Antena 3 CNN Economic eMAG cadouri Ziua Indragostitilor. 8 daruri de vis pentru el si ea

eMAG cadouri Ziua Indragostitilor. 8 daruri de vis pentru el si ea

eMAG cadouri Ziua Indragostitilor. 8 daruri de vis pentru el si ea
11 Feb 2019   •   15:21

eMAG cadouri Ziua Indragostitilor. Au mai ramas doar 3 zile pana la Valentine's Day, asa ca daca nu ati cumparat inca un cadou pentru persoana iubita va venim in ajutor cu 8 idei.

eMAG cadouri Ziua Indragostitilor – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat ofertele si am descoperit numeroase produse care au preturi foarte atractive in aceasta campanie.

eMAG cadouri Ziua Indragostitilor - parfumuri

1. Un set Nina Ricci, Luna, pentru femei, alcatuit dintr-o apa de toaleta de 80 de ml si un ruj Fuschia Nina Ricci, are o reducere de 44% in campania eMAG cadouri Ziua Indragostitilor.

Luna de Nina Ricci este un parfum Oriental Vanilat de dama, lansat in 2016. Luna a fost creat de Christophe Raynaud si Marie Salamagne.

- Notele de varf sunt fructe mici salbatice, floare de portocal, lamaie verde si mandarina;
- Notele de mijloc sunt caramel, imortela, iasomie si para;
- Notele de baza sunt lemn de santal, vanilie de Madagascar, lemn dulce si mosc alb. 

Pretul este AICI.

eMAG cadouri Ziua Indragostitilor – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG cadouri Ziua Indragostitilor – cadouri pentru ea

2. Un set cadou DKNY Be Delicious, pentru femei, alcatuit dintr-o apa de parfum Be Delicious de 30 de ml si o apa de parfum Be Delicious Fresh, de 30 de ml, are o reducere de 50% in campania eMAG cadouri Ziua Indragostitilor.

DKNY Be Delicious este un parfum floral - fructat pentru femei. A fost lansat in 2004, creatorul acestui parfum fiind Maurice Roucel.

Notele de varf: grapefruit, castravete si magnolie;
Notele de mijloc: tuberoza, trandafir, lacramioare, violeta si mar verde;
Notele de baza: note lemnoase, ambra si lemn de santal.

DKNY Be Delicious Fresh Blossom este un parfum floral pentru femei.

A fost lansat in 2009. DKNY Be Delicious Fresh Blossom este un parfum jovial, adecvat pentru utilizarea de zi cu zi. 

Parfumul de flori va va aduce aminte nu numai de livada de mere a bunicilor, ci si de mirosul romantic de flori fructate. Este un parfum radiant, in care se amesteca vitalitatea si feminitatea, dar si blandetea.

Notele de varf: grapefruit, coacaze si caisa;
Notele de mijloc: lacramioare, trandafir si iasomie;
Notele de baza: note lemnoase si mar rosu.

Pretul este AICI.

eMAG cadouri Ziua Indragostitilor – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG cadouri Ziua Indragostitilor – cadouri romantice

3. Pralinele Mini Heart 42g Mon Cheri, fabricate in Polonia, pot fi cumparate la un pret excelent de pe emag.ro in campania eMAG cadouri Ziua Indragostitilor.

Ingrediente: Ciocolata 49% (zahar, masa de cacao, unt de cacao, emulgator (lecitina din soia), vanilina), zahar, cireasa intreaga (18%), lichior 13% (sirop de glucoza, apa, alcool, zahar, aroma), unt de cacao. 

Pretul este AICI.

eMAG cadouri Ziua Indragostitilor – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG cadouri Ziua Indragostitilor la reducere

4. Daca partenera dumnevoastra tine la silueta, atunci ii puteti face cadou un aparat pentru smoothieuri, minunatele bauturi usoare facute din fructe si legume care ne racoresc zilele calde de vara (un cadou cu atat mai inspirat cu cat iarna este pe sfarsite).

Un blender Oster Versa OBL104X, 1400 W, cu un volum de 1,9 litri, Turbo + pulse, de culoare negru/rosu, are o reducere de 70% in campania eMAG cadouri Ziua Indragostitilor.

Blenderul Oster Versa reprezinta combinatia perfecta intre putere, viteza mare de rotatie, precizie si performanta, dovedita pentru prepararea celor mai proaspete si sanatoase preparate. Gratie design-ului special al lamelor All-Metal Drive® extrem de solide, din otel inoxidabil, si a tehnologiei de proiectare a motorului de 1400 W si 28.000 de rotatii pe minut, Oster Versa se descurca excelent cu orice sarcini, oferind putere fara compromisuri pentru rezultate perfecte.

Oster Versa permite mixarea fructelor si legumelor intregi, fiind prevazut si cu un accesoriu pentru mixarea mai rapida a ingredientelor dense sau congelate. Fie ca doriti sa realizati sosuri cremoase, supe creme, smoothie-uri proaspete sau sa zdrobiti gheata pentru cocktail-uri, cu Oster Versa veti obtine puterea si precizia de care aveti nevoie.

Cu un motor puternic de 1400 W si 28.000 de rotatii pe minut, Oster Versa se descurca excelent cu toate sarcinile. Gratie sistemului de angrenaje din otel inoxidabil, All-Metal Drive®, mixeaza ingredientele perfect, oferind putere fara compromisuri pentru rezultate excelente.

