x close

eMAG pune la vânzare peste 7 milioane de măști de protecție, fără adaos comercial

09 Apr 2020   •   12:39
eMAG pune la vânzare peste 7 milioane de măști de protecție, fără adaos comercial

eMAG măști de protecție. eMAG.ro scoate la vânzare peste 7 milioane de măști de protecție începând de joi, 9 aprilie.

Prețul unei cutii de 50 de măști este de 146,83 de lei, cu 100 de lei mai puțin decât ieri.

Pentru că interesul este foarte mare, se poate comanda doar un set de măști per client. Clienții pot comanda produsul fără adaos comercial. Măștile sunt disponibile în seturi de 50 de bucăți.

Oferta este AICI.

eMAG măști de protecție preț

Pentru că interesul este extrem de mare, dar și în scopul prevenirii revânzării la preț crescut, comenzile sunt limitate la o cutie pentru fiecare client.

Având în vedere stocurile actuale, prețul fără adaos este de 146,83 de lei și va fi actualizat săptămânal, lunea și joia, pe baza costului mediu ponderat de la fiecare aprovizionare, afișat transparent în pagina produsului, mai anunță compania.

Toate măștile la preț redus sunt AICI.

“Începând de azi, setul de măști simple cu trei pliuri este disponibil la eMAG și poate fi livrat rapid, în orice localitate. Ne dorim ca fiecare român să aibă acces la măsuri de protecție de bază, astfel că am decis să vindem fără profit acest produs. Fără a fi specializați în această categorie de produse, am învățat și ne-am adaptat, din mers, astfel încât să putem veni în întâmpinarea unei nevoi pe care oamenii o au în aceste zile și care vizează sănătatea publică”, a spus Iulian Stanciu, CEO eMAG.

eMAG măști de protecție fără adaos comercial

Primul transport de măști destinat vânzării a sosit ieri pe aeroportul Henri Coandă cu un avion Boeing 787, iar următorul transport va fi disponibil la vânzare începând de duminică. 

Necesarul pentru cei care se luptă cu pandemia COVID-19 – medici, jandarmi sau militari- a fost prioritizat, primele cantități au fost distribuite prin programul Donează pentru linia întâi, organizat de Banca Transilvania, Mobexpert, Bitdefender și eMAG, iar acum eMAG începe să vândă pentru toți clienții.

Toate măștile la preț redus sunt AICI.

eMAG măști de protecție - plata online cu cardul, recomandată

În această perioadă, pe fondul prevenirii infecției cu COVID-19, eMAG recomandă clienților să urmeze îndeaproape anunțurile autorităților și să efectueze plata online cu cardul, evitând astfel plata cu cash.

Pentru a-și proteja angajații și clienții, eMAG a luat un set de măsuri pe care le adaptează în funcție de evoluția situației și de recomandările autorităților. Astfel, tuturor angajaților de la depozite li se ia temperatura de două ori pe zi și poartă mănuși și măști, în timp ce toate spațiile de lucru, de la aprovizionare la livrare, inclusiv mașini, sunt dezinfectate periodic și zonele comune sunt dotate cu dezinfectanți pe bază de alcool 80%.

De asemenea, curierii poartă mască și mănuși, livrează coletele fără contact și sunt instruiți cum să se protejeze pe ei și pe cei din jurul lor, iar consolele easybox sunt dezinfectate la fiecare alimentare.

Toate măștile la preț redus sunt AICI.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati