Antena 3 CNN Economic eMAG arunca bomba: are 3 campanii de reduceri in acelasi timp! Mii de produse la oferta

eMAG arunca bomba: are 3 campanii de reduceri in acelasi timp! Mii de produse la oferta

eMAG arunca bomba: are 3 campanii de reduceri in acelasi timp! Mii de produse la oferta
17 Mai 2017   •   16:04
eMAG are o mare surpriză pentru cei care își înnoiesc aparatura electronică din casă în această perioadă: magazinul online emag.ro a lansat nu mai puțin de 3 campanii de reduceri eMAG în același timp.
 
eMAG – Toate campaniile de reduceri de la eMAG sunt AICI.
 
eMAG desfasoara campania de reduceri eMAG IT & Mobile Days la telefoane mobile, tablete si laptopuri, precum si campania Cooking Days care vine cu reduceri substantiale la plite, cuptoare, cuptoare cu microunde, plite si cuptoare incorporabile sau aragaze.
 
Cea de-a treia campanie de reduceri eMAG activa in aceasta perioada este cea la electrocasnice Philips.
 
Am analizat toate cele 3 campanii de reduceri eMAG si am ales 10 produse care beneficiaza de oferte foarte atractive:
 

eMAG reduceri telefoane mobile

 
1. Telefonul mobil Samsung GALAXY S7 Edge, 32GB, 4G, are o reducere de 21%. Aceste telefon modern, cu un design elegant, beneficiaza si de o camera foto-video performanta. In viata de zi cu zi intalnim diferite conditii de iluminare, de aceea este important sa puteti face fotografii fara a fi nevoit sa va ganditi la lumina sau la lipsa acesteia. Indiferent daca sunteti in miscare sau suflati in lumanarile de pe un tort aniversar, fotografiile realizate cu Galaxy S7 edge vor iesi clare si vii. Pretul este AICI.

eMAG reduceri tablete

 
2. Una dintre tabletele care beneficiaza de cel mai bun pret eMAG in aceasta perioada este tableta Lenovo Tab 3 TB3-850F, de 8 inchi, Quad-Core 1.0 GHz, 2GB, 16GB. Tableta are o reducere de 17%, iar pretul este foarte accesibil. Oferta este AICI.

eMAG reduceri laptopuri

 
3. Laptopul 2 in 1 Acer One 10 S1003-16A9 cu procesor Intel® Atom™ x5-Z8350 1.44 GHz, diagonala de 10,1 inchi, IPS, Touchscreen, 2GB, 64GB eMMC, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 10 Home, are o reducere de 30%. Indiferent daca lucrati sau urmariti videoclipuri cu prietenii, Acer One 10 va pune la dispozitie un mod dedicat. Alegeti unul dintre cele patru moduri: modul Notebook pentru tastare, modul Pad pentru utilizarea functiilor tactile si modurile Tent si Display pentru divertisment. Comutarea intre moduri este simpla. Pretul laptopului este AICI.
 
eMAG – Toate reducerile din campania IT & Mobile Days sunt AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile

 
4. In ceea ce priveste campania de reduceri eMAG Cooking Days, ne-a atras atentia pachetul promotional alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Hansa BOEI64482, electric, cu display, grill, 69 de litri, clasa de eficienta energetica A, din inox, si plita incorporabila Hansa BHGI62018, pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, din inox. Setul are o reducere de 430 de lei. Pretul este AICI.

eMAG reduceri aragaze

 
5. Un aragaz Arctic UAM4S, pe gaz, cu 4 arzatoare, dispozitiv de siguranta, de 50 de cm, are o reducere de 33%. Aragazul este prevazut cu un sistem de siguranta care intrerupe alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se stinge accidental. Acest sistem va ajuta sa eviti scurgerile de gaze si sa uitati de instabilitatea sistemelor clasice de alimentare. In combinatie cu alte optiuni precum aprinderea integrata si panoul de protectie a butoanelor, sistemul Safety Plus se asigura ca aragazul va functiona in cele mai bune conditii, atat in timpul, cat si dupa expirarea perioadei de garantie. Oferta este disponibila AICI.

eMAG reduceri cuptoare cu microunde

 
6. Cuptorul cu microunde Beko MOC20100W, cu un volum de 20 de litri, 700 W, mecanic, are un pret foarte mic in aceasta perioada. Cuptorul cu microunde beneficiaza de o reducere de 31% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Cooking Days. Pretul este AICI.
 
eMAG – Toate reducerile din campania Cooking Days sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat vase

 
7. Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG 201, cu 10 seturi, 6 programe, clasa de eficienta energetica A+, de 45 de cm, beneficiaza de o reducere de 33%. Masina de spalat vase are 6 programe, 3 temperaturi de spalare, iar cuva beneficiaza de 10 ani de garantie impotriva coroziunii. Pretul este AICI.

eMAG reduceri aspiratoare

 
8. Produsele Philips de pe emag.ro se bucura si ele de reduceri substantiale de pret. De exemplu, un aspirator cu sac Philips Expert FC8721/09, 650 W, 5 l, cu tub telescopic din metal si filtru HEPA, are o reducere de 40%. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG reduceri statii de calcat

 
9. Statia de calcat Philips PerfectCare Viva GC7015/20, Talpa SteamGlide, 2400 W, 1,7 litri, 170 g/min, 1.6 m/1.8m, are o reducere de 40% in cadrul campaniei de reduceri eMAG. Statia este usor de utilizat, fara sa fie necesare alte reglaje. Acum puteti calca toate articolele care pot fi calcate unul dupa altul, fara a fi nevoie sa asteptati sau sa reglati selectorul de temperatura. Este 100% sigura pe toate tipurile de materiale, chiar si pe cele mai delicate precum matasea, casmirul, lana, poliesterul.  Pretul este AICI.

eMAG reduceri multicookere

 
10. Ultimul produs Philips care a intrat pe lista noastra de reduceri eMAG este multicooker-ul Philips HD3037/70, 980 W, 5 l, Programe automate, Timer, care beneficiaza de o reducere de 30%. Pretul este AICI.
 
eMAG – Toate reducerile din campania la produse Philips sunt AICI.

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close