Antena 3 CNN Economic eMAG face din curățenia de primăvară o plăcere. 4 aspiratoare bune sub 300 de lei

eMAG face din curățenia de primăvară o plăcere. 4 aspiratoare bune sub 300 de lei

eMAG face din curățenia de primăvară o plăcere. 4 aspiratoare bune sub 300 de lei
20 Feb 2017   •   14:42
Au mai rămas mai puțin de 10 zile până la sosirea primăverii, așa că mulți dintre noi p să se gândească la zilele senine, dar încă răcoroase, cu soare blând, când prin parcuri vor apărea primii ghiocei. Deoarece mai sunt doar câteva zile până la 1 martie, e timpul să ne gândim și la curățenia de primăvară: magazinul online emag.ro vă vine în ajutor cu o serie de reduceri eMAG extrem de avantajoase la aspiratoare.
 
Reducerile eMAG la aspiratoare sunt și de 50%, astfel încât numeroase aparate electrocasnice pot fi cumpărate la jumătate de preț în această perioadă.
 
Iar multe aspiratoare au prețuri sub 300 de lei.
 
Iată cele mai interesante reduceri eMAG la aspiratoare:
 
1. Un aspirator cu sac Heinner EcoPower HVC-P1200BK, 4 l, tub telescopic, 1200 W, HEPA, are o reducere de 45% și costă 169,07 lei.
 
Puterea mare de absorbție îl face perfect pentru curățarea covoarelor și a pardoselii din lemn, iar accesoriul pentru spații înguste vă permite să aspirați murdăria din locurile cele mai greu accesibile.
 
În plus, filtrul HEPA asigură reținerea celor mai fine impurități din aer și a alergenilor.
 
Puterea de aspirare la nivelul periei este de peste 260W, ceea ce asigură o aspirare ușoară, rapidă și eficientă a prafului și murdăriei, indiferent de suprafața pe care este folosit. Vr fi aspirate și reținute până la 99,97% dintre particulele mai mari de 0,3 microni, diminuând riscul crizelor de astm, rinitelor alergice, conjunctivitelor alergice sau altor tipuri de alergii.
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
Întreaga listă de reduceri eMAG aspiratoare este disponibilă AICI.

eMAG are reduceri uriașe la aspiratoare Samsung

 
2. Un aspirator cu sac Samsung VCC52E5V36, 1500 W, 2.5 litri, tub telescopic din metal, filtru Micro Cyclone, are o reducere de 30% și costă 256,83 lei.
 
Aspiratorul este ușor de golit, nemaifiind nevoie să vă aplecați pentru a arunca praful acumulat. Doar răsuciți și goliți fără a exista riscul să împrăștiați praful.
 
Puterea de aspirare slăbește treptat, pe măsură ce sacul de praf se umple. Totuși, dat fiind că particulele mari și grele de praf sunt colectate inițial în Filtrul vârtej, se asigură mai mult spațiu în sacul de praf, ceea ce permite menținerea unei puteri de aspirare considerabile.
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
Întreaga listă de reduceri eMAG aspiratoare este disponibilă AICI.

eMAG are reduceri mari la aspiratoare Heinner

 
3. Un aspirator fără sac Heinner HVC-V800PP, 1200 W, 2 l, Tub telescopic din metal, Filtru HEPA, are o reducere de 20% și costă 279,99 lei.
 
Caracteristici principale:
- Sistem ciclonic cu recipient praf de 2L
- Tijă telescopică din metal
- Filtru HEPA & set de accesorii
- Putere de absobție: >190W
- 1 perie de praf
- Accesoriu 2 în 1 pentru spații înguste
- Perie pentru canapea
- Recipient praf: 2L
- Retragere automată cablu de alimentare
- Lungime cablu de alimentare: 4.5m
- Putere: 1200W
- Alimentare: 220-240V, 50-60Hz
- Nivel de zgomot: <79dB
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
Întreaga listă de reduceri eMAG aspiratoare este disponibilă AICI.

eMAG - aspiratoare bune sub 300 de lei

 
4. Un aspirator cu sac Dirt Devil Beat 2.1, 800 W, 1.5 l, 4 accesorii, Filtru HEPA, are o reducere de 50% și costă 262,79 lei.
 
Aspiratorul Beat 2.1 are un design special al compartimentului pentru praf ce dispune de un profil unic cu striații, care permite desfacerea uniformă a sacului, asigurând menținerea performanței de aspirare, chiar și pe măsură ce sacul se umple cu praf. De asemenea, aparatul este prevăzut și cu un instrument flexibil pentru spațiile înguste.
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
Întreaga listă de reduceri eMAG aspiratoare este disponibilă AICI.

×
Subiecte în articol: eMAG.ro emag reduceri emag.ro reduceri emag
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close