Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 aparate de aer conditionat si la 1.000 de lei, ca sa tii piept caniculei

eMAG reduceri. 3 aparate de aer conditionat si la 1.000 de lei, ca sa tii piept caniculei

eMAG reduceri. 3 aparate de aer conditionat si la 1.000 de lei, ca sa tii piept caniculei
04 Iul 2019   •   12:51

eMAG reduceri aparate de aer conditionat. Vremea a devenit caniculara in ultimele zile in buna parte din tara, temperaturile ajungand chiar si pana la 36-37 de grade Celsius. Din fericire, emag.ro are reduceri substantiale la aparate de aer conditionat.

eMAG reduceri aparate de aer conditionat – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta eMAG si am identificat mai multe aparate de aer conditionat care au preturi reduse si care beneficiaza in plus si de vouchere prin programul Rabla pentru electrocasnice. 

Astfel, pretul lor scade si mai mult daca cei care le cumpara dau la schimb un aparat electrocasnic vechi. Iar unul dintre aparatele de mai jos are prin Rabla pentru electrocasncie un pret cu adevarat excelent, de 999,99 lei.

eMAG reduceri aparate de aer conditionat Beko

1. Un aparat de aer conditionat Beko 12000 BTU, clasa A++ de eficienta energetica, ce are functie de incalzire, Kit instalare inclus, 2 filtre densitate mare, filtru Silver Ion, Bio filtru, Zone Follow, R32, BRVPG120, are o reducere de 37% in campania eMAG reduceri aparate de aer conditionat.

In plus, deoarece face parte din clasa energetica A++, cei care o achizitioneaza primesc un voucher de 400 de lei prin programul Rabla pentru electrocasnice.
 
Aparatul de aer conditionat de la Beko BRVPG120 iti asigura o atmosfera placuta in locuinta indiferent de anotimp. Face parte din clasa de eficienta energetica A++, cu o capacitate de racire performanta si felxibilitate de folosire atat in timpul verii pentru a raci aerul, cat si in timp iernii pana la -10 grade Celsius pentru a incalzi aerul. Este dotat cu functii care asigura autocuratarea aparatului, selectia automata a modalitatii optime de functionare, Timer 24h care iti permite programarea aparatului pentru oprire sau pornire. 

eMAG reduceri aparate de aer conditionat clasa A++

Kit-ul de instalare inclus in pachet contine:

- Teava de cupru - 3 m

- Izolatie termica

- Furtun evacuare condens

- Banda de matisat

- Banda izolatoare

- Inel de protectie din plastic Performanta -10C

Iarna nu trebuie sa-ti faci griji din cauza temperaturilor joase. Aparatul de aer conditionat iti asigura caldura in casa si performante optime, chiar daca afara sunt temperaturi de pana la -10C. 

ZoneFollow - Prin senzorul din telecomanda aerului conditionat, functia Zone Follow va detecta temperatura din jurul tau, astfel incat aparatul de aer conditionat iti va asigura confortul si temperatura de care ai nevoie, exact in zona din camera in care te afli. 

eMAG reduceri aparate de aer conditionat prin programul Rabla pentru electrocasnice

SelfClean - Te vei bucura de un aer curat in casa datorita functiei Self Clean. Aceasta functie impiedica formarea bacteriilor si a mucegaiului. Atunci cand aparatul este oprit din modul "racire" sau "incalzire", acesta va continua sa functioneze la o putere foarte mica, astfel incat apa de condens sa se evapore. In acest mod se previne formarea mucegaiului. 

Heating +8C - Aceasta functie iti mentine temperatura din incapere peste 8C. In plus, daca setezi in interiorul camerei o temperatura cat mai apropiata de cea exterioara, poti economisi energie. 

Auto Restart - Nu trebuie sa-ti faci probleme daca intampini o pana de curent. Cand acesta revine, aerul conditionat va reporni automat cu setarile anterioare. 

Sleep Mode - Asigura un mod de functionare economic prin racirea sau incalzirea treptata a atmosferei, care se va stabiliza intr-un interval de 2 ore. 

Auto Swing - Functia regleaza automat directia fluxului de aer, in sus sau in jos, asigurand diferente minime ale temperaturii intre diferite zone ale incaperii, creand astfel un mediu ambiant placut si racoros. 

