Antena 3 CNN Economic eMAG cadouri pentru ea. 8 idei de Ziua Indragostitilor: pulovere la 8 lei, bluze superbe la 18

eMAG cadouri pentru ea. 8 idei de Ziua Indragostitilor: pulovere la 8 lei, bluze superbe la 18

eMAG cadouri pentru ea. 8 idei de Ziua Indragostitilor: pulovere la 8 lei, bluze superbe la 18
07 Feb 2019   •   13:41

eMAG cadouri pentru ea. Au mai ramas doar cateva zile pana la Ziua Indragostitilor, asa ca daca inca nu v-ati decis ce cadouri sa le oferiti partenerelor voastre, ar fi bine sa aruncati o privire pe lista de cadouri de la emag.ro, care are reduceri substantiale.

eMAG cadouri pentru ea – Toate ofertele sunt AICI.

In oferta sunt incluse haine, bijuterii, parfumuri, genti, cosmetice, produse de ingrijire, ceasuri sau accesorii.

Multe dintre produse sunt foarte ieftine.

eMAG cadouri pentru ea de Ziua Indragostitilor

1. Apa de parfum Versace Bright Crystal Absolu, pentru femei, de 90 de ml, are o reducere de 53% in campania eMAG cadouri pentru ea.

Apa de parfum Versace Bright Crystal Absolu este un parfum floral-fructat de dama. Bright Crystal Absolu a fost lansat in 2013. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. 

Notele de varf sunt yuzu, rodie si note de apa; 
Notele de mijloc sunt lotus, bujor, zmeura si magnolie; 
Notele de baza sunt ambra, mosc si lemn de mahon. 

Apa de parfum pentru femei Versace Bright Crystal Absolu este un parfum puternic aromat, cu componente din flori delicioase si din fructe gustoase. Parfumul intens si persistent este impletit cu o expresie a dragostei si a romantismului.

Parfumul a luat nastere prin combinarea unor tonuri aromate unice: rodie, zmeura si lotus sau de chihlimbar si mosc. O combinatie esentiala perfecta, care va insoti orice femeie pe parcursul intregii zile.

Versace Bright Crystal Absolu este o apa de parfum pastrata intr-un flacon roz, cu un capac mare original, in forma de cristal. Designul este unul de lux. 

Pretul este AICI.

eMAG cadouri pentru ea – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG cadouri pentru ea de Valentine's Day 

2. Cadourile cosmetice pot fi si ele alegerea perfecta pentru o doamna.

Setul Miss Sporty Fresh & Fabulous, alcatuit din tus de ochi, creion pentru sprancene, fond de ten, fard de pleoape, mascara, ruj de buze lichid, tratament pentru unghii si lac de unghii, are o reducere de 40% in campania eMAG cadouri pentru ea.

Tus de Ochi Miss Sporty Studio Lash 01 Extra Black, 3.5 ml - niciun look de party nu ar fi complet fara eyeliner, iar cu ajutorul acestui tus de la Miss Sporty ochii se pot contura pentru priviri seducatoare.
- Aplicator fin tip pensula ultra-precis;
- Defineste ochii dintr-o singura aplicare.

Creion pentru Sprancene Studio Lash Designer, 002 Medium, 0,28 g
Deoarece incadreaza fata, sprancenele sunt partea esentiala a unui aspect ingrijit. Cu ajutorul creionului pentru sprancene Studio Lash Designer se pot obtine sprancene perfect definite usor si rapid.

Formula catifelata va umple si contura golurile, iar sprancenele vor rezista pana la 12 ore. Fie ca se doreste un look natural sau dramatic, cu varful sau precis si retractabil doamna in cauza va avea control pentru a avea un machiaj profesionist.

Ruj de buze lichid Miss Sporty Matte to Last 24H, 200 Lively Rose, 3,7 ml. Rujul de buze lichid Matte to Last 24H de la Miss Sporty ofera un finisaj catifelat, delicat, in culori foarte intense – niciodata plictisitor!
Are o formula exclusiva, de o rezistenta indelungata, de pana la 24 de ore este rezistenta la sarut si la apa.

Iata caracteristicile sale:

- Culoare mata, senzatie matasoasa, catifelata;
- Culoare de o intensitate ridicata;
- Buze netede si cu aspect mat;
- Nu se estompeaza;
- Culoarea nu are aspect plat;
- Rezistenta indelungata: purtare de pana la 24 de ore;
- Rezistent la sarut si la apa;
- Formula este usoara & confortabila;
- Confort uimitor pe buze;
- Formula mentine senzatia de confort pe parcursul purtarii.

Tratament pentru unghii Miss Sporty 004 Gel Top, 8 ml
Top coat cu efect de gel pentru manichiura stralucitoare si rezistenta, ca de gel, fara lampa UV. Finish profesional ca la salon, obtinut in confortul propriei locuinte.

Lac de unghii Miss Sporty Lasting Color 552 Go for magic paradise, 7 ml. Lacul de de unghii Lasting Color ofera o manichiura perfecta si rezistenta.

- Stralucire ca de gel;
- Formula rezistenta – pana la 10 zile;
- Pensula MAXI pentru aplicare usoara.

