Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 combine frigorifice cu livrare pana in casa, mai ieftine si cu 35%

eMAG reduceri. 3 combine frigorifice cu livrare pana in casa, mai ieftine si cu 35%

eMAG reduceri. 3 combine frigorifice cu livrare pana in casa, mai ieftine si cu 35%
24 Mai 2020   •   14:35

eMAG reduceri combine frigorifice. Magazinul online eMAG are oferte foarte bune in aceasta perioada la combine frigorifice de la branduri precum Beko, Samsung, Star-Light etc.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

De asemenea, aceste combine frigorifice beneficiaza si de livrare pana in casa, iar unele dintre ele primesc o extra-reducere de 10% in cadrul campaniei.

Reducerile ajung pana la 35%.

eMAG reduceri combine frigorifice Beko

1. Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZXP, 354 l, Clasa A+, NeoFrost, Ion Guard, EverFresh+, Active Odour Filter, H 201 cm, Inox Antiamprenta, are o reducere de 32% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.

Clientii beneficiaza si de livrare pana in casa.

Pretul este AICI.

O combina frigorifica incapatoare si complet echipata, Beko RCNA400E20ZXP reprezinta o combinatie perfecta de tehnologie si spirit practic. Modelul beneficiaza atat de tehnologia NeoFrost, cat si de compartimentul Everfresh+. 

Tehnologia NeoFrost, prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost asigura cele mai bune conditii de conservare pentru alimentele tale. Totul, intr-o clasa superioara de eficienta energetica. 

Compartimentul Everfresh+ prelungeste durata de viata a fructelor si legumelor si le pastreaza proaspete pana la 30 de zile prin intermediul curentilor de aer si prin reglarea umiditatii interioare. Acest model vine echipat si cu un filtru din carbon antimiros care se va asigura ca alimentele tale isi vor pastra mereu savoarea, dar si cu un sistem de control digital. 

Compartimentul special EverFresh+ a fost proiectat pentru pastrarea prospetimii legumelor si verdeturilor pana la 30 de zile. Acesta regleaza nivelul umiditatii la interior, prin designul constructiv al sertarului si prin intermediul curentilor de aer, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare, de pana la 3 ori mai mult fata de frigiderele obisnuite.

Tehnologia NeoFrost, prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost, asigura cele mai bune conditii de conservare, intr-o clasa superioara de eficienta energetica. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor ventilati de aer ce actioneaza independent. 

eMAG reduceri combine frigorifice clasa A+

Ion Guard - Aceasta functie neutralizeaza bacteriile si microorganismele care genereaza mirosuri neplacute in interiorul frigiderului. Aerul din interiorul aparatului este mentinut curat si astfel alimentele pot fi pastrate pentru o perioada mai lunga de timp. 

Active odour filter - Filtrul activ de carbon elimina mirosurile neplacute, la circularea aerului in interiorul frigiderului, asigurand totodata un nivel ridicat de igiena prin reducerea riscului aparitiei bacteriilor. 

LED lighting - Asigura iluminarea optima, fara a incarca factura la energie electrica. Iluminare economica si performanta. 

Door open buzzer - Avertizarea sonora se activeaza in cazul in care usa frigiderului ramane deschisa mai mult de un minut. 

XXL Bottle Holder - Raft special pentru sticlele si recipientele cilindrice de dimensiuni mari. 

Bottle Rack - Suport cromat pentru sticle. 

Usi reversibile - Directia in care se deschid usile frigiderului poate fi schimbata, in functie de restrictiile spatiului. Usile pot fi montate in partea stanga sau in dreapta datorita designului inovativ si a balamalelor laterale suplimentare. 

eMAG reduceri combine frigorifice cu livrare pana in casa

Display touch control - Afisajul electronic permite setarea temperaturilor interioare din compartimentele racitor si congelator, cat si programarea modului de functionare dorit. 

Compartiment 0°C - Compartiment cu temperatura de Zero Grade, ideal pentru carne proaspata, peste si alimente cu o durata de viata mai scurta. Perfect pentru alimentele perisabile. 

Cooling Fan - Datorita ventilatorului montat in compartimentul racitor, aerul rece va fi distribuit uniform in interiorul aparatului si, totodata, va asigura performante mai bune de racire. 

Rafturi Safety Glass - Rafturile din sticla securizata sunt rezistente pana la 25 kg si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil. 

Raft usa superior cu capac pentru branzeturi - Branzeturile tale preferate au un loc special in frigiderul tau. Pastreaza-le in conditii optime in raftul superior cu capac special destinat branzeturilor si astfel te vei bucura de savoarea lor o perioada indelungata. 

eMAG reduceri combine frigorifice ieftine

Functie congelare rapida - Iti permite congelarea preparatelor preferate uniform si intr-un timp scurt. 

