Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 combine frigorifice și la 900 de lei, ca să-ți protejezi mâncarea de caniculă

eMAG reduceri. 3 combine frigorifice și la 900 de lei, ca să-ți protejezi mâncarea de caniculă

eMAG reduceri. 3 combine frigorifice și la 900 de lei, ca să-ți protejezi mâncarea de caniculă
15 Aug 2019   •   13:18

eMAG reduceri combine frigorifice. Magazinul online emag.ro are reduceri exceptionale in aceasta perioada la combine frigorifice, in campania Summer Crazy Days.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta emag.ro si am descoperit o multime de combine frigorifice care au preturi sub 1.000 de lei.

eMAG reduceri combine frigorifice Heinner

1. Combina frigorifica Heinner HC-H273WA+, cu un volum de 273 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, control mecanic, inaltimea de 175,7 cm, de culoare alba, are o reducere de 30% in campania eMAG reduceri combine frigorifice Summer Crazy Days.

In plus, combina frigorifica are o garantie de 5 ani.

Cu aceasta combina frigorifica beneficiezi de un consum optim de energie electrica si o super economie, in comparatie cu produsele din clasele inferioare. 

Capacitate neta 273L - Capacitate de incarcare suficienta pentru nevoile zilnice si pentru intreaga familie. 

Control mecanic cu termostat ajustabil - Setezi simplu si rapid atat temperatura din compartimentele de racire si congelare, dar si modul de functionare dorit. 

eMAG reduceri combine frigorifice in Summer Crazy Days

Combina are 3 rafturi din sticla in frigider si 3 sertare in congelator, precum si un compartiment pentru fructe si legume.

Lumina modernă de tip LED, durabila si eficienta in privinta consumului de energie, asigura
vizibilitate in orice colt al combinei frigorifice. 

Usi reversibile - Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific. Monteaza-le asa cum doresti si in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Arctic

2. Combina frigorifica Arctic AK54305+, cu un volum de 291 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, Garden Fresh, inaltimea de 181,4 cm, de culoare alba, are o reducere de 32% in campania eMAG reduceri combina frigorifice Summer Crazy Days.

Combina Arctic beneficiaza si de o garantie de durata, de 5 ani.

Cu aceasta combina frigorifica din clasa energetica A+, cu rafturi ajustabile si cutie pentru legume si fructe, folosesti intr-un mod conventional spatiul necsar pastrarii alimentelor. In plus, dimensiunile reduse iti permit amplasarea produsului chiar si in spatiile restranse. 

Fast Freeze Zone - Compartiment al congelatorului ce ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Poate fi folosit pentru toate alimentele congelabile. 

Garden Fresh - Compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata. 

eMAG reduceri combine frigorifice clasa A+

Clasa energetica A+ - Ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu produsele din clasa A. Te bucuri de functiile produsului tau, cu un consum optim de energie electrica.

Termostat Ajustabil - Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare. 

Rafturi ajustabile - Permit folosirea eficienta a spatiului din frigider, prin mutarea rafturilor in functie de nevoile tale. Tu decizi cum iti organizezi frigiderul pentru a avea spatiu suficient. 

eMAG reduceri combine frigorifice ieftine

Mix Zone - Rafturi ajustabile pozitionate pe usa, dedicate depozitarii recipientelor de diverse dimensiuni precum borcane sau sosuri. Tu decizi cum sa iti organizezi frigiderul astfel incat sa fie spatiu suficient. 

XXL Bottle - Raft pozitionat pe usa, dedicat depozitarii sticlelor de mari dimensiuni. Sticlele tale vor fi mereu la indemana. 

Usi reversibile - Frigiderele Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific. 

Rafturi Safety Glass - Rafturile fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Samus

3. Combina frigorifica Samus SCW340A+, cu un volum de 273 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, de culoare alba, are o reducere de 20% in campania eMAG reduceri combine frigorifice Summer Crazy Days.

Iata caracteristicile acestei combine frigorifice:

-capacitate totala neta: 273 litri
-cap. neta frigider/congelator: 205/68 litri
-4 rafturi de sticla
-4 balcoane pe usa
-3 sertare la congelator
-sertar pentru legume
-clasa energetica A+
-consum energetic: 237 kWh/an
-dezghetare automata la frigider
-termostat reglabil
-usi reversibile
-lumina interioara tip LED
-picioare reglabile
-culoare alba
-manere incorporate
-dimensiuni brute (LxAxH,mm): 575x605x1715
-dimensiuni nete (LxAxH,mm): 550x580x1630
-greutate neta(kg): 46
-volum brut (m3): 0.60

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close