Antena 3 CNN Economic eMAG electrocasnice. TOP 10 produse cu preturi reduse chiar si cu 65%

eMAG electrocasnice. TOP 10 produse cu preturi reduse chiar si cu 65%

eMAG electrocasnice. TOP 10 produse cu preturi reduse chiar si cu 65%
16 Iun 2017   •   16:26
eMAG electrocasnice. Magazinul online emag.ro desfasoara in aceasta perioada o mare campanie de reduceri eMAG la electrocasnice mari si mici.
 
eMAG electrocasnice – Toate reducerile sunt AICI.
 
Reducerile din cadrul campaniei Saptamana electrocasnicelor ajung chiar si la 65%.
 
In campanie sunt incluse frigidere, masini de spalat, aragaze, plite, aspiratoare, aparate de aer conditionat si numeroase electrocasnice mici.

Am analizat oferta si am ales 10 electrocasnice aflate la reducere acum pe emag.ro si care au preturi foarte atractive:


eMAG electrocasnice la reducere – combine frigorifice


1. Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8101 W Aqua, cu sistem No Frost, volumul de 319 litri, clasa de eficienta energetica A+, tehnologie al 6-lea Simt si dozator apa, cu inaltimea de 188,5 metri, are o reducere de 40% in cadrul campaniei de reduceri eMAG electrocasnice. Pretul este AICI.

eMAG electrocasnice la reducere - frigidere


2. Frigiderul Arctic AND296+, cu volumul de 278 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 162 de cm, are o reducere de 35%. Clasa energetica A+ ofera un consum optim de energie electrica si o economie substantiala, de 24%, fata de produsele similare din clasa A. Termostatul frigiderului Arctic este usor de folosit si permite reglarea rapida a temperaturii, in functie de nevoi si temperatura ambientala. Pretul este accesibil si poate fi gasit AICI.


eMAG electrocasnice la reducere – masini de spalat rufe


3. Masinile de spalat rufe sunt incluse si ele in campania de reduceri eMAG electrocasnice. De exemplu, masina de spalat rufe SLIM Star-Light WMS-610 A++, cu capacitatea de 6 kg si 1000 de rotatii de minut, clasa A++ de eficienta energetica si display LED, are o reducere de 38%. Pretul este AICI.

eMAG electrocasnice – Toate reducerile sunt AICI.


eMAG electrocasnice la reducere – cuptoare incorporabile


4. Un pachet promotional alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Hansa BOEI68162, de 65 de litri, cu 8 functii, grill, clasa A de eficienta energetica, din inox, si o plita incorporabila Hansa pe gaz, cu 4 arzatoare si aprindere electrica, fabricata tot din inox, are o reducere de 320 de lei. Pretul poate fi consultat AICI.


eMAG electrocasnice la reducere - aragaze


5. Aragazul Beko CSG52110DX, pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, dispozitiv de siguranta pentru plita, grill, rotisor si timer, de 50 cm, fabricat din inox, are o reducere de 30% in cadrul campaniei de reduceri eMAG electrocasnice. Arzatorul cu flacara, amplasat in partea superioara a cuptorului, este foarte practic si util la pregatirea gratarului, chiar si pentru paine prajita. Sistemul de siguranta va opri automat alimentarea cu gaz in cazul intreruperii accidentale a flacarii la plita in timpul functionarii. Pretul este AICI.


eMAG electrocasnice la reducere – masini de spalat vase


6. Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WBC 3B19 B, A+AA, cu 13 seturi si 5 programe, beneficiaza de una dintre cele mai mari reduceri la electrocasnice din cadrul campaniei de reduceri eMAG Saptamana electrocasnicelor. Pretul sau este redus cu 41% in aceasta perioada. Oferta este AICI.

eMAG electrocasnice – Toate reducerile sunt AICI.


eMAG electrocasnice la reducere - aspiratoare


7. Electrocasnicele mici sunt incluse si ele in campania de reduceri eMAG electrocasnice. Astfel, un Aspirator cu sac Gorenje de 1200 W, capacitatea de 3 litri, tub telescopic din metal si filtru HEPA, beneficiaza de o reducere de pret de 51%. Pretul este AICI.


eMAG electrocasnice la reducere - blendere


8. Un blender Star-Light Activo BG-350SS, 350 W, cu o viteza, capacitate de 0,6 litri, din inox, are o reducere de 65%. Motorul sau de 350W va permite sa procesati o gama larga de alimente rapid si eficient fara prea multe batai de cap, maruntind mai bine alimentele si obtinand astfel un amestec fin si cremos in cel mai scurt timp. Pretul este AICI.


eMAG electrocasnice la reducere – roboti de bucatarie


9. Robotul de bucatarie Philips HR7627/00, 650 W, bol cu capacitatea de 1,5 litri, doua viteze + Pulse, are o reducere de 32% in cadrul campaniei de reduceri eMAG electrocasnice. Tehnologia PowerChop este o combinatie intre forma lamei de taiere, unghiul de taiere si castronul interior, care ofera rezultate de tocare superioare atat pentru ingredientele moi, cat si pentru cele tari. Este, de asemenea, perfecta pentru prepararea piureurilor si pentru amestecarea aluaturilor pentru prajituri. Pretul este AICI.


eMAG electrocasnice la reducere – aparate de aer conditionat


10. Si, deoarece vara este aici si temperaturile sunt tot mai ridicate, emag.ro a inclus in campania de reduceri eMAG electrocasnice si aparate de aer conditionat. Astfel, aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12SL++ Inverter, 12000 BTU, clasa de eficienta energetica A++, cu display LCD, sistem Auto Restart si Autodiagnoza, are o reducere de 30%. Oferta este AICI.

eMAG electrocasnice – Toate reducerile sunt AICI.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close