Compartiment congelare rapida - Ventilatorul suplimentar plasat la nivelul celui mai inalt raft asigura circularea aerului rece si actioneaza rapid asupra alimentelor. Timpul de congelare este redus cu 10% fata de rafturile inferioare. 

Functie racire rapida - Tehnologia de racire rapida permite racirea bauturilor in doar 15 minute. 

Eficienta energetica A+ - Aparatele frigorifice din clasa energetica A+ consuma cu pana la 24% mai putina energie electrica decat produsele similare din clasa A. 

Termostat reglabil - Sistemul de racire functioneaza impecabil cu un consum minim de energie iar temperatura poate fi reglata cu ajutorul unui termostat aflat la indemana si bine pozitionat pentru a nu fi actionat din greseala.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Samsung

2. Combina frigorifica Samsung RB34K6032SS/EF, 344 l, Clasa A++, Full No Frost, Compresor Digital Inverter, Display, H 191 cm, Inox, beneficiaza de o reducere de 14% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.

In plus, la achizitionarea ei clientii beneficiaza si de o extra-reducere de 10%, precum si de livrare pana in casa.

Pretul este AICI.

Combina are mai mult spatiu interior de stocare fata de o combina frigorifica obisnuita, precum si dimensiuni externe conventionale. Ai suficient spatiu pentru a-ti depozita cumparaturile, este mai usor sa pastrezi totul organizat si sa gasesti repede ceea ce ai nevoie.

Compresor Digital Inverter - ajusteaza automat viteza in functie de necesitatea de racire a alimentelor din interior pe 7 niveluri. Astfel, consuma mai putina energie, minimizeaza zgomotul si reduce uzura pentru o performanta indelungata.

Fresh Zone pentru carne si produse din peste - Sertar special creat pentru pastrarea carnii si a produselor din peste, acestea sunt pastrate la o temperatura optima, astfel incat sa isi pastreze savoarea si textura originala.

Racire si congelare rapida - Performanta de racire intensa si rapida la o atingere de buton. Power Cool raceste rapid alimentele si bauturile, in timp ce Power Freeze este extraordinar pentru congelare si crearea rapida a ghetii.

eMAG reduceri combine frigorifice clasa A++

LED mood lighting - Sistemul de iluminare LED creeaza o lumina calda, de ambient, pentru bucatarie. Aceasta poate fi folosita si pentru iluminare interioara pentru a te ajuta sa gasesti alimentele rapid si usor.

Raceste uniform fiecare colt - Sistemul de racire All-around raceste frigiderul in mod egal de la un colt la altul. Aerul rece este suflat prin multiplele duze aflate la fiecare nivel al raftului, pentru a mentine o temperatura constanta, iar mancarea sa ramana proaspata.

Fara inghetare si acumulare de gheata - Tehnologia No Frost mentine o temperatura constanta in fiecare colt al frigiderului, ceea ce previne inghetarea si acumularea de gheata. Raceste si mai rapid, creste durabilitatea sistemului de racire si evita consumul de energie electrica la dezghetare.

Usa premium din otel inoxidabil - Designul usii premium din otel inoxidabil iti imbunatateste decorul, creand o estetica eleganta si moderna care a fost creata pentru a se potrivi oricarei bucatarii.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Star-Light

3. Combina frigorifica Star-Light CLFV-336A+, Clasa A+, Low Frost, 336 l, H 186 cm, Alb, are o reducere de 35% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.

Cei care o achizitioneaza beneficiaza si de livrare pana in casa.

Pretul este AICI.

Prospetime maxima, consum minim - Spune adio consumului ridicat de energie electrica. Combina frigorifica Star-Light CLFV-336A+ imbina managementul spatiului cu performanta de conservare ridicata. Este ideala pentru mentinerea alimentelor proaspete, fara grija facturilor ridicate la energia electrica. Asta pentru ca, spre deosebire de modelele anterioare, CLFV-336A+ consuma cu pana la 20% mai putine resurse datorita clasei energetice A+. 

CLFV-336A+ este dotata cu tehnologia LOW FROST, ce produce mai putina gheata in congelator, consuma mai putina energie si nu in ultimul rand permite o intretinere mai usoara a aparatului. 

Spatiu generos de stocare - Aceasta dispune de un spatiu de stocare mai mult decat generos, avand 8 compartimente in total si o capacitate de 336 l. Compartimentele iti ofera libertate in organizarea alimentelor, datorita proiectarii orientate catre utilitate si functionalitate astfel incat sa poti stoca cu usurinta, o cantitate cat mai mare de alimente.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close