Antena 3 CNN Economic eMAG Black Friday electrocasnice. 4 oferte care clocotesc pe emag.ro

eMAG Black Friday electrocasnice. 4 oferte care clocotesc pe emag.ro

eMAG Black Friday electrocasnice. 4 oferte care clocotesc pe emag.ro
15 Noi 2018   •   14:35

eMAG Black Friday electrocasnice. Magazinul online emag.ro a publicat catalogul ce contine o serie de produse, inclusiv electrocasnice, ce vor putea fi cumparate la preturi reduse incepand de vineri dimineata, cand este Vinerea Neagra.

eMAG Black Friday electrocasnice – Toate ofertele apar AICI.

eMAG Black Friday 2018

In campania de Vinerea Neagra 2018 sunt incluse atat electrocasnice mari, cat si electrocasnice mici.

Iata cateva dintre reducerile anuntate deja de emag.ro:

eMAG Black Friday electrocasnice mari

 

1. Combina frigorifica Arctic model AK54305+, cu un volum de 291 de litri, clasa energetica A+, are o reducere de 33%, costand doar 599,99 lei.

Combina frigorifica Arctic este de culoare alba si are o inaltime de 181,4 cm.

Cu aceasta combina frigorifica din clasa energetica A+, cu rafturi ajustabile si cutie pentru legume si fructe, folosesti intr-un mod conventional spatiul necsar pastrarii alimentelor. In plus, dimensiunile reduse iti permit amplasarea produsului chiar si in spatiile restranse.

eMAG Black Friday electrocasnice – combine frigorifice

 

Compartimentul Fast Freeze Zone al congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Poate fi folosit pentru toate alimentele congelabile.    
      
De asemenea, combina frigorifica Arctic dispune si de Garden Fresh, un compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Astfel, alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata.

Oferta este AICI.

eMAG Black Friday electrocasnice – Toate ofertele apar AICI.

eMAG Black Friday electrocasnice – masini de spalat

 

2. Masina de spalat rufe Slim Arctic APL61012BDW0, cu o capacitate de incarcare de 6 kg, cu 1000 de rotatii pe minut, de culoare alba, din clasa energetica A+++, are o reducere de 55%.

Prin urmare, pretul este redus cu mai bine de jumatate, fiind de 499,99 lei.

Clasa energetica A+++ garanteaza cel mai mic consum de energie pe termen lung, comparativ cu produsele din clasa A+. In acest fel economisesti vizibil cu fiecare factura si protejezi mediul inconjurator.

eMAG Black Friday electrocasnice Arctic

 

Capacitatea de incarcare de 6 kilograme este capacitatea standard, perfecta pentru nevoile zilnice. 

Numarul de rotatii reprezinta viteza maxima de stoarcere pe care o poti alege pentru spalare, valoarea minima fiind de 400 de rotatii pe minut, valoarea maxima atingand 1000 de rotatii. 

Unghiul de deschidere de 170˚ al usii permite accesarea facila a interiorului cuvei.

Oferta este AICI.

eMAG Black Friday electrocasnice – Toate ofertele apar AICI.

eMAG Black Friday electrocasnice mici

 

3. In ceea ce priveste electrocasnicele mici, emag.ro a inclus in oferta o statie de calcat Tefal Liberty SV7020E0, cu o putere de 2200 W, 5,4 bari, jet de abur 290 g/min, abur variabil de 120 g/min, rezervor apa de 1,5 litri, sistem anti-calcar, de culoare albastra.

Reducerea este de 42%, iar pretul este unul foarte bun, statia de calcat costand numai 249,99 lei.

Statia de calcat fara boiler de la Tefal este combinatia perfecta intre performante remarcabile de calcat si confort. Liberty ofera sesiuni de calcat mai rapide in comparatie cu un fier de calcat cu abur traditional datorita aburului puternic si a rezervorului de apa detasabil si de dimensiuni mari, ce permite evitarea realimentarii constante a acestuia.  

eMAG Black Friday electrocasnice – statii de calcat

 

Cu statia de calcat fara boiler de la Tefal obtii sesiuni de calcat cu abur imbunatatite datorita rezervorului de apa detasabil, fara a face vreun compromis in ceea ce priveste performanta aburului. 

Aburul puternic si capacitatea mare a rezervorului de apa permit acestei statii de calcat sa livreze rezultate impecabile intr-un timp scurt. Datorita presiunii de 5,4 bari de la nivelul pompei si a jetului de abur puternic de 290 g/minut netezesti cu usurinta chiar si cele mai incapatanate cute. 

Statia de calcat fara boiler de inalta presiune este prevazuta cu o varietate de functii imbunatatite ce optimizeaza sesiunile de calcat, de la sistemul de blocare ce faciliteaza transportul si depozitarea in siguranta, la cartusul anticalcar ce ofera performante de lunga durata si o intretinere usoara a produsului.

Oferta este AICI.

eMAG Black Friday electrocasnice – Toate ofertele apar AICI.

eMAG Black Friday electrocasnice Philips

 

4. Un aspirator fara sac Philips PowerPro Active FC9532/09, 750 W, de 1,7 litri, Super Clean Air, de culoare rosie, are o reducere de 45% in campania eMAG Black Friday electrocasnice si costa numai 299,99 lei.

Aspiratorul este conceput sa atinga performanta maxima cu clasa de eficienta energetica A, inclusiv pe suprafețe dure.

Are un maner ergonomic foarte lung, ce confera o utilizare comoda. Designul extra lung iti ofera o raza de actiune mai ampla, astfel incat poti curata cu usurinta locurile greu accesibile.

eMAG Black Friday electrocasnice - aspiratoare

 

Tehnologia PowerCyclone 4 maximizeaza fluxul de aer si performanta separand murdaria din aer dintr-o miscare. Aceasta asigura rezultate remarcabile de curatare prin intermediul unor pasi extrem de eficienti: 

1) Aerul intra rapid in PowerCyclone datorita fantei de admisie aer drepte si netede. 
2) Orificiul curbat de trecere a aerului accelereaza aerul in sus in compartimentul ciclonic pentru a separa praful de aer.

Compartiment pentru praf este usor de golit, fiind conceput pentru a putea elimina praful fara a crea un nor de praf. Gratie formei sale unice si suprafetei netede, praful este colectat intr-o singura parte a recipientului si aluneca uniform in cosul de gunoi.

eMAG Black Friday electrocasnice ieftine

 

Capul de aspirare TriActive+ aplica 3 actiuni de curatare dintr-o singura miscare:

1) Curata eficient covorul datorita placutelor duzei de aspirare special concepute pentru a indeparta praful in profunzime 
2) Aspira cu usurinta obiecte mari datorita orificiului mare din fata 
3) Aduna praful si mizeria de pe langa mobila si pereti cu ajutorul celor 2 perii laterale.

Oferta este AICI.

eMAG Black Friday electrocasnice – Toate ofertele apar AICI.

×
Subiecte în articol: emag Black Friday
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close