Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 combine frigorifice răcoroase sub 1.000 de lei

eMAG reduceri. 3 combine frigorifice răcoroase sub 1.000 de lei

eMAG reduceri. 3 combine frigorifice răcoroase sub 1.000 de lei
28 Iul 2019   •   13:31

eMAG reduceri combine frigorifice. Vara a inceput sa ne aduca deja temperaturi caniculare, insa din fericire magazinul online emag.ro are reduceri substantiale la combine frigorifice menite sa aiba grija de alimentele noastre, mentinandu-le proaspete si bune de consumat.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat ofertele si am descoperit combine frigorifice la preturi foarte bune, de sub 1.000 de lei.

eMAG reduceri combine frigorifice Heinner

1. Combina frigorifica Heinner HC-V268A+, cu un volum de 268 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 170 de cm, cu control mecanic cu termostat ajustabil, de culoare alba, are o reducere de 31% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.

Cu aceasta combina frigorifica beneficiezi de un consum optim de energie electrica si o super economie, in comparatie cu produsele din clasele inferioare. 

Capacitate neta de 268 de litri de incarcare este suficienta pentru nevoile zilnice si pentru intreaga familie. 

Combina frigorifica are control mecanic cu termostat ajustabil. In acest fel setezi simplu si rapid atat temperatura din compartimentele de racire si congelare, dar si modul de functionare dorit. 

eMAG reduceri combine frigorifice clasa A+

Aparatul frigorific are 3 rafturi din sticla in frigider si 3 sertare in congelator, precum si un compartiment pentru fructe si legume. In acest fel ai compartimente spatioase si convenabile pentru toate nevoile tale si intotdeauna suficient spatiu.

Lumina moderna de tip LED, durabila si eficienta in privinta consumului de energie, asigura
vizibilitate in orice colt al combinei frigorifice. 

Usile reversibile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific. Le poti monta asa cum doresti si in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Arctic

2. Combina frigorifica Arctic AK54240+, cu un volum de 229 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 152,5 cm, de culoare alba, are o reducere de 28% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.

Combina beneficiaza si de o garantie de 5 ani.

Cu aceasta combina frigorifica din clasa energetica A+, cu rafturi ajustabile si cutie pentru legume si fructe, folosesti intr-un mod convenabil spatiul necesar pastrarii alimentelor. In plus, dimensiunile reduse iti permit amplasarea produsului chiar si in spatiile restranse. 

CLASA ENERGETICA A+ - Ofera un consum optim de energie electrica si o economie de 24% comparativ cu produsele similare din clasa A. Te bucuri de functiile combinei tale frigorifice cu un consum redus de energie. 

FAST FREEZE ZONE - Compartiment superior al congelatorului ce ofera posibilitatea congelarii rapide. Alimentele tale vor fi congelate intr-un timp mult mai scurt. 

RAFTURI SAFETY GLASS - Rafturile fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele. Acestea permit plasarea recipientelor grele, de pana la 25 kg, pe orice raft. In plus, rafturile sunt ajustabile si permit folosirea eficienta a spatiului din combina frigorifica, prin mutarea rafturilor in functie de nevoile tale. 

eMAG reduceri combine frigorifice ieftine

GARDEN FRESH - Compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata. 

MIX ZONE - Rafturi ajustabile pozitionate pe usa, dedicate depozitarii recipientelor de diverse dimensiuni precum borcane sau sosuri. Tu decizi cum sa iti organizezi combina frigorifica astfel incat sa fie spatiu suficient.

XXL BOTTLE - Raft pozitionat pe usa, dedicat depozitarii sticlelor de mari dimensiuni. Sticlele tale vor fi mereu la indemana.

USI REVERSIBILE - Combinele frigorifice Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific. 

TERMOSTAT AJUSTABIL - Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Star-Light

3. Combina frigorifica Star-Light CRFV-268A+, cu un volum de 268 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 170 de cm, de culoare alba, are o reducere de 23% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.

Combina frigorifica este prevazuta cu un sistem automat de dezghetare, iar in acest fel nu veti mai pierde timpul cu acest proces.

Consumul anual de energie este de 257 de kWh.

Usile sunt reversibile, iar nivelul de zgomot este de 40 dB. Combina frigorifica are si suport pentru oua, tava pentru gheata, compartiment pentru fructe si legume.

Frigiderul are 184 de litri, 4 rafturi  din sticla si 4 rafturi pe usi. Congelatorul are 84 de litri, 3 compartimente si o capacitate de inghet de 4 kilograme / 24 de ore. Precum frigiderul, si congelatorul are un sistem automat de dezghetare.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Antony Blinken și Nicolae Ciucă, împreună la Ateneul Român

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close