Antena 3 CNN Economic eMAG decoratiuni Craciun. Reduceri si de 70%, ornamente la doar 0,89 lei

eMAG decoratiuni Craciun. Reduceri si de 70%, ornamente la doar 0,89 lei

eMAG decoratiuni Craciun. Reduceri si de 70%, ornamente la doar 0,89 lei
15 Dec 2017   •   14:36
eMAG decoratiuni Craciun. Deoarece a mai ramas foarte putin timp pana la sarbatorile de iarna, emag.ro a lansat o campanie de reduceri la brazi de Craciun si la ornamente pentru decorarea locuintei.
 
eMAG decoratiuni Craciun – Toate reducerile sunt AICI.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG la decoratiuni de Craciun si am ales 10 produse care au preturi foarte bune.
 
In aceasta perioada, emag.ro are reduceri chiar si de 70% la decoratiuni de Craciun, iar unele produse costa sub 1 leu.
 

eMAG decoratiuni Craciun – figurine Mos Craciun

 
1. Un Mos Craciun muzical, cu saxofon si sac de cadouri, de 36 de cm, are o reducere de 65% in campania de reduceri eMAG decorariuni Craciun. Figurina este ideala pentru decorarea casei, a bradului de Craciun sau a ferestrei. Pretul este AICI.
 
eMAG decoratiuni Craciun – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG decoratiuni Craciun - cadouri

 
2. Un set de 4 cutii de cadouri decorative pentru Craciun, Maxx, de culoare albastra, beneficiaza de o reducere de 70% pe siteul emag.ro.
Pretul este extrm de mic: setul costa numai 0,89 lei.
 
Setul de 4 cutii decorative albastre pentru Craciun reprezinta o decoratiune exceptionala care completeaza imaginea unei atmosfere de Craciun. Casa va fi ca din povesti cand va fi impodobita cu aceste decoratiuni. Modelul este simplu si placut, potrivit cu orice fel de alte decoratiuni.
 
Descrierea produsului:
Culoare: albastra
Material: plastic
Brand: Maxx
Dimensiuni: 8 cm
Greutate: 10 g
 
Oferta este AICI.
 
eMAG decoratiuni Craciun – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG decoratiuni Craciun - figurine

 
3. Un set de 8 figurine cu magnet are o reducere de 67% in campania de reduceri eMAG decoratiuni Craciun.
 
Setul de 8 ornamente figurine cu magnet poate fi utilizat ca magneti de frigider, decor sau ornamente pentru bradul de Craciun. Setul contine un bradut, un om de zapada, un bastonas, un clopotel, o pasare, o stea, un cadou si un fulg de nea. Ca accesorii mai are in componenta si doi suporti metalici rotunzi pentru pahare, pe care pot fi agatati magnetii. Ornamentele sunt multicolore si sunt facute din metal. Dimensiunea este de 5 cm. Pretul este AICI.
 
eMAG decoratiuni Craciun – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG decoratiuni Craciun din lemn

 
4. O decoratiune ren din lemn de Craciun, cu dimensiunile 20x16cm, are o reducere de 66% in campania de reduceri eMAG decoratiuni Craciun. Este un mod placut de a decora casa pentru sarbatorile de iarna. Ornamentul este realizat integral din lemn. Pretul este AICI.
 
eMAG decoratiuni Craciun – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG decoratiuni Craciun - brazi

 
5. Un brad de Craciun artificial nordic inghetat cu varfuri albe, cu inaltimea de 180 de cm si suport cadou, are o reducere de 64% in campania eMAG decoratiuni Craciun.
 
Sarbatorile se apropie, si fiecare casa trebuie impodobita cu un frumos brad de Craciun. Bradul natural vine impreuna cu o serie de neajunsuri, de aceea bradul artificial este solutia ideala.
 
Crengile sunt dese, acele flexibile, se manevreaza usor, nu este necesara o intretinere aparte, iar raportul pret-calitate este unul bun. Acest model cu varfuri albe reprezinta o varianta frumoasa complementara a bradului nins, cu crengile inghetate.
 
De asemenea, seamana foarte bine cu pinul natural care are cetina inghetata cu zapada pe ea. Dispune de ace lungi de culoare inchisa intunecata, cu varfuri albe fermecatoare, impartite usor, care dau fluenta si volum pe crengi. Imita structura ramurilor de pin, iar acele lungi ii dau bradului naturaletea si farmecul desavarsit. Ramurile ramificate permit modelarea si impodobirea acestuia dupa preferintele fiecaruia.
Fiind vorba de brazi artificiali de inalta calitate, nu vor lasa ace prin toata casa si isi vor mentine aspectul ingrijit ani la rand.
 