Functie Dezghetare - In timpul modului "Incalzire", unitatea exterioara se va dezgheta automat pentru a-si creste eficienta. Aceasta procedura dureaza intre 2-10 minute. In timpul acesta ventilatorul se opreste, iar dupa terminarea dezghetarii, se revine automat la modul incalzire. 

eMAG reduceri aparate de aer conditionat ieftine

Functie Dezumidificare - In perioadele ploioase sau in situatia unei atmosfere umede, aceasta functie asigura dezumidificarea mediului ambiant la un nivel optim, fara a activa functia de racire. 

Display Digital - Aparatul de aer conditionat este prevazut cu afisaj electronic LED pe care il poti controla cu usurinta din telecomanda. Display-ul digital creeaza un climat confortabil ideal in camera cu un sistem de selectare a modului de afisare vizibil sau ascuns, astfel incat sa aveti o noapte de somn linistita si sa va treziti complet odihnit si gata de o noua zi. 

Auto Changeover - Aerul conditionat selecteaza automat modalitatea optima de functionare in functie de temperatura din interiorul camerei. 

Functie Incalzire - Cu ajutorul functiei si a modului High (maxim) poti incalzi o incapere rapid si eficient si poti inlocui cu succes centrala termica in primele zile de toamna. 

Functie Jet Incalzire - Cu ajutorul functiei si a modului Turbo poti incalzi o incapere rapid si eficient si poti inlocui cu succes centrala termica in primele zile de toamna. 

Functie Jet Racire - Poti seta cu ajutorul functiei Jet Racire si a modului Turbo temperatura ambientala ideala in camera, chiar daca afara temperatura poate ajunge pana la 48C. Aparatul de aer conditionat recircula aerul existent in incapere, racindu-l in prealabil, astfel nu vei avea grija prafului, bacteriilor si mirosurilor din aerul de afara. 

Timer 24h - Programeaza momentul de oprire sau pornire automata a aparatului, astfel asiguri atat un mediu placut cat si o functionare economica.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri aparate de aer conditionat – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri aparate de aer conditionat Tesla

2. Aparatul de aer conditionat TESLA, 12000 BTU, clasa A++ de eficienta energetica, functie de incalzire, TA36FFML-1232IA, R32, are o reducere de 30% in campania eMAG reduceri aparate de aer conditionat.

In plus, aparatul beneficiaza de un voucher de 400 de lei prin programul Rabla pentru electrocasnice, si are o garantie de 5 ani.

Procesul de curatare fara efort - Aceasta functie activeaza un proces in 3 etape: in timpul racirii apa condensata colecteaza praful de pe fante. Unitatea interioara este apoi uscata prin incalzire si in cele din urma, modul ventilator indeparteaza umezeala ramasa, mentinand unitatea uscata si impiedicand reproducerea bacteriilor. 

Control climatic Inovator si intuitiv - Un senzor de temperatura incorporat in telecomanda determina aparatul de aer conditionat sa regleze automat programul de functionare. Aceasta caracteristica ofera o metoda inteligenta si independenta de mentinere a temperaturii optime in incapere. 

eMAG reduceri aparate de aer conditionat eficiente energetic

Dupa finalizarea racirii sau dezumidificarii, aparatul de aer conditionat activeaza functia antifungica pentru a preveni cresterea ciupercilor si a bacteriilor daunatoare si pentru a mentine un mediu sanatos si placut. 

Monitorizare automata si intretinere - Aparatul de climatizare este capabil sa monitorizeze operatiile anormale selectate si sa identifice automat piesele defecte. In acest fel, va afisa un cod de eroare pe ecran, facand mentenanta eficienta si economica. 

O foaie galvanizata si sase straturi de acoperire anti rugina asigura ca unitatea exterioara a aparatului de aer conditionat isi mentine un aspect placut, chiar si dupa expunerea prelungita la lumina soarelui si a ploii. 

Treceti rapid la rece sau confortabil - Functia turbo activeaza racirea rapida sau incalzirea prin cresterea cantitatii si vitezei fluxului de aer pentru a atinge temperatura dorita.

