Antena 3 CNN Economic eMAG Black Friday 2020. Frigidere la prețuri cum rar vezi

eMAG Black Friday 2020. Frigidere la prețuri cum rar vezi

eMAG Black Friday 2020. Frigidere la prețuri cum rar vezi
12 Noi 2020   •   00:06

eMAG Black Friday 2020 frigidere. Magazinul online emag.ro sarbatoreste vineri, 13 noiembrie, cea de-a 10-a editie a evenimentului Vinerea Neagra.

Toate ofertele de Vinerea Neagra apar AICI.

eMAG a anuntat deja ca a 10-a ediție eMAG Black Friday 2020 vine cu numeroase premiere pentru clienți: pe 13 noiembrie, peste 4 milioane de produse vor avea reduceri totale de 300 de milioane de lei.

În ceea ce priveste electrocasnicele mari, emag.ro a anuntat ca scoate la vanzare, in total, 40.000 de astfel de produse.

Preturile sunt deja mici, inainte de eMAG Black Friday 2020, numeroase frigidere cu volum de peste 200 de litri putand fi cumparate de pe siteul emag.ro la preturi de sub 800 de lei.

eMAG Black Friday 2020 frigidere ieftine

1. Frigiderul cu doua usi Heinner HF-H2206A+, 205 l, Clasa A+, Iluminare LED, Rafturi sticla, H 143 cm, Alb.

Pretul este AICI.

Toate ofertele de Vinerea Neagra apar AICI.

Clasa energetica A+ - Beneficiezi de un consum optim de energie electrica si o super economie, in comparatie cu produsele din clasele inferioare.

Capacitate: 205L - Capacitate de incarcare suficienta pentru nevoile zilnice ale intregii familii.

Control mecanic cu termostat ajustabil - Setezi simplu si rapid temperatura din compartimentele de racire si congelare.

eMAG Black Friday 2020 frigidere clasa A+

3 rafturi din sticla pentru frigider - Ai compartimente spatioase si convenabile pentru toate nevoile tale si intotdeauna suficient spatiu.

Lumina moderna de tip LED, durabila si eficienta in privinta consumului de energie, asigura vizibilitate in orice colt al frigiderului.

Usa reversibila - Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific. Monteaza-le asa cum doresti si in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie.

Pretul este AICI.

eMAG Black Friday 2020 frigidere cu termostat

2. Frigider cu doua usi LDK LF 220, Capacitate 204 l, Clasa A+, H 143,5, Alb.

Pretul este AICI.

Toate ofertele de Vinerea Neagra apar AICI.

Frigiderul LDK LF 220, incadrat in clasa energetica A+ este o alegere excelenta in categoria sa, oferind un volum net al frigiderului de 166 litri, iar congelatorul de 40 litri, fiind ideal pentru persoanele singure sau familiile tinere.

Clasa energetica A+ asigura un consum optim si o economie de aproximativ 20% fata de produsele similare din clasa energetica A.

Cele 2 rafturi ale frigiderului, impreuna cu sertarul separat pentru legume-fructe, va garanteza pastrarea prospetimii si gustului lor, nealterat de celelalte alimente.

Rafturile sunt ajustabile astfel incat puteti sa va compartimentati zonele frigiderului in functie de nevoile dumneavoastra. Rafturile au o rezistenta ridicata ce o ofera o siguranta sporita, permitand plasarea de produse pana la o greutate de 20 kg.

eMAG reduceri frigidere cu capacitate peste 200 litri

In plus pe usa frigiderului veti gasi un compartiment pentru depozitarea sticlelor mari, iar in partea superioara veti regasi suporul pentru oua

Toate frigiderele LDK sunt prevazute cu un termostat intuitiv, avand rolul de a regla temperatura in functie de nevoi, precum si in functie de temperatura ambientala.

Nivelul de siguranta al frigiderului este asigurat de o garnitura a usii ce contine substante speciale, impiedicand patrunderea bacteriilor si formarea mucegaiului. Astfel, poti pastra alimentele in conditii de maxima igiena, practic prelungind durata de viata a prospetimii lor.

Pretul este AICI.

eMAG Black Friday 2020 frigidere cu usi reversibile

3. Frigider Albatros FA28N+, capacitate neta 205 L, clasa Energetica A+, alb.

Pretul este AICI.

Toate ofertele de Vinerea Neagra apar AICI.

Descriere:
Capacitate brută: 212 litri
Capacitate totală netă: 205 litri
Cap. netă frigider/congelator: 168/37 litri
4 rafturi de sticlă
3 balcoane pe uşă
Sertar pentru legume
Clasă energetică A+
Consum energetic: 215 kWh/an
Dezgheţare automată la frigider
Termostat reglabil
Uşi reversibile
Lumină interioară tip LED
Picioare reglabile

Pretul este AICI.

Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close