Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 combine frigorifice cu volum mare, peste 300 litri, sub 1.250 de lei

eMAG reduceri. 3 combine frigorifice cu volum mare, peste 300 litri, sub 1.250 de lei

eMAG reduceri. 3 combine frigorifice cu volum mare, peste 300 litri, sub 1.250 de lei
10 Feb 2020   •   15:33

eMAG reduceri combine frigorifice. Magazinul online emag.ro are reduceri foarte bune in aceasta perioada la combine frigorifice.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat ofertele existente si am descoperit 3 combine frigorifice cu volum mare, de peste 300 de litri, dar care au preturi foarte mici, apropiate de cele ale unor frigidere.

eMAG reduceri combine frigorifice Daewoo

1. Combina frigorifica Daewoo RN-390W, 312 l, Clasa A+, H 185 cm, Alb, are o reducere de 50% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.

Pretul este AICI.

Clasa de eficienta energetica A+ - Aparatele frigorifice Daewoo, cu clasa energetica A+ sunt perfect construite pentru un consum redus de energie. 

Usa reversibila - Aceasta optiune va facilita accesul dumneavoastra la frigider, indiferent de locatia in care va fi amplasat frigiderul. Astfel veti putea opta pentru modul de deschidere al frigiderului: pe partea dreapta sau pe partea stanga. 

Nivel de zgomot redus - Nivelul de zgomot mai mic este asigurat atat de compresor cat si de ventiloator, ambele create pentru reducerea zgomotului. 

Rafturi din sticla rezistente - Datorita sticlei rezistente la greutati mai mari din care rafturile acestui frigider sunt realizate, puteti depozita o cantitate mai mare de alimente in frigider fara teama ca rafturile se vor deteliora. 

Compartimentul "Vegetable Case" va ofera un spatiu generos de depozitare a legumelor si fructelor, ajutandu-va sa le pastrati in stare proaspata pentru o perioada mai lunga de timp.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Arctic

2. Combina frigorifica Arctic AK60340+, 322 l, Clasa A+, H 175.4 cm, Alb, are o reducere de 31% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.

Pretul este AICI.

De asemenea, are o garantie sporita, de 5 ani.

CLASA ENERGETICA A+ - Ofera un consum optim de energie electrica si o economie de 24% comparativ cu produsele similare din clasa A. Te bucuri de functiile combinei tale frigorifice cu un consum redus de energie. 

RAFTURI SAFETY GLASS - Rafturile fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele. Acestea permit plasarea recipientelor grele, de pana la 25 kg, pe orice raft. In plus, rafturile sunt ajustabile si permit folosirea eficienta a spatiului din frigider, prin mutarea rafturilor in functie de nevoile tale. 

eMAG reduceri combine frigorifice clasa A+

GARDEN FRESH - Compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata!

XXL BOTTLE - Raft pozitionat pe usa, dedicat depozitarii sticlelor de mari dimensiuni. Sticlele tale vor fi mereu la indemana! 

MIX ZONE - Rafturi ajustabile pozitionate pe usa, dedicate depozitarii recipientelor de diverse dimensiuni precum borcane sau sosuri. Tu decizi cum sa iti organizezi combina frigorifica astfel incat sa fie spatiu suficient! 

TERMOSTAT AJUSTABIL - Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare! 

USI REVERSIBILE - Frigiderele Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Samus

3. Combina frigorifica Samus SCW390A+, 312 l, H 185.5 cm, Clasa A+, 3 Ani garantie, Alb, are o reducere de 18% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.

Pretul este AICI.

Usa combinei frigorifice se deschide pe dreapta, iar nivelul zgomotului este de 42 dB. 

Sistemul de racire este static, iar consumul anual de energie este 273 kWh.

Frigiderul are un volum net de 223 de litri, iar congelatorul 89 de litri. 

Frigiderul are 4 rafturi din sticla in interior, iar sistemul sau de dezghetare este automat. Congelatorul are doua compartimente.

Un alt avantaj al acestei combine frigorifice este ca are picioruse ajustabile.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close