

 
10. Si cei interesati de combine frigorifice incorporabile au o multime de produse la oferta in cadrul campaniei de reduceri eMAG. De exemplu, Whirlpool ART 6502A+, 275 de litri, Clasa A+, inaltimea de 177 de cm, are o reducere de 29%. Combina are un consum energetic de 299 de kWh/an, sistem de dezghetare automat, 4 rafturi din sticla, 3 suporturi pe usa, compartiment pentru fructe si legume, usi reversibile, suport pentru usa, precum si un congelator cu 3 compartimente, care are o capacitate de congelare de 3,5 kilograme / 24 de ore. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri aparate frigorifice – toate reducerile sunt AICI.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close