Avantajele produsului:
- forma realiste si culori diversitate
- in toate dimensiunile
- usor de curatat
- ignifugant conform DIN 4102 B1
- potrivite pentru interior si exterior, decorare
- durata lunga de viata, reutilizabili
 
Pretul este AICI.
 
eMAG decoratiuni Craciun – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG decoratiuni Craciun – brazi artificiali

 
6. Un alt brad care ne-a atras atentia este bradul din fibra optica eNoelle, 3 culori, cu inaltimea de 180 de cm, care are o reducere de 63% in campania eMAG decoratiuni Craciun.
 
Inaltimea totala a bradului impreuna cu suportul este de 180cm. Este iluminat cu fibra optica 210 ramuri din PVC, prevazut cu suport  metalic si un adaptor, alimentare 220V ~  50Hz. Are lumini mixte de lumina calda colorate. Pretul este AICI.
 
eMAG decoratiuni Craciun – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG decoratiuni Craciun – brazi artificiali cu LED-uri

 
7. Un brad artificial cu 150 leduri integrate Michigan Premium LED, Royal Christmas, cu inaltimea de 150 de cm, are o reducere de 60% in campania de reduceri eMAG decoratiuni Craciun.
 
Descriere:
• Calitate premium
• Material PE/PVC/PP
• Aspect natural, incredibil de real
• Ramuri puternice
• Sistem de leduri cu lumina calda integrat
• Include un suport rezistent de otel
• Ambalare in cutie de carton robusta
• Material ignifug
• Inaltime (inclusiv suportul de metal) 150 cm/diametru 97 cm
• 630 ramuri
• 150 leduri
 
Pretul este AICI.
 
eMAG decoratiuni Craciun – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG decoratiuni Craciun – brazi artificiali verzi

 
8. Un pachet promotional alcatuit dintr-un brad artificial verde de 150 de cm beneficiaza de o reducere de 58% in campania de reduceri eMAG decoratiuni Craciun.
 
Acest model clasic de brad artificial verde a umplut deja sute de case si birouri cu magia sarbatorilor de iarna. Si nu e de mirare, avand in vedere design-ul elegant care simuleaza perfect aspectul unui brad traditional fara toate problemele si bataile de cap asociate acestuia.
 
Dar la fel cum un brad normal are nevoie de decoratiuni pentru a straluci, varianta sa artificiala are numai de castigat atunci cand este decorata cu bun gust. Din acest motiv bradul include o instalatie luminoasa cu 140 de becuri multicolore si un set de 16 globuri rosii.
 
Pe scurt, pachetul contine:
- bradul artificial verde cu cetina fina 150 cm
- instalatia luminoasa pentru Bradul de Craciun cu 140 beculete multicolore, 550cm lungime (cu fir verde)
- setul de 16 globuri rosii (4 rosii mate, 4 rosii lucioase, 4 rosii gliterate, 4 rosii sidefate)
 
Pretul este AICI.
 
eMAG decoratiuni Craciun – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG decoratiuni Craciun - decoratiune urs

 
9. O decoratiune urs de Craciun eNoelle, cu dimensiunile 31x25.5x57 cm, in culorile maro, alb si rosu, are o reducere de 57% in campania de reduceri eMAG decoratiuni Craciun. Este ideal ca decoratiune de masa. Pretul este AICI.
 
eMAG decoratiuni Craciun – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG decoratiuni Craciun – suporturi lumanari

 
10. O decoratiune de Craciun cu 4 suporturi de lumanari, Kaemingk, din conuri de brad, de 33 de cm, de culoare rosie, are o reducere de 57% in cadrul campaniei de reduceri de pe emag.ro. Cu ocazia sarbatorilor de iarna, puteti folosi decoratiunea intr-un stil elegant si modern. Contine elemente de décor artificiale: fructe de padure si conuri de pin. Pretul este AICI.
 
eMAG decoratiuni Craciun – Toate reducerile sunt AICI.
Foto: jill111 / pixabay.com 

×
Subiecte în articol: emag eMAG.ro reduceri emag emag reduceri
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close