Tehnologie inteligenta pentru somn linistit - Aparatul de climatizare creste sau reduce automat temperatura cu 1° C in primele 2 ore inainte de a deveni constanta pentru a completa tiparele de temperatura ale corpului uman in timpul somnului si a evita supraincalzirea sau racirea in timpul noptii. 

eMAG reduceri aparate de aer conditionat la oferta

Confort la atingerea unui buton - O telecomanda usor de utilizat, cu un design simplu si usor de folosit, care permite activarea usoara a tuturor functiilor. Include un afisaj digital pentru o intelegere directa a setarilor, a programelor curente si a modificarilor in timp real. 

Afisajul unitatii este ascuns in interiorul panoului, mentinand un aspect simplu si elegant care va completeaza alegerea de design interior.

Afisajul cu LED-uri este usor de accesat, dar este ascuns pentru o atractie estetica maxima. 

Un sistem avansat, complet de control DC asigura viteza motorului si reglarea in timp real a fluxului de agent frigorific, ca raspuns la mediul schimbator. Acest lucru inseamna ca aparatul de aer conditionat ruleaza intotdeauna la cea mai mare economie de energie cu o eficienta maxima de racire / incalzire. 

Un filtru lavabil curata efectiv poluarea interioara si praful, purificand aerul si minimizeaza mirosurile si alergenii. Filtrul este usor de indepartat si spalat pentru o modalitate rentabila si eficienta de a mentine confortul si igiena acasa sau la locul de munca. 

Turbina eoliana cu diametru mare si designul optimizat al ventilatorilui creeaza o zona de circulatie interna mai mare pentru a reduce separarea fluxului de aer la iesire, generand mai mult aer si mai putin zgomot ce nu deranjeaza. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri aparate de aer conditionat – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri aparate de aer conditionat Samsung

3. Aparatul de aer conditionat Samsung Maldives 12000 BTU, clasa A++ de eficienta energetica, functie de incalzire, Filtru 3 Care‎ Auto Clean, 2-Step Cooling, AR12RXFPEWQNEU, R32, de culoare alba, are o reducere de 28% in campania eMAG reduceri aparate de aer conditionat.

El beneficiaza si de un voucher de 400 de lei prin programul Rabla pentru electrocasnice.

Un Digital Inverte 8-Pole eficient energetic mentine temperatura dorita fara a se opri si a porni in mod frecvent. Astfel, consuma mai putina energie si te ajuta sa pastrezi confortul pentru perioade mai lungi de timp.

Modul de racire rapida raceste mult mai rapid prin functionarea compresorului la nivel maxim cu cea mai rapida viteza a ventilatorului timp de 30 de minute. Digital Inverter 8-POLE ajunge, de asemenea, rapid la Hz maxim cand porneste.

3 Care Filter mentine aerul curat si interiorul aparatului curat. Pe langa captarea prafului, elimina pana la 99% din anumiti virusi, bacterii si alergeni, deoarece acestia trec printr-o plasa densa de filtru.

Mentine o temperatura racoroasa confortabila.

eMAG reduceri aparate de aer conditionat Samsung Maldives

Modul 2 Step Cooling incepe sa raceasca rapid aerul utilizand modul Fast Cool. Apoi trece automat la modul Comfort Cool pentru a mentine temperatura dorita, astfel incat nu este nevoie sa tot schimbi setarile.

Cu tehnologia Triple Protector Plus, functioneaza in cele mai dificile medii. Previne supraincarcarea, fara un stabilizator de tensiune separat, are un strat anticoroziv si poate suporta temperaturi extrem de mari.

Modul Good Night creeaza climatul dorit pentru un somn bun. Cu ajutorul controlului temperaturii, te simti confortabil, astfel vei adormi rapid, vei dormi adanc si te vei trezi revigorat.

Control automat al temperaturii - Modul automat de schimbare selecteaza automat modul de functionare (racire sau incalzire) necesar pentru a mentine temperatura setata. Astfel, te vei putea bucura de un mediu confortabil in mod constant, fara a schimba continuu setarile.

Cand aparatul de aer conditionat este oprit, functia Auto Clean ruleaza automat un ventilator pentru a indeparta praful si umiditatea din schimbatorul de caldura. Astfel ramane curat si uscat, fapt ce previne inmultirea bacteriilor si a mucegaiului.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri aparate de aer conditionat – Toate ofertele sunt AICI.

Subiecte în articol: emag eMAG.ro emag reduceri
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close