Panoul de functii ofera 3 comenzi presetate pentru smoothie, supe sau sosuri. La viteza de procesare a setarii pentru “Supa”, ingredientele vor fi incalzite la aproximativ 80 ⁰C, pentru a prepara supe fierbinti, delicioase si proaspete din ingrediente crude. Optiunea “Smoothie” este ideala pentru bauturile cu gheata, in timp ce cu optiunea pentru “Sosuri” puteti prepara pesto, hummus, produse tartinabile, precum unt de arahide, ciocolata si multe altele.

Oster Versa permite mixarea fructelor si legumelor intregi, avand ca rezultat smoothie-uri si piureuri nutritive, ideale pentru o alimentatie sanatoasa. Instrumentul pentru mixare ajuta la procesarea mult mai rapida a ingredientelor dense sau congelate si previne formarea bulelor de aer. Utilizat prin orificiul din capac, instrumentul de mixare nu va atinge lamele in timpul rotirii acestora, gratie designului sau special.

Pretul este AICI.

eMAG cadouri Ziua Indragostitilor – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG cadouri Ziua Indragostitilor – cadouri pentru el

5. Daca partenerul dvs este pasionat de sport, atunci ceasul inteligent Apple Watch 3, GPS, cu o carcasa Space Grey Aluminium 42mm, Black Sport Band, poate fi alegerea ideala de Valentine's Day. 

Ceasul Apple are o reducere de 50 de lei in campania eMAG cadouri Ziua Îndrăgostiților.

Cu ajutorul acestui ceas oricine poate deveni mai activ si mai motivat. Acest ceas este practic un antrenor personal inteligent. Printre functiile sale se numara o aplicatie de ritm cardiac imbunatatita si organizarea playlisturilor favorite. De asemenea, are un GPS si un altimetru incorporat.

Poate fi luat in piscina sau un mare.

Cand proprietarul sau are nevoie de un imbold ca sa mearga inainte, ceasul ii da sfaturi inteligente de antrenament, precum si trofee.
    
Aplicatia Ritm cardiac tine un ochi pe puls, in vreme ce alte aplicatii de sanatate tin cont de apa consumata si de numarul de ore dormit.

Un alt avantaj este ca posesorul sau poate sa isi planifice din incheietura intreaga zi: apeluri, sa trimita mesaje, si primeasca notificari sau invitatii la intalniri.

Pretul este AICI.

eMAG cadouri Ziua Indragostitilor – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG cadouri Ziua Indragostitilor – tablete si gadgeturi

6. Dacă partenerul tău este pasional de gadgeturi, atunci ii poti oferi o tableta.

Tableta Huawei MediaPad T3 7, cu o diagonala de 7 inchi, Quad Core 1.3 GHz, 1GB RAM, 16GB, Space Gray, are o reducere de 34% in campania eMAG cadouri Ziua Indragostitilor.

HUAWEI MediaPad T3 7 ofera o experienta vizuala de exceptie. Lumea dvs. va arata incredibil tocmai prin intermediul ecranului vibrant de 7 inchi, cu un design ultra-ingust de 6,1 mm.

Acest dispozitiv va va surprinde si va va incanta cu forma si functionalitatea sa, la numai 8.6mm grosime si cantarind numai 245 de grame.

Simtiti aspectul puternic si elegant al HUAWEI MediaPad T3 7 prin carcasa sa proiectata dintr-o singura bucata de aluminiu anodizat.

Utilizati puterea ultimei generatii de WiFi de 2.4 si 5 Ghz ce va asigura fluxul de date. 

Pretul este AICI.

eMAG cadouri Ziua Indragostitilor – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG cadouri Ziua Indragostitilor - imbracaminte

7. Daca stiti care sunt marimile partenerului dvs, puteti opta pentru imbracaminte. Hainele au reduceri foarte mari pe siteul emag.ro in campania eMAG cadouri Ziua Indragostitilor.

De exemplu, o bluza cu imprimeu logo discret Levi's x Justin Timberlake, de culoare neagra, are o reducere de 66%.

Bluza este fabricata din bumbac 100% si are maneca lunga. Stilul este casual. Decolteul este la baza gatului.

Pretul este AICI.

eMAG cadouri Ziua Indragostitilor – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG cadouri Ziua Indragostitilor – echipamente sport 

8. In cazul in care iubitul dvs este pasionat de sport ii puteti darui o geanta in care sa isi puna echipamentul sportiv atunci cand merge la sala.

O geanta sport Nike Brasilia, Game Royal/Black, are o reducere de 23% in campania eMAG cadouri Ziua Indragostitilor.

Caracteristicile genții:

• Realizata din materiale rezistente la apa
• Compartimente interioare pentru bunurile pretioase
• Compartimente separate pentru echipamentul folosit si cel nefolosit
• Compartiment principal cu fermoar
• Manere duble pentru transport
• Bretea de umar ajustabila si detasabila
• Dimensiuni: 29 x 60 x 32
• Capacitate: 61 de litri
• Greutate: 450 g
 
Compozitie: 100% polyester.

Pretul este AICI.

eMAG cadouri Ziua Indragostitilor – Toate ofertele sunt AICI.

Subiecte în articol: emag emag reduceri eMAG.ro
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close