Fond de ten Miss Sporty So Matte, 02 Medium, 30 ml. Fondul de ten matifiant are o formula anti-stralucire pentru un ten mat cu aspect natural, si lasa pielea sa respire pe toata durata zilei. Uniformizeaza perfect si acopera imperfectiunile. E potrivit pentru tenul mixt si gras.

Fardul de pleoape Miss Sporty Studio Quattro Eye Shadow 408 Smoky Rose, 5 g. Fardurile de pleoape Miss Sporty Studio Quattro Eye Shadow au 4 nuante complementare, care sa se potriveasca perfect.

Formule matasoase, cu pigmenti de culoare intensa si fragmente de perle stralucitoare, construiesc acel look dramatic cu efect de catwalk. Fi

Mascara Miss Sporty Studio Lash Instant Volume Black, 8 ml. De la volum instantaneu pana la cel mai dramatic look, genele sunt maximizate si in acelasi timp perfect separate si curbate.
Nu se intinde si nu incarca genele.

Pretul setului este AICI.

eMAG cadouri pentru ea – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG cadouri pentru ea Ziua Indragostitilor

3. Bijuteriile sunt, pentru multe femei, cadoul perfect de Ziau Indragostitilor. Emag.ro are reduceri la multe astfel de bijuterii.

De pilda, un pandantiv de aur alb cu 8 diamante, de culoare argintie, de la Dhamont, are o reducere de 76% in campania eMAG cadouri pentru ea.

Pandantivul este facut din aur alb de 14 karate si are 8 diamante.

Detalii:

Claritate diamant: SI 
Culoare diamant: H-I / I-J / J-K 
Decorat cu 8 diamante de 0.07 carate 
Greutate aur: 0.8 grame 

Pretul este AICI.

eMAG cadouri pentru ea – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG cadouri pentru ea Valentine's Day

4. Geanta crossbody cu aplicatie cu inima LOVE, de culoare roz prafuit, de la Tamaris, are o reducere de 64% in campania eMAG cadouri pentru ea.

Geanta in stil casual-elegant are lant si buzunare la interior. Are un compartiment, iar sistemul de inchidere este pe baza de capsa. 

Compozitia materialului la exterior: 90% poliester, 10% poliuretan.
Captuseala este 100% poliester.

Pretul este AICI.

eMAG cadouri pentru ea – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG cadouri pentru ea – produse de ingrijire personala

5. Peria rotativa BaByliss AS200E, 1000W, cu sistem de ionizare, perie 50 mm ceramica, 4 accesorii, 2 setari temperatura/viteza, Cool-Shot, geanta depozitare, de culoare neagra, are o reducere de 29% in campania eMAG cadouri pentru ea.

Peria rotativa Babyliss Ionic Airbrush are 4 accesorii si functie ionica cu ajutorul carora parul se aranjeaza simplu si rapid, cu rezultate ca la salon.

Peria rotativa de 50mm se foloseste pentru volum, capatul pentru indreptare si peria pentru finisare. Se poate obtine si o coafura lejera, naturala cu onduleuri fine si discrete.

Pretul este AICI.

eMAG cadouri pentru ea – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG cadouri pentru ea - haine

6. Cei care stiu marimile partenerelor de viata pot opta pentru haine, mai ales ca in magazinul emag.ro sunt zeci de mii de piese de imbracaminte, iar multe dintre ele au preturi foarte mici.

De exemplu, un cardigan de dama de la Liz Devy, de culoare gri, masura M, are o reducere de 9% si costa 8,19 lei.

Cardiganul este perfect pentru sezonul toamna-iarna, poate fi purtat fara probleme peste un tricou sau o bluza intr-o zi racoroasa. Are o tesatura fina si comfortabila, care contureaza lejer silueta pentru o potrivire perfecta intre stil si feminitate. 

Mansetele, cele doua buzunare false si nasturii colorati, fac ca acest articol sa fie usor de purtat in tinutele smart-casual.

Inchiderea se face cu nasturi.

Compozitie: 60% Bumbac, 40 % Polyester 

Pretul este AICI.

eMAG cadouri pentru ea – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG cadouri pentru ea - imbracaminte

7. Bluza fuchsia de dama pentru colanti, cu maneca scurta, de la M&S, are o reducere de 74% in campania eMAG cadouri pentru ea si costa numai 17,97 de lei.

Usoara si placut de purtat, este accesoriul perfect pentru aerobic, fiind usor asortata nu numai cu colanti dar si pantaloni sport de trening, trei sferturi sau scurti. 

Pretul este AICI.

eMAG cadouri pentru ea – Toate ofertele sunt AICI.

8. Pentru doamnele pasionate de stilul retro, rochie de ocazie Belsira, de culoare neagra, poate fi cadoul ideal de Valentine's Day.

In campania eMAG cadouri pentru ea, rochia are pretul redus cu 20%.

Rochia de culoare neagra are garnitura la baza fustei din buline albe. Este de lungime medie, cu decolteu rotunjit si fermoar discret la spate. Are inclusa o capa sic, asortata, cu buline si nasturei decorativi, imbracati. 

Rochia este fabricata din 80% poliester, 20% elastan.

Decolteul este rotunjit, iar sistemul de inchidere cu fermoar.

Pretul este AICI.

eMAG cadouri pentru ea – Toate ofertele sunt AICI.

Subiecte în articol: emag reduceri emag
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close